reklama
izabela352
Fanka BB :)
no do tego juz doszlam ale jak kopiuje kod to wyskakuje mi invalid file i tyle
Po dzisiejszej wizycie u gina zaczynam panikować, mam duży, twradniejacy brzuch dziwnie wysoko jak na ten czas ciaży plus skrócona szyjka macicy. A to zdecydowanie za wcześnie. Mam stosować luteinę dwa razy dziennie po dwie tabletki i jak nie będzie zmian mam przyjść na szybszą wizytę.
Trochę mnie lekarz wystraszył bo to jeszcze 2 miesiące
Trochę mnie lekarz wystraszył bo to jeszcze 2 miesiące
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Spokojnie, Gagulec, ja 3 ostatnie miesiące leki brałam i leżałam prawie plackiem, więc dasz radę. Tylko wiem, że Tobie będzie ciężej, bo przecież masz już Damiana do opieki, ale musisz być silna. Trzymamy kciuki za Was!
gagulec ja z Julą też tak miałam p0od koniec 6 miesiaca lekarz stwierdzil ze szyjka mocno sie skróciła, przepisał leki i kazał duzo leżeć... na kolejnej wizycie juz bylo lepiej wiec moglam odstawic tabletki- mam nadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie
Kasiu,nie, nospy mi nie przepisał
Innej opcji nie biorę pod uwagęGagulec najważniejsze to się nie przejmowac i miec myśli optymistyczne.BĘDZIE DOBRZE -MUSI BYC
Spokojnie, Gagulec, ja 3 ostatnie miesiące leki brałam i leżałam prawie plackiem, więc dasz radę. Tylko wiem, że Tobie będzie ciężej, bo przecież masz już Damiana do opieki, ale musisz być silna. Trzymamy kciuki za Was!
No u mnie to jest bardzo duży problem z tym leżeniem na początek będe musiała zrezygnować z wizyt na placu zabaw gdzie jeszcze muszę Damianowi pomóc wspinać się na niektóre zjeżdżalnie ale jak to wytłumaczyć smarkowi:-(gagulec ja z Julą też tak miałam p0od koniec 6 miesiaca lekarz stwierdzil ze szyjka mocno sie skróciła, przepisał leki i kazał duzo leżeć... na kolejnej wizycie juz bylo lepiej wiec moglam odstawic tabletki- mam nadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie
Dziewczyny popadam w paranoję chyba Byłam wczoraj u gina ale kazał mi przyjsć w poniedziałek( bo mimio wszytsko miałam jeszcze przed sobą dwie dawki luteiny). Ale wykorzystałam i chwilę z nim porozmawiałam- zrobił ogólny wywiad na temat mego samopoczucia ale badanie w poniedziałek. W czwartek na spacerze z Młodym musiałam co krok przystawać bo miałm takie ciągoty w dół brzucha a od wczoraj panikuje bo cos malutka bardzo słabo i rzadko mi sie rusza w brzusiu Do tej pory walczyła jak wściekła a teraz?- rano troszkę dała o sobie znać i przez cały dzień spokój. Nie wiem jak ja wytrzymam do poniedziałku
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Gagulec, rozumiem Twój niepokój, ale miejmy nadzieję, że malutka po prostu nie ma ochoty się ruszać albo dużo śpi. Dla pewności licz ruchy i zapisuj je i jeśli masz stetoskop, to spróbuj posłuchać serduszka. Spróbuj też ją jakoś wywołać naciskając i stukając w brzuch.