justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
we wtoreka kiedy masz dostac?? u mnie stężenie hormonów było tak niskie ze mimo iż test robiłam po 10 dnich jak mi sie spóźniała miesiączka to nic nie pokazało...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
we wtoreka kiedy masz dostac?? u mnie stężenie hormonów było tak niskie ze mimo iż test robiłam po 10 dnich jak mi sie spóźniała miesiączka to nic nie pokazało...
we wtorek
no dziewczynki jak dobrze pójdzie to dziś będe znać płeć dziecka )) Justyna mam nadzieje że okresu nie ma..... Iza napisz jak tam po wizycie, bo chyba dzis masz....
to niech będzie jak marzysz............... a zdrowe to będzie, bo musi;-):-)wiesz że o dziwo i mnie i P jest to obojętnie czy bedzie chłopiec czy dziewczynka... ja strasznie chciałam córcie, no i mam więc teraz najważniejsze zeby było zdrowe i szybko wyszło....
A ja się tylko melduję że jeszcze jestem w dwupaku ;-) I w sumie to może tak zostać ;-)
Jakoś się boję tego czasu z dwójką: Oskim-mocnym charakterkiem i drugim chłopcem-niespodzianką :-)