reklama
dokładnie....... lakarz widział ---------------jak sie okazało nie widział siusiakaAgulka tzn, że ze zdjęć USG wychodziła dziewczynka :-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mi lekarka powiedziala,ze bedzie chlopak,bo jajeczka sa, pitolka nie widziala
ja w pierwszej ciaza bardzo chciałam córcie, wiec jak mi lekarz powiedzial ze bedzie dziweczynka to skakałam z radosci.... na kolejnej wizycie poprosilam zeby potwierdzil mowiac mu ze kupilam rozowa tapete w misie, na co on odparl ze jak bedzie chlopiec to odda pieniadze
) co do wczorajszej wizyty dzidzia ma 10 cm, ostatnio jak bylam to pół kilo schudłam teaz pół kilo do przodu wiec wychodzi ze od poczatku ciazy nic nie przytyłam... az sie wierzyć nie chce bo brzusio juz wiadac... a jesli chodzi o płeć to lekarka nie jest pewna na 100% ale stawia na.... dziewczynkę
to bedzie Julia i Lena
)
reklama
izabela352
Fanka BB :)
u nas piotrus na usg 3D tak sie pieknie z nami jajkami przywital, ze nawet lekarz nie musial mi mowic co bedzie bo sama widzialam 
poslusznie melduje, ze jestem po wizycie. jest pecherzy, w nim dzieciatko, bijace serduszko, nozki, raczki... i wiecej nie bylo widac
musze wam powiedziec, ze wszystkie dolegliwosci (oprocz sennosci) zniknely jak reka odjal. i psychicznie od razu tez lepiej. chyba potrzebowalam wiedziec, ze jednak wszystko jest ok. termin mam na 26 pazdziernika. pedze zakladac suwaczek!
EDIT: suwaczek gotowy tylko nie pamietam jak sie go dodaje do podpisu! help!
poslusznie melduje, ze jestem po wizycie. jest pecherzy, w nim dzieciatko, bijace serduszko, nozki, raczki... i wiecej nie bylo widac
EDIT: suwaczek gotowy tylko nie pamietam jak sie go dodaje do podpisu! help!
Ostatnia edycja: