reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

u mnie w osmym na dowcipnym widziala jedno serduszko, drugiego nie byla pewna. jeden dzien pozniej inna lekarka, na innym usg i juz nie dowcipnym tylko zwyklym (w prywatnym gabinecie) widziala jedno i tylko jedno. i to bardzo wyraznie. nawet ja widzialam ze jest. widac wszystko zalezy od fachowosci lekarza i od jakosci sprzetu.

reklama
oj wlasnie siedze i sie nakrecam- jedna z padziernikowek poronila a ja siedze i czytam o ciazy pozamacicznej :-( wiem, ze glupia jestem ble, ble, ble...

Iza ja mam termin na 13 wrzesnia ( z Jula miała termin na 16) teraz pierwsze usg mialam robione w polowie 6 tyg i juz posluchalismy bicia serduszka

Spokojnie Iza - stres o prawidłowość ciąży i zdrowie dziecka to niestety nieodłączna część ciąży, i mnie wydaje się że w każdej kolejnej ciąży martwiłam się bardziej.

Asiek - GRATULACJE! Będziecie mieli podwójne święto we wrześniu :-D

ja po piątkowej wizycie u gina dochodzę do wniosku, ze albo mała będzie ogromna albo wychodzi mi obżeranie się słodyczami- brakuje mi 2 kilogramów do wagi jaka miałam jak szłam rodzic Damiana:szok::szok::szok::szok: a przede mną jeszcze 3 miesiące:szok::szok::szok: Mój M mnie będzie musiał zatoczyć na porodówkę jak tak dalej pójdzie :szok::-D:-D:baffled:

gagulec, a mala ile wazy? w ten sposob mozna dojsc, czy Ty jestes duza, czy niunka;-)
poza tym wszystko OK?

reklama
gagulec, a mala ile wazy? w ten sposob mozna dojsc, czy Ty jestes duza, czy niunka;-)
poza tym wszystko OK?
SZczerze mówiac nawet nie wiem ile teraz malutka waży bo nie mam robionego usg co wizytę - ostatnio na połówkowym było 300g.( 13 stycznia 2010).
Na razie jeszcze nie panikuję i się naśmiewam z siebie bo nie jest tragicznie wagowo -62kg ale faktem jest, ze jestem nieprzyzwyczajona do takich ciężarów i zaczyna mi być najzwyczajniej w świecie ciężko i oddychać i się poruszać- a tak nie miałam z Damianem. Na dokładkę doskwiera mi niesamowicie promieniujący ból z prawej strony ciała począwszy od pasa w dół i nawet minuta bezruchu wystarczy i poruszam sie jak moja 86 letnia babcia:szok::baffled:
Poza tym wszystko w porządku, serduszko bije jak powinno bić i wszystko co powinno jest pozamykane:-p
i powoli zaczyna mnie ogarniać ciuszkowy zawrót głowy na razie obczajam co jest dostępne na allegro i co mi sie podoba ( a podoba duuuuuuuuuuuuuużo):laugh2::laugh2::laugh2: i co jest takie typowo dziewuszkowata- super odmiana po samochodach:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry