reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Beatko myślisz że pomoże bo Mati to tak rozrabia od kiedy zaczął chodzić i przważnie nie wiem czemu chwyta za nóż :szok: z niego też diabeł nie był wypędzany więc może coś w tym jest :dry:
Wszystkim dziękuję za miłe powitanie jakoś tak cieplej mi się zrobiło :happy2:
Joanko szkoda że Zoo nie wypaliło, ale z sowy się uśmiałam :-D
Joanno zdrowia i jeszcze raz zdrowia a nowy dział otwieram zamknięty po to aby mogłyśmy się dzielić wszystkie te stare i te nowe wrześniówki fotkami i filmikami naszych pociech :-)
Anineczko twoj Antol to poprostu bajeranckie dziecko o! że tak odrazu przyzwyczaił się do żłobka :tak:

Majciu nie chorować! i pogoń mamunię do kościółka:-)

Joanno Wam również życzę zdrówka i skutecznego wygrzewania się, żebyście jutro już byłe zdrowe:tak:

Blanus Ty to jesteś kobieta mega-pracowita.

No cóż - mój awans... wisi nade mną i coraz bardziej mnie przeraża... do końca października mam termin złożenia teczki a nawet jeszcze nie zaczęłam.

Maciek śpi, ja idę się kąpać i wracam:-)

JoannaMK nie wiem, czy masc majerankowa pomoze na podraznienia od katarku, jest raczej na ulatwienie oddychania
mnie np. ta masc wlasnie podraznila skore i dodatkowo do kataru dostalam mega opryszczke wlasnie w smarowanych miejscach, ktorej slady mam widoczne do dzisiaj :(
a jak Ty robisz ten tunel z lozka, strasznie jestem ciekawa :-D
no i zdrowiejcie szybciutko!

Joanko co sie odwlecze to nie uciecze, do zoo pojdziecie innym razem, tak to jest z dziecmi, trzeba byc bardzo elastycznym
ale przyznam sie, ze cieszylam sie jak dziecko, ze Twoje maluszki beda mialy frajde :-D

Anineczko, rewelacyjne takie przedszkole!!!
u nas prosza co prawda o wypelnienie dokladnej ankiety co do upodoban, planu dnia, chorob i przyjmowanych lekow, ale juz samych lekow nie podadza, bo od tego jak twierdza sa prywatne przedszkola :no:

Beatko, jak sie czyta o Twoim rozkosznym rozrabiaku to sie micha cieszy, ale w rzeczywistosci to nie jest wesole :(
i jeszcze ten katarek z kaszlem, a sio chorobsko!

Karioka to teraz masz wiecej na glowie, caly maly szpital, zdrowiejcie

Blanus aura wspaniala a ten mis taki, jakby mu za cieplo bylo ;-)

u nas jeszcze trwa koncertowanie Milenki, tzn. siedzi w lozeczku i raz na jakis czas sobie pokrzykuje z zalem :-(

edytka dzięki raz jeszcze i wogóle wszystkim i na zapas :-)
Blanusteż mam taką nadzieję , ale jestem realistką i wiem jak może być chociaż raczej optymistyczną realistką:cool2:

reklama
Właśnie piję grzańc bo coś mnie rozkłada, a miałam się w tym tygodniu zaszczepić na grypę...

Maciek też chyba robi się zakatarzony - znowu!:szok:

Do góry