reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dzieki wielkie za wszystkie glosy :-)

Ineczko mowilam mezowi zeby na nas glosowal, ale dzis sie tak zle czuje, ze nie w glowie mu takie rzeczy. Moze jutro bedzie sie lepiej czul to odda glos :-)

nie zdążyłam dopisać i maks mi kompa wyłączył...
tęskni sie za ludzmi wg mnie...

martusiu dopiero doczytałam że Sandra była w szpitalu, mam nadzieje ze juz wszystko oki i życzę dużo zdrówka

Anineczko gratuluje Ci wzorowo ulozonego synusia, Antos to skarb prawdziwy :tak: i oczywiscie trzymam kciuki za Twoja rozmowe ;-)

Joanko ja tez liczylam na zoostory, a moze i fotostory, ale mam nadzieje, ze jutro sie spelni zapowiedz :cool:

wrocilismy ze bieganego spaceru, a Arisa zamiast zjesc obiad poszla spac :no:
wiec pewnie nie pospi zbyt dlugo, bo burczacy brzuchol na to nie pozwoli
ja jeszcze koncze moje "ukochane" teletubisie i potem sie zamelduje

ale, zeby niedosyt zoologicznych rewelacji Was nie meczyl wkleje nasza wyprawe :-p
p9140016xj8.jpg

p9140022im0.jpg

p91400444fs9.jpg

p9140042xa8.jpg

p9140059sc1.jpg

p9140091vm4.jpg

Witajcie! Niebylo mnie od wczoraj a tu prosze jest troszke do nadrobienia.Zaraz to uczynie.Najpierw napisze co u nas "
Jula chora-poczatki infekcji wirusowej.Gardlo czerwone i taki swiszczacy oddech.Katar jest ale nie wyplywa z noska chyba ze po soli morskiej.
Pediatra pocieszyla ze w kazdej chwili moze pojawic sie goraczka.Jula jak na razie nie marudzi wiec moze przejdzie to szybciej niz sie pojawilo.

widze jakis nowy watek...o co w nim chodzi...chyba musze poczytac.

Witam popoludniem.
Antka odebralismy z przedszkola.
Jak nas zobaczyl to zaczal uciekac:dry:
Okazalo sie ze w przedszkolu nie spal(kladli go jak maz zadzwonil do nich), ale niechcial spac.
Teraz odsypia w domku. Zajechany na calego:-)

Zjadl tam ladnie obiadek i jak przyszlismy chrupal paluszki:tak:
Dostalismy nawet zeszyt w ktorym pisze co robil o ktorej godzinie:szok:
I tak dowiedzielismy sie,ze o 2:45 byla Kupa w pampersie:-D:-D:-D

Anineczko! Gratulacje Dla Synka i dla Ciebie.Super sobie poradziliscie w Tym Wielkim dniu:-) :-) :-) :-) .

Zrobilam Juli tunel z lozka i sobie wedruje.Smieje sie i mam chwilke by nadrobic zaleglosci.

Czy masc majerankowa jest na podraznienie pod noskiem przy katarku???

Joanka jak tam wyprawa zoologiczna?Czekam na wiesci:cool:

Fakt zazwyczaj przed spacerkiem sie dopisuje do Was a dzis z rana wybylysmy z domku.Najpierw pojechalam na usg a potem z Jula do pediatry.Wrocilysmy niedawno i padam.Katarowe chorobsko mnie chyba dopada.Znowu...buuuuu

reklama
Do góry