reklama
miyu
Fanka BB :)
Beatko myślisz że pomoże bo Mati to tak rozrabia od kiedy zaczął chodzić i przważnie nie wiem czemu chwyta za nóż z niego też diabeł nie był wypędzany więc może coś w tym jest
Wszystkim dziękuję za miłe powitanie jakoś tak cieplej mi się zrobiło
Joanko szkoda że Zoo nie wypaliło, ale z sowy się uśmiałam
Joanno zdrowia i jeszcze raz zdrowia a nowy dział otwieram zamknięty po to aby mogłyśmy się dzielić wszystkie te stare i te nowe wrześniówki fotkami i filmikami naszych pociech :-)
Anineczko twoj Antol to poprostu bajeranckie dziecko o! że tak odrazu przyzwyczaił się do żłobka
Wszystkim dziękuję za miłe powitanie jakoś tak cieplej mi się zrobiło
Joanko szkoda że Zoo nie wypaliło, ale z sowy się uśmiałam
Joanno zdrowia i jeszcze raz zdrowia a nowy dział otwieram zamknięty po to aby mogłyśmy się dzielić wszystkie te stare i te nowe wrześniówki fotkami i filmikami naszych pociech :-)
Anineczko twoj Antol to poprostu bajeranckie dziecko o! że tak odrazu przyzwyczaił się do żłobka
edyta27
O&M
Majciu nie chorować! i pogoń mamunię do kościółka:-)
Joanno Wam również życzę zdrówka i skutecznego wygrzewania się, żebyście jutro już byłe zdrowe
Blanus Ty to jesteś kobieta mega-pracowita.
No cóż - mój awans... wisi nade mną i coraz bardziej mnie przeraża... do końca października mam termin złożenia teczki a nawet jeszcze nie zaczęłam.
Maciek śpi, ja idę się kąpać i wracam:-)
Joanno Wam również życzę zdrówka i skutecznego wygrzewania się, żebyście jutro już byłe zdrowe
Blanus Ty to jesteś kobieta mega-pracowita.
No cóż - mój awans... wisi nade mną i coraz bardziej mnie przeraża... do końca października mam termin złożenia teczki a nawet jeszcze nie zaczęłam.
Maciek śpi, ja idę się kąpać i wracam:-)
JoannaMK nie wiem, czy masc majerankowa pomoze na podraznienia od katarku, jest raczej na ulatwienie oddychania
mnie np. ta masc wlasnie podraznila skore i dodatkowo do kataru dostalam mega opryszczke wlasnie w smarowanych miejscach, ktorej slady mam widoczne do dzisiaj
a jak Ty robisz ten tunel z lozka, strasznie jestem ciekawa
no i zdrowiejcie szybciutko!
Joanko co sie odwlecze to nie uciecze, do zoo pojdziecie innym razem, tak to jest z dziecmi, trzeba byc bardzo elastycznym
ale przyznam sie, ze cieszylam sie jak dziecko, ze Twoje maluszki beda mialy frajde
Anineczko, rewelacyjne takie przedszkole!!!
u nas prosza co prawda o wypelnienie dokladnej ankiety co do upodoban, planu dnia, chorob i przyjmowanych lekow, ale juz samych lekow nie podadza, bo od tego jak twierdza sa prywatne przedszkola
Beatko, jak sie czyta o Twoim rozkosznym rozrabiaku to sie micha cieszy, ale w rzeczywistosci to nie jest wesole
i jeszcze ten katarek z kaszlem, a sio chorobsko!
Karioka to teraz masz wiecej na glowie, caly maly szpital, zdrowiejcie
Blanus aura wspaniala a ten mis taki, jakby mu za cieplo bylo ;-)
u nas jeszcze trwa koncertowanie Milenki, tzn. siedzi w lozeczku i raz na jakis czas sobie pokrzykuje z zalem :-(
mnie np. ta masc wlasnie podraznila skore i dodatkowo do kataru dostalam mega opryszczke wlasnie w smarowanych miejscach, ktorej slady mam widoczne do dzisiaj
a jak Ty robisz ten tunel z lozka, strasznie jestem ciekawa
no i zdrowiejcie szybciutko!
Joanko co sie odwlecze to nie uciecze, do zoo pojdziecie innym razem, tak to jest z dziecmi, trzeba byc bardzo elastycznym
ale przyznam sie, ze cieszylam sie jak dziecko, ze Twoje maluszki beda mialy frajde
Anineczko, rewelacyjne takie przedszkole!!!
u nas prosza co prawda o wypelnienie dokladnej ankiety co do upodoban, planu dnia, chorob i przyjmowanych lekow, ale juz samych lekow nie podadza, bo od tego jak twierdza sa prywatne przedszkola
Beatko, jak sie czyta o Twoim rozkosznym rozrabiaku to sie micha cieszy, ale w rzeczywistosci to nie jest wesole
i jeszcze ten katarek z kaszlem, a sio chorobsko!
Karioka to teraz masz wiecej na glowie, caly maly szpital, zdrowiejcie
Blanus aura wspaniala a ten mis taki, jakby mu za cieplo bylo ;-)
u nas jeszcze trwa koncertowanie Milenki, tzn. siedzi w lozeczku i raz na jakis czas sobie pokrzykuje z zalem :-(
reklama