reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a my byłyśmy dziś u lekarza bo Majka od nowa kaszle i ma katar :wściekła/y:
płuca czyste, gardło też :dry: dostałyśmy zyrtec, tylko nie dostałyśmy recepty i tyle naszego leczenia się :zawstydzona/y:

anineczko jestem dumna z Ciebie i Antka :-) jesteś już spokojniejsza?

Joanno kurujcie się, Martusia Wy również.

a w Majkę wstąpił diabeł :szok: tak rozrabia, że czuję jakbym traciła kontrolę nad własnym (i nie tylko :-D) domem
wczoraj przewróciła mi lampę i stłukła żarówkę, wchodzi ciągle na kanapę i chce zwalić telewizor, drze gazety na drobne kawałeczki i zjada je, u teściowej powywalała ziemię z kwiatków i ją zjadła, pozrzucała płyty ze stojaka i na koniec stłukła wielki kryształ :surprised::surprised::surprised::ninja:
dżizes, dajcie mi siły

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Niewiele mam czasu, bo zaraz muszę kłaść moje maluchy. Sara nie poszła dziś do zerówki, bo zagorączkowała. Złapała wirusa od Roberta i ona teraz też na antybiotyku. Przez tydzień nie będzie w przedszkolu:-(
Witam Blanus, Miyu i Kangurki
Cieszę się, że Sandrusia się już dobrze czuje:-)
Anineczko Antoś to zuch chłopak :-) .Widzę, że przedszkolanki skrupulatne. Fajnie, że masz relację z pobytu Antosia zapisaną w zeszycie:tak:
Joanko jak tam w zoo? :-)
Joanno nie choruj nam :-( Zdrówka życzę:tak:
Już nie wiem co chciałam napisać :rolleyes:
Zakręcona jestem:dry:
Narazie wrześniówki;-) :-)

Beatko, Hanka ma dokładnie to samo . Może ten sam chochlik w nie wstąpił :tak:. Ziemia z doniczki wysypana, lampka nocna wywrócona. Na szczęście żarówka cała...drukarka na ziemi z całą masą płyt i dyskietek , majtki i skarpetki wyciągnięte z szuflady...pies nakarmiony bułką. milion innych rzeczy uratowałam przed wszędobylskimi łapkami :-)

Anineczko, świetne to przedszkole :-D kupka o 2:45, no, no!!! i jeszcze nie spał...super!!!

Całuski dla Sandry...;-)

Juleczko, zdrowiej !!! :happy2:

dziewczyny nie moge dzis posiedziec.I Jula kiepsko sie czuje a i mnie cos meczy.Uciekam kapac sie do mojego azylu -czyt.lazienka...hihihi..I spac.a i jeszcze dzis nowa seria Rodziny Soprano.Dobranoc.Wrzesniowki

reklama
zbieralam sie i zbieralam, a teraz siadlam do komputera, bo musze oddac swoja krwawice wrece ZUSu... jak ja tego nie lubie :-:)wściekła/y:

Anineczko zostaw ten zeszyt z wpisami na pamiatke ;-)

Beatko nawet nie wiesz jak mnei cieszy Majciowe ozywienie :-p:-p:-p
napisze tylko: WRESZCIE! :cool2:

Kinek zawsze widzialam w Hanulkowych oczach tego chochlika :-)

Kangurki
dzis aura byla zblizona, ale tak cieplo juz nie jest... zdjecia sa z poczatku wrzesnia...

duze buzie i mnostwo zdrowka dla Waszych maluszkow Joanno, Karioko i Beatko

co sie odwlecze itd.
musze sie wziac za te przelewy :no: :-p
ale zajrze jeszcze, zeby grzecznie powiedziec
dobranoc ;)

Do góry