reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

a my byłyśmy dziś u lekarza bo Majka od nowa kaszle i ma katar :wściekła/y:
płuca czyste, gardło też :dry: dostałyśmy zyrtec, tylko nie dostałyśmy recepty i tyle naszego leczenia się :zawstydzona/y:

anineczko jestem dumna z Ciebie i Antka :-) jesteś już spokojniejsza?

Joanno kurujcie się, Martusia Wy również.

a w Majkę wstąpił diabeł :szok: tak rozrabia, że czuję jakbym traciła kontrolę nad własnym (i nie tylko :-D) domem
wczoraj przewróciła mi lampę i stłukła żarówkę, wchodzi ciągle na kanapę i chce zwalić telewizor, drze gazety na drobne kawałeczki i zjada je, u teściowej powywalała ziemię z kwiatków i ją zjadła, pozrzucała płyty ze stojaka i na koniec stłukła wielki kryształ :surprised::surprised::surprised::ninja:
dżizes, dajcie mi siły

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Niewiele mam czasu, bo zaraz muszę kłaść moje maluchy. Sara nie poszła dziś do zerówki, bo zagorączkowała. Złapała wirusa od Roberta i ona teraz też na antybiotyku. Przez tydzień nie będzie w przedszkolu:-(
Witam Blanus, Miyu i Kangurki
Cieszę się, że Sandrusia się już dobrze czuje:-)
Anineczko Antoś to zuch chłopak :-) .Widzę, że przedszkolanki skrupulatne. Fajnie, że masz relację z pobytu Antosia zapisaną w zeszycie:tak:
Joanko jak tam w zoo? :-)
Joanno nie choruj nam :-( Zdrówka życzę:tak:
Już nie wiem co chciałam napisać :rolleyes:
Zakręcona jestem:dry:
Narazie wrześniówki;-) :-)

Beatko, Hanka ma dokładnie to samo . Może ten sam chochlik w nie wstąpił :tak:. Ziemia z doniczki wysypana, lampka nocna wywrócona. Na szczęście żarówka cała...drukarka na ziemi z całą masą płyt i dyskietek , majtki i skarpetki wyciągnięte z szuflady...pies nakarmiony bułką. milion innych rzeczy uratowałam przed wszędobylskimi łapkami :-)

Anineczko, świetne to przedszkole :-D kupka o 2:45, no, no!!! i jeszcze nie spał...super!!!

Całuski dla Sandry...;-)

Juleczko, zdrowiej !!! :happy2:

dziewczyny nie moge dzis posiedziec.I Jula kiepsko sie czuje a i mnie cos meczy.Uciekam kapac sie do mojego azylu -czyt.lazienka...hihihi..I spac.a i jeszcze dzis nowa seria Rodziny Soprano.Dobranoc.Wrzesniowki

reklama
zbieralam sie i zbieralam, a teraz siadlam do komputera, bo musze oddac swoja krwawice wrece ZUSu... jak ja tego nie lubie :-:)wściekła/y:

Anineczko zostaw ten zeszyt z wpisami na pamiatke ;-)

Beatko nawet nie wiesz jak mnei cieszy Majciowe ozywienie :-p:-p:-p
napisze tylko: WRESZCIE! :cool2:

Kinek zawsze widzialam w Hanulkowych oczach tego chochlika :-)

Kangurki
dzis aura byla zblizona, ale tak cieplo juz nie jest... zdjecia sa z poczatku wrzesnia...

duze buzie i mnostwo zdrowka dla Waszych maluszkow Joanno, Karioko i Beatko

co sie odwlecze itd.
musze sie wziac za te przelewy :no: :-p
ale zajrze jeszcze, zeby grzecznie powiedziec
dobranoc ;)

Do góry