reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kangurki,  my tez wczoraj bylismy w ZOO. Jesli byliscie w Gdansku, to moze sie nawet widzialysmy?  :)

Bylismy tez w Aqua Parku w Sopocie. Myslelismy ze Malemu sie spodoba, bo zazwyczaj lubi baseny  :) ale bylo tyle ludzi, wrzasku, szumu, krzyku, ze byl przestraszony. Oswoil sie z tym klimatem dopiero po pol godzinie.

Tunia, mam nadzieje, ze z Toba i Rozalka juz lepiej? Wracajcie do zdrowia szybciutko. Mam tez nadzieje, ze Mala jadla cos oprocz chrupek kukurydzianych?

Miyu, gratuluje decyzji o slubie. Pochwal sie jak juz bedzie po  :) Takie ciche sluby maja swoje uroki

Baasia, normalnie zapomnialam, ze obiecalam Ci zdjecia z Gdyni. Musze sie poprawic. Tylko kiedy ja je zrobie? A jak je tu wkleje?  ::) O rany  ::)  ;)

Martusia, oj, to zmartwilas mnie Sandrusia. Myslalam, ze chorobsko juz uciekla w ta sina dal. Biedna Sandrusia. Zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka jej zycze!

Mel, czy mnie oczy nie myla? Pariska skonczyla dzisiaj 10 miesiecy? Wszystkiego naj... naj... dla malej Pariski  :)

Witanko :)
Dzękuje bardzo za gratulacje i wogóle :)
Ślub cichy bo nie ma pieniążków na wystawny, tak więc narazie tylko cywilny a jak się może coś uzbiera to się zastanowimy nad kościelnym :)
Fotki jak będą to oczywiście pokażę :)
Sandrusi duuużo zdrówka biedulce :-*
Aniulka mamy zamiar wyjechać przed końcem roku i jakoś się tam urządzić i dorobić, bo tu nie widzimy za bardzo perspektyw :)

aguula byliśmy w gda w zoo, bo gdize tu jeszcze jest inne zoo:)

Martusia przesyłamy wielkie buziaki dla Sandruni żeby szybko wyzdrowiała:)

Aniulko
zdradzisz nam pod jakim nickiem ukrywa się teraz nasza koleżanka???:>

my byliśmy wczoraj u kuzynki Damiana, która urodziła 2 tygodnie temu:)
śliczna ta mała, taka kruszynka, zachciało mi się drugiego Maksia:d
najlepsze jest to że babcia tej malutkiej (bo kuzynka mieszka razem z teściami i mężem i jeszcze z kimś:p) jest przedszkolanką, wzięła Maksia i poszła sobie najpierw obejrzeć skuter, potem do pieska itp i nie wiedziałam że mam dziecko:)
a Maks NIGDY nie poszedł do obcych, zawsze się wtedy przyklejał do mnie i tak siedzieliśmy:)
i postanowiłam że poszukam fajnej niani i rozejrzę się za pracą

jeszcze się z mamą wczoraj pokłóciłam i miałam takiego kosmicznego doła...
więc uznałam że czas na zmiany

może się uda...
póki co głowa mi pęka z nerwów i staram się nie myśleć o niczym

miłego dzionka

reklama
Witam,
Julek dziś pierwszy raz zrobił siusiu do nocnika:):):) a ma siedział na nim dopiero 2 raz:):)

życzę równie miłego i wesołego dnia

Do góry