reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kangurki,  my tez wczoraj bylismy w ZOO. Jesli byliscie w Gdansku, to moze sie nawet widzialysmy?  :)

Bylismy tez w Aqua Parku w Sopocie. Myslelismy ze Malemu sie spodoba, bo zazwyczaj lubi baseny  :) ale bylo tyle ludzi, wrzasku, szumu, krzyku, ze byl przestraszony. Oswoil sie z tym klimatem dopiero po pol godzinie.

Tunia, mam nadzieje, ze z Toba i Rozalka juz lepiej? Wracajcie do zdrowia szybciutko. Mam tez nadzieje, ze Mala jadla cos oprocz chrupek kukurydzianych?

Miyu, gratuluje decyzji o slubie. Pochwal sie jak juz bedzie po  :) Takie ciche sluby maja swoje uroki

Baasia, normalnie zapomnialam, ze obiecalam Ci zdjecia z Gdyni. Musze sie poprawic. Tylko kiedy ja je zrobie? A jak je tu wkleje?  ::) O rany  ::)  ;)

Martusia, oj, to zmartwilas mnie Sandrusia. Myslalam, ze chorobsko juz uciekla w ta sina dal. Biedna Sandrusia. Zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka jej zycze!

Mel, czy mnie oczy nie myla? Pariska skonczyla dzisiaj 10 miesiecy? Wszystkiego naj... naj... dla malej Pariski  :)

Witanko :)
Dzękuje bardzo za gratulacje i wogóle :)
Ślub cichy bo nie ma pieniążków na wystawny, tak więc narazie tylko cywilny a jak się może coś uzbiera to się zastanowimy nad kościelnym :)
Fotki jak będą to oczywiście pokażę :)
Sandrusi duuużo zdrówka biedulce :-*
Aniulka mamy zamiar wyjechać przed końcem roku i jakoś się tam urządzić i dorobić, bo tu nie widzimy za bardzo perspektyw :)

aguula byliśmy w gda w zoo, bo gdize tu jeszcze jest inne zoo:)

Martusia przesyłamy wielkie buziaki dla Sandruni żeby szybko wyzdrowiała:)

Aniulko
zdradzisz nam pod jakim nickiem ukrywa się teraz nasza koleżanka???:>

my byliśmy wczoraj u kuzynki Damiana, która urodziła 2 tygodnie temu:)
śliczna ta mała, taka kruszynka, zachciało mi się drugiego Maksia:d
najlepsze jest to że babcia tej malutkiej (bo kuzynka mieszka razem z teściami i mężem i jeszcze z kimś:p) jest przedszkolanką, wzięła Maksia i poszła sobie najpierw obejrzeć skuter, potem do pieska itp i nie wiedziałam że mam dziecko:)
a Maks NIGDY nie poszedł do obcych, zawsze się wtedy przyklejał do mnie i tak siedzieliśmy:)
i postanowiłam że poszukam fajnej niani i rozejrzę się za pracą

jeszcze się z mamą wczoraj pokłóciłam i miałam takiego kosmicznego doła...
więc uznałam że czas na zmiany

może się uda...
póki co głowa mi pęka z nerwów i staram się nie myśleć o niczym

miłego dzionka

reklama
Witam,
Julek dziś pierwszy raz zrobił siusiu do nocnika:):):) a ma siedział na nim dopiero 2 raz:):)

życzę równie miłego i wesołego dnia

Do góry