reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej Kobietki

U nas jak zwykle, jedzenie spanie, zabawa, spacer...

Kangurki bardzo dobrze, ze twój mężulek zgodził się na zmianę nazwiska... jesteście na prawdę dobraną parą, mój by nie zrozumiał :(

Miyu gratuluje ślubu, mam nadzieje, ze pokażesz kilka fotek z tego pięknego dnia :)

Mam nadzieje, ze z naszymi dzieciaczkami juz lepiej Tuniu jak Rozalka?? mam nadzieje ze do czwartku wydobrzeje :)
Martusiu jak Sandrusia tę trzydniówkę przechodzi?

reklama
No to ja tez się oficjalnie przywitam. ;D

Cześć dziewczyny ;)

u nas pogoda rano była super. Piekne słońce i lekki przyjemny wietrzxyk. Żyć i nie umierać. A teraz juz się skwar zrobił.... 41 st na termometrze w słońcu u mnie jest ::)

Miyu
gratuluje ślubu. Kiedy ta imprezka??? A do tej Angli to gdzie i kiedy i po co?? tzn, macie już coś nagrane, oprócz spanka??

Tuniu
zdróweczka dla Rozalki. A dla Ciebie siły aby nad wszystkim zapanować.

Buziaki :-* :-* :-* :-*

Martusia wpadłam wczoraj przypadkowo na jeden z wątków i widze ze nasza wrześniowa "kolezanka" znowu pod innym nickiem występuje.... ma dziewczyna zdrowie... i tupet ::) ::)

A ciekawe o tam u Joanki?? cos sie nie odzywa... mam nadzieję że z Krzysiem jest wszystko w porządeczku??? Ma któraś wieści od niej??

Ja dzisiaj na nockę do pracy pedzę... ale mi się nie kce ;) :p ::)

Czesc

U nas chrobsko nie daje za wygrana :(
Wczoraj dalam Sandrusi nurofen i zwymiotowala, potem dalam czopek i zwrocila z kupka (od razu). Nie wiedzialm co robic, a temperatura wysoka bo prawi 39 stopni. Ale pomalutku zaczela spadac, potem wzrosla i znow troszke spadla to kolo 2 jak Sandrunia spala dalam jej znow kawaleczek czopka i wtedy dopiero byla poprawa. Kolo poludnia znow nie dala sobie czopka wlozyc co prubowalam to zwrot z kupka, a tak pupcie zaciskala ze szok (pierwszy raz ja taka widzialam spieta). Bala sie i nie pozwolila sobie potem nawet pieluszki zmienic. A krzykow bylo przy tym tyle ze cale miasto pewnie ja slyszalo. Tak mi jej szkoda.
Poszlysmy dzis do lekarza, pogoda piekna to sie troszkeprzewietrzyla i podrzemala. Lekarka powiedizala, ze prawdopodobnie to trzydniowka, ale jeszcze doszlo czerwone gardelko i brzydkie wyniki oczu wiec przepisala antybiotyk ospamox. Jak do srody rana nie bedzie poprawy to na kontrole w sode, a jak bedzie poprawa tzn nie bedzie goraczki to na kontrole w piatek.
Acha jeszcze wezly ma powiekszone. No co za cholera.
Mam nadzieje, ze to trzydniowka i jutro juz tylko wysypka i koniec tego.

Miyu gratulacje slubu :) A czemu cichy ?

Aniulka pisze:
Martusia wpadłam wczoraj przypadkowo na jeden z wątków i widze ze nasza wrześniowa "kolezanka" znowu pod innym nickiem występuje.... ma dziewczyna zdrowie... i tupet ::) ::)

Jaka kolezanka i jaki nick ???

a my z darunia cieszymy sie ładna ogoda chodzimy na spacerki i na zakupy pozatym kurcze musze cos o tesciach powiedziec ale to na osobnym watku

Gratulacje Miyu

no sandruniu zdrowiej bomkolezanka nie bedzie mogla przyjechac

martusia_78 pisze:
Czesc

Aniulka pisze:

Pisałam do marty 3x. Ona wyczaiła ta laskę. Domyśl się Martusiu kto próbował z nami pisac pod dwoma róznymi nickami?? Teraz już ma trzeci ;)

No kurcze z tą Sandrusią to Ci się porobiło.... ale trzydniówka to nie objawia się czerwonym gardełkiem i powiększonymi węzłami. Pewnie sandra jakąs infekcje wirusową załapała :( :( :(

Dużo zdrówka dla niebieskookiej :-* :-*

Aniulka pisze:
martusia_78 pisze:
Czesc

Aniulka pisze:

Pisałam do marty 3x. Ona wyczaiła ta laskę. Domyśl się Martusiu kto próbował z nami pisac pod dwoma róznymi nickami?? Teraz już ma trzeci ;)

Acha to duzo wyjasnia ;) Teraz to wiem o kogo chodzi, domyslilam sie :p

Na poczatku myslalm, ze o jkaiejs mojej kolezance piszesz ;)
Bo mamy miec nowa forumowiczke, ale cos sie zalogowac nie moze.

Czesc,
Ja znowu ledwie zywa, cala nocka nieprzespana :( :( :( :p :p
Miyu
wielkie gratki z okazji slubu,
cichy-niecichy i tak wazny dla kazdego. Czekam z niecierpliwoscia na fotki :D :D :D,( najlepiej na priv bo na "tajny" watek nie mam wstepu).
Matiego juz podziwialam w Twojej galerii, co za facet :D ;D :-*
Tez mam kuzyna w Angli i niezle sie tam ustawil, Wam zyczymy tego samego. ;D ;D ;D
Wszystkim chorowitkom i sobie samym zyczymy duzo zdrowka :D :D :D :D

Aniulka pisze:

no ma tupet , 3 nick na tym forum ::) ::)

oj Martusiu współczuje, przykre to jak się dziecko męczy, oby Sandrunia wróciła o zdrowia szybciutko :) :-*

Misiako a to czemu nie śpicie po nocach?? ::)

Tuniu biedulko trzymajcie się :-*

taki spokój na forum z wieczora :p

reklama
Do góry