reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Martusiu powiem Tbie tylko, że panadol dobry jest na takie tempki do 38 stopni. Jesli kiedyś Sandrunia bedzie miec znowu powyzej 39 (oby nie) to radze sie zaopatrzyć w Ibufen, bo panadol sobie z takimi wysokimi goraczkami kiepsko radzi. Ibufen na takie własnie temperatury jest zalecany

Kinga gratulacje dla Julka. Albo taki zdolniacha z niego albo miałas duzo szczęścia że upolowałaś siusiki. Nasze szkraby sa jeszcze małymi gapciami i na nocniczek mają czas, przynajmniej do roku, lub 1,5.

Miyu no mam nadzieje ze dasz znac kiedy ten wielki dzień, cobyśmy mogły pogratulowac i oczywiście foteczki, foteczki!!!

A tak a propo foteczek ślubnych..... Kangurki? nie zapomniałas o czymś??? ;D ;D ;D

reklama
Aniulka pisze:
Martusiu powiem Tbie tylko, że panadol dobry jest na takie tempki do 38 stopni. Jesli kiedyś Sandrunia bedzie miec znowu powyzej 39 (oby nie) to radze sie zaopatrzyć w Ibufen, bo panadol sobie z takimi wysokimi goraczkami kiepsko radzi. Ibufen na takie własnie temperatury jest zalecany

Dzieki Aniulko za informacje :-*

Dobrze wiedziec, bo to nasza pierwsza goraczka i jestem nieobeznana.

Dzie Dobry :)

Ja mam dzisiaj pracowity dzien od rana sprzatalam , prasowalam, bylismy z Nikim na spacerku i zakupach ,jeszcze tylko obiadek i dalsza czesc prasowania :p ale doprowadzilam mieszkanie do porzadku po weekendowej nieobecnosci

no i nie wiem jak u was ,ale tu sie zaczely okropne upaly, dobrze, ze chociaz w domu jest wmiare znosnie

Kinga gratulacje dla Julka :) Nicolasek tez siusial na nocnik jak byla babcia, ale ja uwazam, ze on jest jeszcze na to za maly i nierozumie co robi, wiec go nie sadzam.

Beatka gratulujemy Majeczce postepow, widac ,ze wyjazd jej sluzy, a na zdjeciu wyglada przeuroczo :)

Luleczko Nicolasowi tez sie zdazylo, ze przelal pieluche, to chyba przez te upaly, dzieci bardzo duzo pija.

Kangurki powodzenia w szukaniu niani :) napewno znajdziesz najlepsza na swiecie :)

Martusiu ciesze sie ,ze z Sandrusia juz lepiej- duzo buziaczkow dla niej :-* :-* :-* :-* :-* :-*

czesc dziwczyny
u nas tez skwar ale jakos dajemy rade
dzis pierwszy raz poszłam do naszego lumpiku przed otwarciem patrze a tam juz chyba z 15 osób kurcze cvzeka ale ia tak udały nam sie zakupy zdobylam dwie kiecki z której jedna wykorzystam bna ślub w pazdzierniku chyba ze sie jeszcze cos fajnego trafi

pozatym cieszymy sie ze ASandrunia czuje sie juz lepiej

Kangurki zmiany są dobre wiec bużka

Julka qwieliei gratulacje

Kurdele kochaniutkie to chyba jednak trzydniowka, bo zauwazylam dzis podwieczor male czerwone chrosteczki na pleckach i brzuszku.

Zeby tak juz goraczki nie bylo to bedzie po chorobsku, a jak sie pojawi w nocy to rano do lekarza i sie dowiem co to wlasciwie jest.

Ok zmykam spac b pewnie dluga noc przedemna :)

Dobranoc wrzesnioweczki :-*

reklama
Witajcie Babolki :D

Sandrusiu zdrowiej szybciutko niech Mamusia się już nie denerwuje :-* :-* :-*

Kangurki powiedz precz alergii!!!! ;)

u Nas gorąco..........ufff jak gorąco... jak bym mogła to bym cały dzień w wannie przleżała...

Miłego dzionka życzę

Do góry