reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzien dobry,

Nie sposob Was przeczytac wstecz wiec bede pisac na bierzaco :D
Temat papierochow powrocil. Moi znajomi byli przezemnie teroryzowani, nie pozwalalam im palic w pomieszczeniach. nawet we wlasnych pokojach kiedy bylismy w gorach nie mogli ;) Ale kazdy to rozumial i wlasnie to moim zdaniem swiadczy o klasie czlowieka. Skoro cos jest niebezpieczne mozna narazac siebie nie innych.

Melanie ale Ciebie jako sportsmenki nie jestesm sobie w stanie wyobrazic z petem heh.

reklama
przeczytałam sobie wasze wypowiedzi na temat fajek i ja niestety przyznaje sie bez bicia i jest mi strasznie przed wami gupio ale ja niestety pale juz od kiku latek i nawet jak zaszłam w ciaze probowałam zucic i nic z tego rozmawiałam z moim lekarzem i niebył zadowolony ale powiedział ze jezeli juz musze palic to niech sie chociaz ogranicze i zeczywisie ograniczyłam sie z paczki wypalanych dziennie papierosów do maxymalnie 7 w ciagu dnia

gabi no to teraz Cie zlinczuja ;)
Kiedy byl,am w ciazy z Jagodka, wtedy na studiach w brytanii, moj hinduski ginekolog mowil ze lepiej palic marihuane niz pety, oczywiscie w czystej postyaci. Wtedy jeszcze bylam w nalogu nikotynowym.

Nie olno palic nic Nawet marihuane To trzeba miec chyba silna wole zeby zucic palenie Tak mi sie wydaje ja nigdy nie palilam :) No tak troszke podpalalam ;D

reklama
wiem ze postepuje zle palac napisałam wam o moim paleniu bo chciałam byc z wami szczera robie postepy jet godzina 15 a ja nie zapaliłm jeszcze ani jednego papierosa

Mam do aws pytanie apropo włosów

ja mam strzasznie ciekie włosy i przed ciaza farbowałam teraz mi strasznie wypadaja mam juz straszne odrosty i chciałabym zafarbowac ale niewiem czy powinnam doradzcie mi

Do góry