reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
naprawde mało wazysz ja przy w zrosie 155 waze teraz 50 kilo w czasie ciazy przytyłam dopiero 4 kilo

do zobaczenia wieczorkiem

To i tak przytylam jak wazylam 46 ;) juz niepamietam kiedy ;D ;D lekarz powiedzial ze nic nie szkodzi jakas dziewczyna podobniesz podczas ciazy przytyla tylko 3 kilo i urodzila dziecko :)

szok. Kociak..pirwszy raz słyszę o takim ewenemencie..3 kio w ciagu 9 miesiećy????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dla mnie tez jest to dziwne Staram sie jesc czesto ale w niewielkich ilosciach mam nadzieje ze do 16 Cos przytyje ! ;D ;D ;D ;D

Widzę, że fajki- temat rzeka.... ;D ;D

Gabi   ja trzymam kciuki za Ciebie, żeby udało Ci się rzucić to świństwo. Podobno najgorsze są pierwsze 3 doby, bo wtedy organizm najsilniej sie filtruje no i najmocniej domaga się " tlenu" ;D

Kociak cieszę się że wszystko gra :) A wyniki poprawią Ci sie jak będziesz grzecznie brać leki i jeść witaminki ;)

Edit A co u Ciebie, bo jakoś się nie odzywasz?? mam nadzieję że wszystko dobrze?

A co do farbowania, to każdy fryzjer mówi coś innego. Ja właśnie 15.06 idę zrobić pasemka bo mam już duże odrosty. ;D W pierwszej ciąży też farbowałam włosy, tzn rozjaśniałam i jakoś nikomu nic się nie stało. Ja nie wyłysiałam a mój syn ma taką czuprynę że go maszynką golimy odkąd skończył 2 lata bo inaczej nie da się go obciąć. Tyle ma włosów! A do tego mocne i sztywne! :)

Mam zamiar brac wszyskie leki tak jak pan doktor przepisal ;) Pozniej znowu badania musze zrobic jak sie nie poprawia to mam nadzieje ze sie nic takiego nie stanie ::)

reklama
Do góry