reklama
M
Melanie
Gość
Nawet nie próbujanija pisze:
Melanie ale Ciebie jako sportsmenki nie jestesm sobie w stanie wyobrazic z petem heh.
Wiesz, że wśród fitnesek, jak ja startowałam, to nie było ani jednej nie palącej
M
Melanie
Gość
bolące, to nie wiem, ale jak mi się zmęczą i opuchną, to robie sobie na nie zimny prysznic co raz to zimniejszą wodąmarta3x pisze:Nogi mnie bolą bardzo!
może znacie coś dobrego ,jakiś żel na bolące nogi?
a później kremik.
acha a ostatnio kupiłam w aptece taki proszek do rozcieńczania z wodą, do moczenia stóp schol
też fajne, ale zapominam regularnie moczyć
M
Melanie
Gość
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DKociak pisze:Dziewczyny nie zloscie Melanie
Te osoby ktore pala pozniej bede tego zalowac ze palily :
Kociak już mnie dobrze zna
Ja nigdy nie palilam i nie wiem jak ciezko sie rzuca palenie, ale moi rodzice palili jak bylysmy z siostra male, cale szczescie im przeszlo ufff, a moj Wojtek mial alternatywe: albo ja albo papierosy i od 8 lat nie pali, mam nadzieje ze wytrzyma, bo wiem, ze go czasem ciagnie, zwlaszcza ze ma palacych kolegow z siatkowki. Swoja droga to ciekawe, ze ludzie kt. uprawiaja sport tyle pala!? to samo jest wsrod nauczycieli, nerwowe jakies zawody maja czy co? ;D
Kociak, jak nie palisz to Ci sie chwali, zwlaszcza, ze zadko sie spotyka w Twoim wieku takie madre podejscie do nalogow
Kociak, jak nie palisz to Ci sie chwali, zwlaszcza, ze zadko sie spotyka w Twoim wieku takie madre podejscie do nalogow
a ja narazie jestem z siebie dumna juz 18 a ja dalej bez papierosa czuje ze dzieki wam moge sie bardzo postarac i nie palic juz wcale ale teraz strasznie duzo jem ale to dpbrze bo ostatnio lekarz mi powiedział ze strasznie mało waze i powinnam troche przytyc
Witajcie ponownie !!!!
Na dzień dzisiejszy jestm o 10 kg do przodu :-)
a jeżeli chodzi o palenie...
gabi22 - ja rzucialam palenie na koniec 3 m-ca definitywnie (przynajmniej do czasu kiedy przestane karmic).
Jak mi sie udalo to i Tobie sie uda :-)))) Trzymam kciuki. Mi pomoglo to ze siedzialam na zwolnieniu w domu, bo jak chodzilam do pracy do bylo ciezko odmawiac, jak sie ludzi do siebie przyzwyczailo...
aaa swoja droge chyba mam depresje przedporodową... na 3 m-ce przed i totalnego lenia....
pozdrawiamy Was Wszystkie !
Na dzień dzisiejszy jestm o 10 kg do przodu :-)
a jeżeli chodzi o palenie...
gabi22 - ja rzucialam palenie na koniec 3 m-ca definitywnie (przynajmniej do czasu kiedy przestane karmic).
Jak mi sie udalo to i Tobie sie uda :-)))) Trzymam kciuki. Mi pomoglo to ze siedzialam na zwolnieniu w domu, bo jak chodzilam do pracy do bylo ciezko odmawiac, jak sie ludzi do siebie przyzwyczailo...
aaa swoja droge chyba mam depresje przedporodową... na 3 m-ce przed i totalnego lenia....
pozdrawiamy Was Wszystkie !
reklama