reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wczoraj mi fryzjerka mowila ze po 18 tyg Ciazy nie powino sie farbowac wlosow bynajmniej rozjasniac :)

reklama
marta3x pisze:
Nogi mnie bolą bardzo!
może znacie coś dobrego ,jakiś żel na bolące nogi?
bolące, to nie wiem, ale jak mi się zmęczą i opuchną, to robie sobie na nie zimny prysznic co raz to zimniejszą wodą
a później kremik.

acha a ostatnio kupiłam w aptece taki proszek do rozcieńczania z wodą, do moczenia stóp schol
też fajne, ale zapominam regularnie moczyć

Ja nigdy nie palilam i nie wiem jak ciezko sie rzuca palenie, ale moi rodzice palili jak bylysmy z siostra male, cale szczescie im przeszlo :D ufff, a moj Wojtek mial alternatywe: albo ja albo papierosy i od 8 lat nie pali, mam nadzieje ze wytrzyma, bo wiem, ze go czasem ciagnie, zwlaszcza ze ma palacych kolegow z siatkowki. Swoja droga to ciekawe, ze ludzie kt. uprawiaja sport tyle pala!? to samo jest wsrod nauczycieli, nerwowe jakies zawody maja czy co? ;D
Kociak, jak nie palisz to Ci sie chwali, zwlaszcza, ze zadko sie spotyka w Twoim wieku takie madre podejscie do nalogow

Jakos sie nie moglam przyzwyczaic jak podpalalam W glowie mi sie krecilo i ciaglo na wymioty Wiec juz wiecej nie zapalilam Jeszcze trzeba bylo robic to tak zeby rodzice nie widzieli i tak sasiadki powiedzialy :) ;D ;D

a ja narazie jestem z siebie dumna juz 18 a ja dalej bez papierosa czuje ze dzieki wam moge sie bardzo postarac i nie palic juz wcale ale teraz strasznie duzo jem ale to dpbrze bo ostatnio lekarz mi powiedział ze strasznie mało waze i powinnam troche przytyc

Witajcie ponownie !!!!

Na dzień dzisiejszy jestm o 10 kg do przodu :-)

a jeżeli chodzi o palenie...

gabi22 - ja rzucialam palenie na koniec 3 m-ca definitywnie (przynajmniej do czasu kiedy przestane karmic).
Jak mi sie udalo to i Tobie sie uda :-)))) Trzymam kciuki. Mi pomoglo to ze siedzialam na zwolnieniu w domu, bo jak chodzilam do pracy do bylo ciezko odmawiac, jak sie ludzi do siebie przyzwyczailo...

aaa swoja droge chyba mam depresje przedporodową... na 3 m-ce przed i totalnego lenia....

pozdrawiamy Was Wszystkie !

reklama
Do góry