reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Wypadalo by cos zjesc ::) Ta pogoda taka do dupy Wczoraj moj patryk powiedzial ze nie moze sie doczekac kiedy dzidzia sie urodzi ;) Spodobala mu sie coreczka kolegi ;D

A zobaczysz jak zwariuje na punkcie swojego dziecka!!!! ;) Faceci to tak jak dzieci, dopóki nie zobaczą to nie wierzą ;D

On tam chodzi tera codzienie ! Wczoraj byl ogladac jak kapali Julke :) :) I mi zdawal relacje przez telefon ;D ;D

Edit no widzisz jakie można miec różne podejcie do problemu
ja nie jestem wyrozumiała za zabójców
nigdy nie paliłam jako palacz w obecności dzieci albo osób niepalących
i nie będe wyrozumiała dla tych co trują tych, co wybrali inaczej

NO MERCY !!! >:D

Melanie - tak jak powiedziałam - w obecności kobiety w ciąży albo dzieci też jestem przeciw. A jak widzę kobietę z brzusiem i papierosem to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Jestem wyrozumiała wobec palaczy, sami się trują - są świadomi tego, wierzę, że chcieliby zakończyć, bo po pierwsze szkoda zdrowia a po drugie forsy... ale nie mogą sobie z tym poradzić. Spójrz na męża Aniulki. Zły jest że zaczął znowu palić, unika palenia w obecności dziecka i żony, ale jednocześnie ciężko mu to rzucić. Dlatego apeluję o zrozumienie a nie od razu - "na szubienicę z nim!" ;) ;)

hej dziewczyny!
u nas przyjemnie pada od rana i jest 16 stopni :laugh:super
widzę,że rozpętałyście burzę- ta dyskusja o papierosach.
nigdy nie pozwoliłabym zapalić w obecności mojego dziecka!
Moja mama paliła 30 lat,paliła przy nas gdy byłyśmy małe( a jest nas 4 siostry)
może teraz żałuje?w tym roku rzuciła,cięzko jej było.
Jak byłam młodziutka,obiecywałam sobie nigdy nie zapalę- ale róznie z tym bywało.
ale przy dziecku albo w ciązy nigdy!!!!

reklama
Kociaczku może dowiesz się jakiej płci dzidziusia nosisz?
Edit trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Do góry