reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzien dobry,

Nie sposob Was przeczytac wstecz wiec bede pisac na bierzaco :D
Temat papierochow powrocil. Moi znajomi byli przezemnie teroryzowani, nie pozwalalam im palic w pomieszczeniach. nawet we wlasnych pokojach kiedy bylismy w gorach nie mogli ;) Ale kazdy to rozumial i wlasnie to moim zdaniem swiadczy o klasie czlowieka. Skoro cos jest niebezpieczne mozna narazac siebie nie innych.

Melanie ale Ciebie jako sportsmenki nie jestesm sobie w stanie wyobrazic z petem heh.

reklama
przeczytałam sobie wasze wypowiedzi na temat fajek i ja niestety przyznaje sie bez bicia i jest mi strasznie przed wami gupio ale ja niestety pale juz od kiku latek i nawet jak zaszłam w ciaze probowałam zucic i nic z tego rozmawiałam z moim lekarzem i niebył zadowolony ale powiedział ze jezeli juz musze palic to niech sie chociaz ogranicze i zeczywisie ograniczyłam sie z paczki wypalanych dziennie papierosów do maxymalnie 7 w ciagu dnia

gabi no to teraz Cie zlinczuja ;)
Kiedy byl,am w ciazy z Jagodka, wtedy na studiach w brytanii, moj hinduski ginekolog mowil ze lepiej palic marihuane niz pety, oczywiscie w czystej postyaci. Wtedy jeszcze bylam w nalogu nikotynowym.

Nie olno palic nic Nawet marihuane To trzeba miec chyba silna wole zeby zucic palenie Tak mi sie wydaje ja nigdy nie palilam :) No tak troszke podpalalam ;D

reklama
wiem ze postepuje zle palac napisałam wam o moim paleniu bo chciałam byc z wami szczera robie postepy jet godzina 15 a ja nie zapaliłm jeszcze ani jednego papierosa

Mam do aws pytanie apropo włosów

ja mam strzasznie ciekie włosy i przed ciaza farbowałam teraz mi strasznie wypadaja mam juz straszne odrosty i chciałabym zafarbowac ale niewiem czy powinnam doradzcie mi

Do góry