reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam sie nadal jako dwupaczek ;-)....

No i wesele nie pomogło ;-) synek sie nie spieszy,w sumie to ma jeszcze czas :tak:....ale było miło,podjadłam sobie,nawet zatanczyłam i po połnocy pojechalismy do domciu bo moje stopki tak ucierpiały :szok: balam sie ze wybuchną :szok::baffled::szok:...wczoraj na działeczce na grillku bylismy a dzisiaj jak to przy poniedzialku zakupki,spacerek,podworko,obiadek...echhh....i czekamy na jakies wielkie booooom :tak:;-):tak:.....

Aniu,Mila cuuuudna,normanie maskota do kochania i przytulania :tak::-):-D...

Do miłego.......

reklama
witam sie wieczorowa pora;-):-)

w ciagu dnia czasu na kompa nie ma;-)pogoda w kratke,kapalismy sie dzis w deszczu..ale woda rewelacyjna...cieplutko...:tak:
jutro ruszamy do Juraty:-)oby pogoda dopisala:tak:

Ania psinka rewelacjna....super:-)nie dziwie sie ze jestescie w niej zaochani..oby tylko szkod nie robila:sorry2:az chce sie ja utulic...:-)dzieki za zyczonka dla malzonka;-)

Kasia synek sam zadecyduje kiedy co i jak...nie poganiaj go ;-):-)oj sam koniec jest okrpny..jak nie znasz dnia ani godziny....szybkiego i malo bolesnego porodu zyczymy:tak:

jeju czlowieknie zwyczajny do laptopika bo wkurzylam sie jak mi bateria padla i myslalam ze wcielo posta a tu prosze podlaczylam kabelki i moge kontynuowac;-)

spokojnej nocy i do nastepnego razu:-)

dzien dobry:-)

pogoda barowa :-(caly dzien pada:-(a nam sie nawet wyjsc z domku nie chce -zeby nie zmoknac:wściekła/y:jeju ja chce slonko:tak:

HEJ Kasia:-)

najadlam sie i chyba sie poloze na popoludniowa drzemeczke:sorry2:

Aniu jak tam psinka:confused:

Hej laski :-)

Dziekuje bardzo w imieniu mezusia za zyczonka urodzinkowe :tak:
I jeszcze bardziej dziekuje za zyczonka dla mnie :-) :*:*:*: kochane jestescie, ze pamietalyscie :-)

U nas wszytsko dobrze :tak:
Pogoda sie troszke pokaszanila i siedzimy w domku od 2 dni, ale co tam dajemy rade ;-)

Dzis moja kolezanka ze szkoly uodzila corcie Olivie :tak:ale jestem podekscytowana :-) jakbym conajmniej sama urodzila heheh :-D

Asiu super, ze tak fajnie spedzacie czas :tak: no i ze pogoda dopisuje :-)

Asiu zyczonka tez dla Twojego mezulka :tak:Wszystkeigo najj i pociechy z kobietek jego zycia ;-):-):-)

Anineczko zdroweczka dla Twoich chlopakow :tak:

Sliczny piesek :tak: a wlasciwie suczka :-D:-D
W koncu masz corcie co ;-)
Moge wiedziec ile tutaj taki psiaczek kosztuje:confused:
Rasowiec nie :sorry2:tzn z rodowodem :confused:

Kasiu trzymaj sie juz niedlugo :tak:
Wiem,ze sie denerwujesz bo tak samo ja sie denerwowalam. Dasz rade jeszcze troszke i ebdziesz synusia tulila w ramionkach :tak:

Hej

Ja dzis jak maly samochodzik heehe :-D wczoraj si ecaly dzien lenilam to dzis trzebabylo nadrobic ;-) pospalismy dzis do 10.30 :tak::-D chatka posprzatana, ubrania poprane, poprasowane, obiad z dwoch dan ugotowany, dzieci dopilonowane i pojedzone :tak: tylko ze spaceru nici bo dzis nie za ladnie na dworku i wieje wiatr. Teraz pije kawke i sie odprezem przy neciku ;-)starsze dziecie bajke oglada a mlodsze kima :-)

Byla dzis u nas helth visitor jakas tam polozna srodowiskowa ;-)maly wazy juz 4940gr :-D ma 55cm (mozliwe to zeby w ciagu miesiaca urusl o 4cm :confused:) bioderka ma w porzadku, i jajeczka tez ok :tak:ogolnie maly rozwija si e prawidlowo, jest bardzo silny, ladnie prosto trzyma glowke i ladnie wodzi oczkami dookola :tak:pogadalysmy jeszcze o duperelach i za 2 tyg kolejna wizyta a za 4 tyg szczepienie.

Przyszedl mi dzis tez list z osrodka zdrowia. Mam sie umowic na wizyte w ciagu dwoch tygodni. Zastanawiam sie czy moge isc jak jeszcze krwawie czy lepeij poczekac az wyleci wszytsko :sorry2:

kaasiulka co tak cicho siedzisz :confused: moze jestes juz rozdwojona co :sorry2:

Witam sie laseczki :biggrin2:

Dziele sie z Wami nowiną ze w piatek 10 lipca o 5.27 przyszedł na świat mój syncio Mateusz-waga 4120 i 59 cm :biggrin2::biggrin2::biggrin2:....porod mega szybki-dosłownie 47 minut i mały był ze mną....reszte opisze pozniej.........paaaaaaaa :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Witam :-)
u mhnie wsio po staremu zalatana i leniwa zarazejm:sorry2:

Kasiula Wielkie Gratulaski :tak: ale szybki poród , zazdroszczę :dry::-D

Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy moc
Radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
ząbka, słowa i kroku
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrąglej główki
I uścisków małych rączek

itsboy001.gif

Wszystkie Pozdrawiam :-)

Witam sie laseczki :biggrin2:

Dziele sie z Wami nowiną ze w piatek 10 lipca o 5.27 przyszedł na świat mój syncio Mateusz-waga 4120 i 59 cm :biggrin2::biggrin2::biggrin2:....porod mega szybki-dosłownie 47 minut i mały był ze mną....reszte opisze pozniej.........paaaaaaaa :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Kasiulka Wielkie Gratulacje:-)
Mateuszku Witamy po drugiej stronie brzuszka.
Rosnij zdrowy:-)

Oj strach ma mega wielkie oczy...super szybki porod!!! czekamy na relacje:-)pozdrawiamy:-)

reklama
Kasiu,

Wielkie gratulacje :-D:-)

Tak się bałaś, a tu proszę EXPRESSOWO :tak:

A ja miałam gości w weekend; zjechał brat z żoną i swoim 3 letnim synkiem. Hania miała z kim wariować :-D
Hanka zaliczyła tez pierwszą lekcję jazdy konnej :tak:. Od razu ze swoją "koniczką" zaprzyjaźniła sie i mówiła do niej "moja Mała", choć klacz mała raczej nie była ; Ja miałabym stracha , żeby na nią wsiąść..., a ta pytała, kiedy będzie skakać przez przeszkody :szok: :-D

Martuś, zdjęcia w galerii słodkie :tak:

Pa dziewczynki i miłego dnia ;-)

Do góry