reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dzien dobry!

a tu co takie pustki. no tak wakacjujecie sie.
ja niestety siedze w domu, nawet nad nasze morze lekarz nie chce mnie puscic. dwa dni temu zemdlalam w lazience i glowe obilam, to juz ktorys raz w tej ciazy

anineczko, moje uszy sa nie do wyleczenia, jedynie do czasowego zaleczenia, przeszlam w marcu ostra kuracje i narazie jest ok. niestety to choroba na cale zycie. ale nie narzekam i bez tego mam zmarszczki ;-).
za jakis miesiac wkoncu na swiom bedziemy, mieszkanie picujemy. opoznione wszystko, ale zeszly rok dal nam ostro popalic.
mielismy okropny wypadek samochodowy, z dachowaniem kilkukrotnym, naszczescie fizycznie nic nam sie nie stalo z wyjatkiem kilku siniakow, ale depresje wyleczylam duzo duzo pozniej, jechalismy we trojke. od tego sie zaczelo a pozniej stracilam dziecko, zginal moj przyjaciel, zmarla moja ciocia, a na koniec choroba i smierc babci Remika. nawet nie mielismy kiedy slubu wziazc.

widocznie musialo tak byc, ale jestem naprawde w rewelacyjnym juz stanie i mam sie bardzo dobrze. poza tym uwielbiam ciazowy stan :-).

dobra dziecko nakarmic musze!

milego dnia!

reklama
Hello
No my się akurat nie wakacjujemy ;-)
Może we wrześniu-październiku :dry:
Tuniu to zeszły rok całkowicie Was nie rozpieszczał.A ten wypadek? jejciu dobrze,że wyszliście cało :szok::tak:
Oby ten i następne były już tylko szczęśliwe ;-)
Współczuję straty i dolegliwości w tej ciąży.Co lekarz na te omdlenia? Z jakiego powodu? Taka dziwna przypadłośc w ciąży? :-(
Ja raz zemdlałam w kiblu w szpitalu przed operacją na nosa.Ale jak się walnęłam o kaloryfer to się od razu ocknęłam :sorry2:
Oby wprowadzka do mieszkanka nastąpiła jak najszybciej ;-)

A co do pustek.Większośc starych forumowiczek,które odeszły jest nas trochę.Tylko niektóre z dziewczyn nie mają czasu,albo pielą ogródki :evil::-D

Dobra idę coś porobic w chacie dopóki Matt śpi ;-):-)

Dzien dobry

U nas po starmu ;-) czyli dobrze :-)

Martusiu i nie jest tak źle jak to niektóre sie boja drugiego dziecka no nie , a dać sobie rade można:tak: fajnie że takiego śpioszka masz bo moje to tylko góra 2 tygodznie śpioszkowali potem to świat był zaciekawy:sorry2:
Jolu ja sie tak balam drugiego dziecka :sorry:
A teraz stwierdzam, ze nawet jakby sie kolejne dzidzi przytrafilo to nie bedzie zle ;-)

Tuniu ale Rozalka ma fajne wloski :tak:
No i cala mamusia :tak::tak::tak::-)

Ja tez uwialbiam byc w ciazy :-) Ale narazie mowie pass :tak:

Ciezki zeszly rok mieliscie :-(
Cale szczescie, ze nic powaznego Wam sie nie stalo w tym wypadku.

Anineczko no dokladnie dlugo nie popracowal :baffled: Mam nadzieje, ze po urlopie wroci do pracy. A jak nie to pewnie znow zasilek nas czeka.

Co do dyskryminacji Polakow to ja jeszcze o tym u nas nie slyszalam. Mieszkam w malym miasteczku i tutaj jest naprawde bardzo duzo przyjaznych ludzi, puki co nas nie dyskryminuja i mam andzieje, ze tak juz zostanie bo bardzo fajnie sie tu mieszka.

Do zas kobitki ;-)
lece zakupy wyjac bo wlasnie maz ze sklepu wrocil.

Witam laseczki :-)

U nas wszystko oki...mały rosnie jak na drozdzach :-)...kochany syneczek tylko podjada i spi :tak: wiec mamusia bardzo zadowolona :tak::-);-)...Wika jeszcze bardziej kochana coreczka pomaga mamusi jak tylko moze,zrobiła sie bardzo samodzielna i teraz chodzi i mowi ze Ona jest juz duza a Mateusz malutki :-)...slubny tez kochany pomaga ile wlezie wiec co mi wiecej do szczescia potrzeba....chyba juz nic :-) jestem naprawde przeszczesliwa!!!

Martucha,ciesze ze u Was takze oki :-):-):-),pewnie tak samo dobrze jak i u mnie...oby tak zawsze ;-):tak:;-).......Pytanko mam Kochana co do diety matki karmiacej,napisz mi prosze co Ty podjadasz bo mi juz pomysłów brak.....

Tunia,witaj kochana :-):-):-) Wielkie Grtulacje dla mamusi ciezarnej :-)....

Pozdrawiam serdecznie :-):-):-)

Ostatnia edycja:
U nas wszystko oki...mały rosnie jak na drozdzach :-)...kochany syneczek tylko podjada i spi :tak: wiec mamusia bardzo zadowolona :tak::-);-)...Wika jeszcze bardziej kochana coreczka pomaga mamusi jak tylko moze,zrobiła sie bardzo samodzielna i teraz chodzi i mowi ze Ona jest juz duza a Mateusz malutki :-)...slubny tez kochany pomaga ile wlezie wiec co mi wiecej do szczescia potrzeba....chyba juz nic :-) jestem naprawde przeszczesliwa!!!
Super :tak:
Bardzo si eciesze ze jest wszytsko w porzadeczku :tak::-)
A tak sie balas ;-)i zazdroscilas mi ;-) A mowilam, ze bedziesz miala tak jak ja albo jeszcze lepiej ;-)

Martucha,ciesze ze u Was takze oki :-):-):-),pewnie tak samo dobrze jak i u mnie...oby tak zawsze ;-):tak:;-).......Pytanko mam Kochana co do diety matki karmiacej,napisz mi prosze co Ty podjadasz bo mi juz pomysłów brak.....
Wysle ci prv ;-)

Witam sie :biggrin2:

Zaglądam póki co mały kima bo tak to czasu normalnie brak a wieczorkiem jak nuniek juz spi to i ja razem z nim :biggrin2:...u nas wszystko oki,młody rosnie a sie czuje nadal rewelacyjnie :tak:;-):biggrin2:....spadam na sniadanko potem troche poprasowac bo normlanie fura ciuchów na mnie czeka :szok::szok::szok:...no i na spacerek bo ukrop za oknem....

pozdrawiam :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Hello

Ja ogarniam chatę,dziś w nocy przylatuje moja kuzynka na miesiąc i szykuję jej pokoik.
Chłopaki powychodzili z choróbsk.Jeszcze tylko mężuś na antybiotykach.

Lecę dalej ogarniac chatę i obiadek wstawic.

A gdzie wielmożne koleżanki?
Joanna,Kinek,Tunia,Marta,Edzia,Jola, ???

Witam

Moj maluch cos od wczoraj marudzi. Nic tylko na rekach by siedzial. Swiat z tej pozycji jest dla niego ciekawszy niz ten ktory widzi z wozka czy lozeczka ;-):tak:No i co zrobic nosimy :-) Do tego mniej spi w dzien niz wczesniej, a w nocy za to slicznie sypia :tak:wczoraj zjadl po 23 i spal do 5.30 :tak:a potem o 9 zrobil kolejna pobudke :-)

Sandrusia od paru dni sprzecza sie z nami o wszytsko. Wszystko wie lepiej i chce sama wszystko robic. A do tego zrobila sie z niej mala przekora :confused2::sorry:
Ach te dzieci :sorry::eek::-D

Wczoraj zrobilismy malemu zdjecie do paszportu. Nawet lanie sie ustawil i nie marudzil;-)jedynie co to ziewal :-D

Dzis jestem bardzo podekscytowana bo moja kolezanka urodzila synusia :tak:w 37tc silami natury dzis o 6 rano urodzil sie Antos z waga 2900gr i 49cm :tak: juz nie moge sie doczekac az ich zobacze no i jak bedziemy razem na spacerki z wozkami chodzily :-)

Kasiulka super, ze u Was wszytsko dobrze :tak:
Ja prasuje po kazdym praniu, mam wtedy mniej i szybciej poprasuje;-)

Anineczko fajnie,ze kuzynka przylatuje, bedziesz miala razniej w domku ;-)nie ma to co pogaduchy z kobitka ;-):-)

Milego dnia lece z cora w karty zagrac ;-)

Hello

Ja ogarniam chatę,dziś w nocy przylatuje moja kuzynka na miesiąc i szykuję jej pokoik.
Chłopaki powychodzili z choróbsk.Jeszcze tylko mężuś na antybiotykach.

Lecę dalej ogarniac chatę i obiadek wstawic.

A gdzie wielmożne koleżanki?
Joanna,Kinek,Tunia,Marta,Edzia,Jola, ???

Witam:-)
jestem i żyję ale czasu jakoś mało ostatnio i Heniu częściej w domku:sorry: i kompa czasem zabiera:confused2:
spacery sprzontanko plaża itd. no i wena tez czasem odposzcza:zawstydzona/y:

Cmokam wszystkie maleństwa i te większe też a co :-p:tak:

jak złapie wene to napiszę cosik więcej;-)

reklama
Czesc laseczki !

Melduje sie :-) staram sie jak moge zasiadac do kompika i troszke podczytac co tam u Was Kochane :tak::-):tak:w dzien czasu nadal brak :szok: a z wieczorka zasypiam razem z małym okolo 21-wszej i tyle mam z wieczorka....widze ze u Was wszystko oki z czego sie bardzo ciesze :-)...u mnie tez wsio,pogoda piekna wiec zbieramy sie zaraz na działeczke co by sie w murach nie dusic ;-)....
....pozdrawiam serdecznie...

Do góry