reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam

Weekend nam minal bardzo fajnie :-)

Bylismy wczoraj cala rodzina na dlugasnym spacerku. Ale bylo fajnie wrocilismy padnieci :-)
Zalamalam sie w sklepie. Wzielam chyba z 20 bluzek do przymierzalni i normlanie z ledwoscia wybralam jedna :-( Zadna w cyckach mi si enie miescila, wygladam jak dojna krowa :sorry2:jak w cyckach dobra to zas wyglada jak worek i tak wkolko. Nawet problem ze stanikiem sportowym mialam :dry: ehhh Ale za to kupilam sobnie swietne najeczki japoneczki :-D no i jak zwykle corci najwiecej sie dostalo ;-)Po zakupach bylismy na karuzelach :-) tatus corci wygral dwa misie :-D a na koniec byl piknik na trawce w parku ;-):-) Synus przespal wszytskie atrakcje i obudzil sie dopiero w domku an kolacje heehe :-)

A dzis duszno ale pochmurno. Szlabym gdizes dlaej na spacerro ale boje sie ze mnie zlapie ulewa :sorry2:chyba zostaniemy gdfzies blisko domku.

Byla u mnie dzis polozna i moj niuniek wazy juz 4300gr :-D:-) maly klocek :tak::-)

Dzwnilismy tez w sprawie naszego netu, co to go zrywa co chwila i posiedziec w spokoju sie nie da :dry: Przyjechal gosciu i sie okazalo ze jakis kabelek byl uszkodzony w skrzynce przed domem. Naprawil i teraz hula z ehej :tak::-D:-D:-D
Oby tak caly czas bylo bo musze seriale sobie posciagac :-p

Kasiu no ja Sandrunie urodzilam 2 tygodnie przed terminem, a Alanka tydzien po terminie. A Wikusia kiedy wyszla z brzuszka :confused:
Trzymam kciuki juz blizej niz dalej :tak:trzymaj sie :tak: dasz rade ;-):-)

Jolu gratuluje dumnym rodzicom :-)
Niech sie Julcia zdrowo chowa :tak::-)

reklama
Jolka,ale sie ciesze ze szwagierka juz po wszytkim :tak: czytajac az miałam dreszcze :szok:... WITAJ JULECZKO NA ŚWIECIE

Martucha,jak ja Ci nadal zazdroszcze,masz juz wszystko za sobą a do tego tak jakos wszystko spokojnie sie u Ciebie dzieje,Alanek kochany syneczek,echhh...jestem ciekawa jak u mnie sie wszystko potoczy....

Witam:-)
u nas ukrop plus słońce:baffled: już dzieciom domowy basenik zafundowałam coby sie nie pogotowały:tak:

Kasiulko oj cos mi sie zdaje że sie jeszcze pokulasz:sorry2: oj nie zazdroszcze:no: sama w letnich porach rodziłąm i wiem jak to jest.
moje dzieciaczki sa lpiec, sierpień wrzesien :tak:
a zapomniałam dopisac ze Julcia wazyła 3650g i 56cm czyli wsam raz:tak:

chop chop gdzie reszta dziewczyn same z Kasia mamy pisać :sorry2:

Witam Cie Jolka :-D;-)...nadal same na bb :baffled:....laski meldowac sie :-)...
Ale upał :szok: w nocy nie moge spac :no: w dzien kaplica :szok:...
Jolka,Julcia suuuper wymiary ;-)tak jak piszesz w sam raz :-):-):-)...
Jutro na wesele ide do kuzyna,pogode zapowiadaja nadal puffff,ufffff,wspołczuje im w ten upał :no:....a ja se jutro podjem,zatancze,popatrze,slinke popołykam :rofl2::-):tak::-)...

Hellloooo :-)

Nie pisze ostatnio bo jakos weny mi brak :sorry2:;-)

U nas wszytsko dobrze, kazdy dzien taki sam praktycznie ;-):tak:

Alanek rosnie zdrowiutko jak na drozdzach :-) grzeczniutki :-)
W nocy czasami ladnie spi jak zasnie przed 23 na cycu, to budzi sie po 4 na jedzonko, zje z zamknietymi oczkami i potem wstaje po 8 :-D:-D:-D aczasami jak sie obudzi o 3 to siedze z nim do 5 bo mu sie spac nie chce i wtedy wszytsko go interesuje :tak:

Sandrusia nadal przekochana starsza siostrzyczka i do tego bardzo grzeczna :-)

Pogoda nadal fajna wiec codziennie na sapacerki sie udajemy :tak:

Dzis mezus ma okragle urodzinki :tak: i wlasnie zaraz idziemy zeby sam sobie kupil jakis prezencik urodzinkowy ;-):-)

Martucha,jak ja Ci nadal zazdroszcze,masz juz wszystko za sobą a do tego tak jakos wszystko spokojnie sie u Ciebie dzieje,Alanek kochany syneczek,echhh...jestem ciekawa jak u mnie sie wszystko potoczy....
Kassiulka nic sie nie martw u Ciebie napewno tez tak bedzie :tak: A moze i nawet jeszcze lepiej ;-):-):-):-):-)

chop chop gdzie reszta dziewczyn same z Kasia mamy pisać :sorry2:
No wypraszam sobie :-p ja tez pisze :tak::-)

Buzka laski i do zas.
Lece sie szykowac i wychodzimy :tak:

Hello
U nas upały tak więc dzieciaki całe dnie na ogrodzie :tak:
A tak to po staremu.Antek teraz ogląda książeczkę do nauki angielskiego i omawia co kupimy do domu.Przed chwilą to był kibelek :cool2:

Mateuszkowi wychodzą trójeczki i ostatnie 2 nocki były z pobudkami :baffled:
Ale ogólnie kochany chłopak.Nauczył się mocno ściskac mamuśkę i pokazuje jak bardzo mnie kocha.
Potrafi powiedziec "kuje" czyli dziękuje. Mama,tata,Ania,Annnaa (czyli Antek),oko.Powtarza jak zwierzątka dają głos.
Ogólnie mam wrażenie,że szybciej będzie gadał niż Antek :tak:

Kasiula Jak tam? Jeszcze w dwupaczku?
Jolu jak sąsiadka? Dalej wysyła Ci listy miłosne :-D:-D

Ciekawe kiedy wraca Asia?

Martusiu Sto Lat dla mężusia :-)

Witam w dwupaczku ;-)

Martusia, 100 LAT DLA SLUBNEGO!!!!

U mnie tez upał,uffffff,pufffff,sobie zakupiłam dzisiaj wiatrak w markecie :tak: co by mnie troszke chłodził bo juz nie mam pomysłu na te upały...chodzilismy z małżonem ponad godzinke po markecie,fajnie było tylko ucierpiały moje stópki :szok::szok::szok: balony ogromne :baffled::szok::baffled:....a ja szykuje sie jutro na weselicho :tak::-) ciuszki nowe zakupiłam sobie-fajną tuniczkę i do tego geterki-tylko na nogi niestety japonki bo nic innego nie zmieszcze,na szczescie dostałam takie regulowane paskiem z czterema dziurkami mam nadzieje ze mi starczy długosci paska ;-) echhhh.....nawet paznokietki u stópek pomalowałam,małzon sie dziwił jak ja to zrobiłam :baffled: a ja mu na to ze w koncu jestem kobietą :-D:-D:-D....ide wziac jeszcze prysznic i wyciagnąc moje biedne kopytka...nie wiem czy jutro zaglądne wiec zycze KOBIETKI miluśnego weekendu :-):-):-).....pozdrawiam :-):-):-)

witam sie wieczorowa pora....mamy na wyjezdzie laptopika i podlaczylismy sie pod miejscowy internet..hurrrraaaaaa..okno na swiat...wczoraj bylo strasznie goraco i caly dzien nad woda..Jula z wody nie wychodzila...caly czas na zjezdzalni wodnej zjezdzala..super cieplutka owda..plecy mnie pieka ale warto bylo bo dzis pogoda sie nie popisala i pod koniec wycieczki rowerowej jak wyjechalismy z lasu to dopadlo nas urwanie chmury i cali przemoknieci dojechalismy do domku wiec dzis nie kapalismy sie w jeziorku ale pod chmurka...ciesze sie ze moge wpasci i zobaczyc co u Was...jak Jula pojdzie spac to moze troszeczke nadrobie i poczytam...

Martusia Twoj malz obchodzi w tymsamym dniu urodzinki co moj;-)wiec wszystkiego Naj od nas dla niego:-)

Kasia jak Ty sie czujesz:confused:masz juz jakies sygnaly od synka:confused:jak na weselu bylo:confused:

aNIA jestem..do domku wracamy po 18stym i od razu zabieram sie za podlaczanie internetu bo bez tego jak bez reki...hihihihichoc mozna zyc..jakos wolniej i spokojniej le przed wyjazdem bylo tyle zamieszania ze szok a do tego chodzilam do pracy wiec czasu wolnego zero...

do uslyszenia bo teraz zamierzam czesciej sie pojawiac...

buziaki Wam porzesylam i do poczytania.

reklama
Hej hej

Asiu jak fajnie,że znaleźliście podpięcie pod neta :tak::tak::-)
Super,że wakacje Wam się udają,a jak Julcia się miewa nad jeziorkiem.Chodzi mi o jej wysypki?
Do 18-stego jeszcze sporo czasu,mam nadzieję,że nabierzecie sił i odpoczniecie.
Sto Latek dla mężowskiego ;-):-)

U nas Antoś kaszle jak stary gruźlik od kilku dni.Dziś idziemy do lekarza po 14.Matt też pokaszluje.
Ciepełko na dworze tak więc dzieciaki wiecznie na ogrodzie.
A od wczoraj mają towarzystwo :cool2:

Poznajcie moją małą Mile :cool2:

Ma 9 tygodni i jest najmilszym psiakiem jakiego spotkałam.
Straszna pieszczocha.Nawet mój M wpadł po uszy.Zakochany w Mili :-D
Mila jest szczeniaczkiem Shih-tzu.Wogóle nie gubi włosa:tak:
Załatwia się na podkład lub na ogrodzie,jest przekochana.
Co prawda w nocy piszczała ale tylko do 1:30,później usneła.No i pobudkę zrobiła mi po 6 rano,ale wzięłam ją do wyrka i spała dalej.

Do góry