M
Melanie
Gość
Jeszcze wszystkiego nie przeczytałam ale...
Edit 2 kubki mięty nie pomogły ale RENIE załatwił sprawe od ręki ;D
Aga mi puchną nogi od jakiegos miesiąca a co do wagi to ja myślałam, że masz jakieś 20 na plusie a tu tylko skromne 10 ;D no ja mam już 9 ale co tam...
Byłam dzisiaj u promotora i ustaliłam termin na 7 czerwca (obrona)
kupiliśmy z mężem kilka fajnych ciuszków i już myślę, że narazie wystarczy,
chyba brakuje nam tylko ciepłego kombinezonu i to już będzie wszystko jesli chodzi o ciuszki.
Bylismy na obiedzie w takim barze - restauracji stylizowanym na amerykański bar i wiecie co mnie spotkało???
Po wypiciu Coli ze szklanki (piłam słomką) okazało się, że na dnie był wielki kawał szkła - normalniej jak kostka lodu i miał pełno ostrych końców
MASAKRA !! wiecie co by sie stało gdybym chlusneła sobie ze szklanki łyka...????
Matko wole o tym nie myśleć
a i tak się denerwowałam czy nie wypiłam kawałków szkła - takich drobnych
manager nas przeprosił ale co z tego - nawet musieliśmy za całość zapłacić, sądzę, że w takim przypadku powinni sie inaczej zachować
ale niech mają...
a takie fajne miejsce i juz spalone
ahca i jeszcze miałam sie spotakć z taka jedna babą co u niej kupiłam spodnie dla małej na allegro
wczoraj ustaliłysmy , że pojawie sie nie później jak o 19 ale się nie wyrobiłam
i ta baba przysłała mi smsa zebym juz nie przyjeżdżała po te spodenki, bo jak zadzwonie domofonem, to jej dziecko obudze
dla mnie to szok!
Jak ta kobieta zyje??
Co za więzienie aż się odechciewa normalnie
mi to w sumie wsio rybka czy mi pocztą wyśle czy nie
ale jaka męczennica.... sobie myślę
No i jeszcze jedno
jestem padnieta
ide spać
zrobiłam dzisiaj 650km
a pieszo z 5 ;D
no i zestresowałam się z 10 razy
czas zakończyc ten dzień .
Edit 2 kubki mięty nie pomogły ale RENIE załatwił sprawe od ręki ;D
Aga mi puchną nogi od jakiegos miesiąca a co do wagi to ja myślałam, że masz jakieś 20 na plusie a tu tylko skromne 10 ;D no ja mam już 9 ale co tam...
Byłam dzisiaj u promotora i ustaliłam termin na 7 czerwca (obrona)
kupiliśmy z mężem kilka fajnych ciuszków i już myślę, że narazie wystarczy,
chyba brakuje nam tylko ciepłego kombinezonu i to już będzie wszystko jesli chodzi o ciuszki.
Bylismy na obiedzie w takim barze - restauracji stylizowanym na amerykański bar i wiecie co mnie spotkało???
Po wypiciu Coli ze szklanki (piłam słomką) okazało się, że na dnie był wielki kawał szkła - normalniej jak kostka lodu i miał pełno ostrych końców
MASAKRA !! wiecie co by sie stało gdybym chlusneła sobie ze szklanki łyka...????
Matko wole o tym nie myśleć
a i tak się denerwowałam czy nie wypiłam kawałków szkła - takich drobnych
manager nas przeprosił ale co z tego - nawet musieliśmy za całość zapłacić, sądzę, że w takim przypadku powinni sie inaczej zachować
ale niech mają...
a takie fajne miejsce i juz spalone
ahca i jeszcze miałam sie spotakć z taka jedna babą co u niej kupiłam spodnie dla małej na allegro
wczoraj ustaliłysmy , że pojawie sie nie później jak o 19 ale się nie wyrobiłam
i ta baba przysłała mi smsa zebym juz nie przyjeżdżała po te spodenki, bo jak zadzwonie domofonem, to jej dziecko obudze
dla mnie to szok!
Jak ta kobieta zyje??
Co za więzienie aż się odechciewa normalnie
mi to w sumie wsio rybka czy mi pocztą wyśle czy nie
ale jaka męczennica.... sobie myślę
No i jeszcze jedno
jestem padnieta
ide spać
zrobiłam dzisiaj 650km
a pieszo z 5 ;D
no i zestresowałam się z 10 razy
czas zakończyc ten dzień .