reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anija macie wspaniałe plany co do trojeczki, w pelni popieram :) My tez jesli nic nie bedzie na przeszkodzie, zdecydujemy sie na kolejne i kolejne :)
Ale Twoja realna wizja chodzenia juz z dorosla corka jest do pozazdroszczenie i bije wszystko o glowe. Od razu widac, czego dowodem sa zdjecia, że macie swietny kontakt :)

Melanie podziwiam Twoja wytrzymalosc! Za taki numet to wszyscy, kt. Was wtedy obslugiwani, na czele z kierownikiem powinni przepraszac Was na kolanach, bez zajaknienia anulowac rachunek i jednoczesnie bac sie ze straca prace. Jesli masz sily to zrob to co powinnas w tej sytuacji, ale sie nie stresuj, bo racja jest po Twojej stronie.

Edit Twoje pomysly na przyjemnosci/prezenty z kazdej okazji to rewelacyjna sprawa :) wczoraj zrobilam sobie wypad do salonu Inglota, kupilam jakis drobiazg, posmakowalam nowych blyszczykow i dalam sobie pomalowac paznokcie :D ten czas rospusty byl takim prezentem na dzis ode mnie samej. Mezus (jak zawsze, gdy nie idzie do pracy) przyniosl sniadanko do lozka, a szykuje mi sie dzis dluzsze z nim przebywanie, spacerek itr i to wszystko jest tym co doprowadza mnie w blogostan :D

Blanka imie Twojej coreczki bardzo mi sie podoba, jest bardzo ladne i takie wyjatkowe, skad je wzielas? Fajnie jak imiona sa inspirowane, bo wtedy mozna dzieciom opowiadac dlaczego maja takie a nie inne imie i nawet najbardziej wymyslne imie moze stac sie fundamentem do solidnego poczucia wlasnej wartosci :)

CosmoEwka tak sobie wlasnie myslalam, ze im wiecej sie dowiem na szkole rodzenia tym mniej bede sie bac, to u mnie dobry sposob na zmniejszenie stresu.
:D Mnie tez smieszy wizja uczenia sie kapania dziecka na lalce, ale wiem, ze beda to robic na zajeciach partnerzy, wiec jest to kolejny sposob aby poczuli sie wazni we wspieraniu mamy itd.

Aniulka, zazdroszcze Ci dobrej opieki przy pierwszym porodzie, to naprawde duzo znaczy. Co do gazet to czytam, ale jestem kinestetykiem i jak czegos doswiadcze to bardziej do mnie dociera :)

Witam Mutancika i Miska

na teraz koniec chlodzenia sie w pomieszczeniu, uciekam pod parasolki :)

a z okazji Dnia Mamy coś dla Was Drogie Mamy :)

racz0vp.jpg

reklama
Zaczynamy od tego, że Mutancik79 dokonał mutacji :-) na bearsów(Misia-Mutancik i Misiek). A to dlatego, że jakoś mało jest tatusiów na tym forum całym, jakby wogóle nie byli wtajemniczeni w temat dzidziusia. Chłopaki co z Wami, kobiety zaanektowały klawiatury ??? Mam nadzieję, że zaczniemy opisywać czas kiedy oczekujemy potomka lub potomicy !!! No w końcu także mamy uczucia, strachy, obserwacje.

Przecież ta strona jest babyboom, a nie motherboom :-)

Do piór Panowie !!!

A dla Wszystkich Mam

Misiek

Ineczka piękna róża!
Ja dostałam dziś od syna własnoręcznie zrobionego kwiatka z cukierkiem w środku! :laugh:
fajnie mieć dzieci.
dobry obiadek gotuje - nowa kapustka,ziemniaczki i schab. już nie mogę się doczekać. cały czas jestem głodna! Wy też tak macie? a już 8 kilo na +

Fajnie mieć jednego pana na forum! ;D
mój mąż niestety za granicą.smutno mi bez niego! :(
fajna fotka Misiek.dzięki w imieniu mam!

poczekajmy jeszcze tydzień do badania! Wtedy pewnie bedzie juz wiecej :-)))

byłyście juz może na USG 3D ??? My się wybieramy właśnie za tydzień ... normalnie nie mogę się doczekać aby Oliwke naszą w całej okazałości obejrzeć ....

Melanie,ale z Ciebie jest laska.więc te 9 kilo na + ładnie wygląda.
a ja już wyglądam jak kulka,i w dodatku kurdupel ze mnie.
Ja nie byłam na USG 3D.ale już 3 razy miałam robione zwykłe USG.
Na razie wystarczy! ;)

reklama
Do góry