reklama
Cześc Kociaku, Ty śpiochu Na dworze jest super piękna pogoda więc się nie zastanawiaj tylko wychodź na słoneczko 8) 8)
Anija, nie przesadzaj, nóżki masz szczuplutkie! Wszystko w brzuszek Ci idzie! wyglądasz na prawdę ślicznie i az się człowiekowi buzia smieje jak na Ciebie paczy. Jesteś taka promienna Ja jestem zachwycona
Anija, nie przesadzaj, nóżki masz szczuplutkie! Wszystko w brzuszek Ci idzie! wyglądasz na prawdę ślicznie i az się człowiekowi buzia smieje jak na Ciebie paczy. Jesteś taka promienna Ja jestem zachwycona
Kociak! Wyjeżdżaj jak masz możliwość. Zmiana klimatu i otoczenia zawsze dobrze robi. My mieliśmy jechać na taką wieś między Sieradzem i Łodzią. Tam to jest dopiero zad....pie! Ale wokół las łąki i nad samą rzeką. Moidzio..... Ale niestety nie pojedziemy
Marta dziękuję dobrze, chociaż ręce mi się znowu trzęsły jak wzięłam te leki. Dzwoniłam do pana doktora ale on powiedział że to normalny objaw i że jak mi to będzie mocno przeszkadzać to mam to odstawić i brać więcej no-spy.
reklama