reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja tez mialam wyjechac ale nie wiem co bedzie z tego az do bialegostoku ! ;p Chyba muchy lapad i po du... sie drapac bo nic innego bym tan nie mogla robic ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Cześc Kociaku, Ty śpiochu  ;) Na dworze jest super piękna pogoda więc się nie zastanawiaj tylko wychodź na słoneczko 8) 8)

Anija, nie przesadzaj, nóżki masz szczuplutkie! Wszystko w brzuszek Ci idzie! wyglądasz na prawdę ślicznie i az się człowiekowi buzia smieje jak na Ciebie paczy. Jesteś taka promienna :) Ja jestem zachwycona ;)

Anija rzeczywiście super wyglądasz na zdjęciach.wiosenna mama :)
Kociak ale ci dobrze ja wstaję przed 7.dziecko muszę do szkoły wyprawić.
Aniulka jaksamopoczucie dzisiaj??

Kociak! Wyjeżdżaj jak masz możliwość. Zmiana klimatu i otoczenia zawsze dobrze robi. My mieliśmy jechać na taką wieś między Sieradzem i Łodzią. Tam to jest dopiero zad....pie! Ale wokół las łąki i nad samą rzeką. Moidzio..... Ale niestety nie pojedziemy :(

Marta dziękuję dobrze, chociaż ręce mi się znowu trzęsły jak wzięłam te leki. Dzwoniłam do pana doktora ale on powiedział że to normalny objaw i że jak mi to będzie mocno przeszkadzać to mam to odstawić i brać więcej no-spy.

Wiecie co ja to bym sobie jeszcze pospala  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ale moje malenstwo jest glodne i Nawala ze mozna szalu dostac  :mad:

Ja jem snaidanie obiad kolacje przy komputerze ;) jak bym odeszla na 5 minut tak juz bym nie siadla ;D

takie oblęzenie? A może lepiej jak bys odeszła trochę co? na przykład na spacerek??

Ja znikam rozwiesić pranko i do miasta na zakupy. Będę później. pa pa

reklama
Eeeeeee troszke posiedze i sie zame jakims obiadkiem ;) nie ma u mnie gdzie lazic a na miasto mi sie nie chce jechac ;D ;D ;D
Aniulka papasie :)

Do góry