reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam :-)
no i pio ładnej pogodzie pada, leje i grzmi:baffled: a dzis do lekarza z Domcią :confused2:
Wczoraj było ciepuchno i zaliczyliśmy dłuuuugaśny spacerek:tak:

Kinuś śliczne kwiatuszki no pochwal się ogrodem plisss:tak:

Karioka ale fajnie kawusia do wyrka :rolleyes2:

Joasiu niestety nie wiem od czego mała jest wysypana:-( nic nie zmieniałam w proszkach czy płynach do pukania, mydełko to samo szamponik też :confused2:

Wszystkie cmokam i pozdrawiam;-)
Miłego Dzionka:-)

Witam sie laseczki!!!!

Ja na walizkach bo remoncika nadal trwa ale juz dochodzi do konca z czego sie bardzo ciesze!!! Musze nadrobic laseczki Wasza produkcje a teraz w skrocie to widze ze Martusia sie jeszcze kula ja z reszta jeszcze tez,ciezko nam strasznie ale co zrobic!!!

Odezwe sie pozniej bo musze troszke posprzatac pokoik bo chcemy z mezulkiem pozniej powstawiac mebelki a tym czasem pozdrawiam serdecznie dziewczynki kosiane!!!!

Hej

U nas tez dzis leje. Normalka na wyspach :-(Jeden dzien slonce, a na drugi deszcz :confused2:

Wczoraj troszke pospacerowalysmy, bylismy na malych zakupach i jeszcze pare bodziakow dla synusia z dlugim rekawkiem dokupilam, bo stwierdzilam, ze sa w sam raz na taka pogode :baffled: Odwiedzilismy tez mechanika bo dziura w tlumiku sie zrobila, mechanik zrobil na czas i maz do pracki zdazyl, bo juz mysllam, ze urlop bedzie musial wziasc ;-)Corcia zlozyla mamusi sliczne zyczonka, wycalowala mnie za wszystkie czasy no i zerwala piekne kwiatuszki :tak::-D Popoludniu poprzesadzalysmy kwiatuszki do wiekszych doniczek, a potem to juz tylko wycinalysmy, naklejalysmy i malowalysmy. Dzien nam strasznie szybko minal :tak: Mam jeszcze tydzien do terminu a codziennie dopatruje sie czegos oznajmiajacego zblizajacy sie porod, a tu nic cisza jak makiem zasial. Nic nie boli, nic nie kloje wsio ok :tak:Tesciowka wczoraj mowila z emoj maz tez siedzial dluzej i dopiero po terminie sie wydostal ;-) Ja sie pospieszylam tak jak corcia :-D

Dzis nam przyszly pierwsze karty na glosowanie :-D
Glosowanie jest 4 czerwca. Pewnie nie pojdziemy :-p

3 czerwca mamy spotkanie w przedszkolu Sandrusi :-) Powiedza co bedzie potrzebne na wrzesien ;-)i takie tam inne duperelki organizacyjne pewnie.

No i 3 mamy tez pierwsza kontrole z raczka Sandrusi.
Juz nie wspomne, z emam tez wizyte u lekarza prowadzacego. Zwariowany dzien bedzie. Albo dla nas wszystkich albo tylko dla meza i corci :-D:-)

Wiecie, ze u mnie na czerwcowkach juz jest 6 dzieciaczkow :szok:
4 chlopaczkow i 2 dziewczynki :-)

Mialam jeszcze napisac, z emoja corcia uwielbia tanczyc :tak:I tylko teledyski wlacza spiewa i tanczy :-D:-D:-D No i prosi zeby ja zapisac na balet :sorry:

Anineczko bardzo dobrze Ciebie rozumiem :-( Mimo, ze tyle lat minelo to i tak zawsze mi smutno i lezka w Dniu Mamy mi poleci :-(Achhhhh

Karioka fajny pomysl z ta kawka do lozka miala Twoja corcia :tak:
Moja moze tez tak bedzie robic jak troszke podrosnie ;-)

Kinus sliczne kwiatki :-)
Nie dziwie sie, ze siedzisz w ogrodzie calymi dniami, jak tak pieknie wszytsko Ci rosnie :tak:

Kaasiula nie przemeczaj sie tym remoncikiem :tak:
I pochwal sie koniecznie jak juz bedziecie po wszystkim :tak: Strasznie ejstem ciekawa :-)

Jolu moze nie doczytalam ale co z Dominisia ?? ze do lekarza idziecie ??

Asiu co u Was ciekawego ??

Milego dnia :-D

dzien dobry:-)

Wczoraj mielismy wzruszajacy dzien mamy i taty w przedszkolu...bylo super,po przedstawieniu bylo przyjecie,dzieci przejete obecnoscia rodzicow i wogole..rodzice wzruszeni ze uczestniczyli w calym przedsiewzieciu...radocha na maxa:tak::-D

Martusia wspolczuje zmiennej pogody:-(ale u Was to niestety normalka,trzeba sie przyzwyczaic...synus sie nie spieszy bo mu u mamusi dobrze:sorry:a jak Sandrunia sobie radzi z raczka w gipsie:confused:nie przeszkadza w zabawie:sorry:faktycznie zapowiada sie napiety grafik z poczatkiem czerwca:tak:

Jola to widze ze u Dominiki z uczuleniem jest tak samo jak u JUli...biedna.daj znac jak po lekarzu co powiedzial i co przepisal:tak:

Kasia ja tez jestem ciekawa co Wy tak caly czas remontujecie i remontujecie;-):sorry::tak::-)chyba najgorsze co moze byc to koniec ciazy przypadajacy na lato...ale pocieszajace ze to juz niedlugo;-)

Ania hooop hoop co u Was slychac?

milego dnia:-)Wam zycze i uciekam;-):-)

Witam :-)
Dominisia dostała sterydki na 2-3 dni :confused2: i mam jednak na wszelki wypadek jej ciuszków nie płukać w płynie:-( oby pomogło:nerd: cały czas używam teo samego sensitve no ale jak mus to mus:sorry:
Dziewczynki wczoraj minoł Rok jak wpadłam w wir BB :tak::-):-):-)
stawiam :-p
szampan.jpg
duze_drinki2.jpg

kubus_zbiorczo%20do%20vendingu.JPG

14115_318x500.jpg
tartinki.jpg

Joasiu widzę że dzień Mamy w przedszkolu bardzo wzruszajacy był:tak:

Martusiu no napiety grafik sie robi:szok:
jak rączka Sandrusi?

Kasiulka zwoooooooolnijjjjjjj;-)

Hej hej
Normalnie mi ręce opadają z tym szczepieniem Matta.
Dziś kiedy tatus w końcu znalazł chwilę wolnego okazało się,że nie ma szczepień :wściekła/y:
Grrrrr....
Co do dnia mamy.Super Wam.U mnie tego dnia nie było :sorry::-(
Tatuś się wogóle nie wysilił co za tym idzie nie było życzeń,ani głupiego kwiatka :no:
Nie omieszkałam się wyżalic dopiero dziś w nocy tatusiowi...
Co prawda tutaj dzień mamy obchodzi się 22 marca,ale wtedy byłam w Pl.
No cóż....

U nas pogoda do d*** ale ponoc od jutra ma byc pięknie.
W sobotę jedziemy na weekend do znajomych.I mamy zostawic dzieci tutaj u innych znajomych.I się peniam.
Antek bez problemu zostanie,ale boję się o Matta :eek::sorry:

No Jola rok czasu to już coś.Ja wybieram szampanka jeśli można :-D

Jolu ale ten rok szybko minal:tak:szkoda ze spotkac sie nie mozemy i w realu skosztowac tych pysznosci :-(dzieki za wirtualne pysznosci;-):-)na zdrowie aoby za rok wiecej zjesc i wypic;-):-D

nam takze kazali odsatwic plyn do plukania..tam najwiecej chemi u nas troszke to pomoglo,choc Jula nadal wysypana...na razie jakos dajemy bez lekow jedynie smarujemy raczki i nozki mascia robiona w aptece i co najwazniejsze nie kapiemy w wannie jedynie codziennie prysznic szybki:tak:

Aniu wkurzyc sie mozna niezle na taka wiadomosc..mam nadzieje ze uda sie jakos w przyszlym tygodniu....:tak:fajne plany macie...poszalejecie..nalezy Wam sie a chlopcami na pewno dobrze sie zajma...bedzie dobrze:tak:

reklama
Jolka,ale zaszalałaś :-):szok: az mi slinka leci a te drineczki i browarek,brak słów :-):tak:;-)....Duzzzooo zdrowka dla DOMINISI!!!!!!!!!

Marta,ja mam ciagle jakies dziwne objawy co do porodu,szczegolnie denerwuje mnie stawianie sie brzucha i szybkie oddychanie i jakby zaraz mialo sie to skonczyc zejeb**** skorczem :szok::szok::szok: siedze jak na bombie a gin jeszcze mnie zdołowal a w sumie to nawet pocieszyl bo wg wymiarów synusia to moge juz rodzic trzy tyg wczesniej czyli w granicach 21 czerwca i chodze teraz codziennie na zapis ktg i w sumie to mam nadzieje ze skonczy sie to faktycznie szybszym porodem.....chociaz nie chce zapeszac bo znajac moje szczescie bede chodzic do ostatniego dnia :tak::-D:szok:......łózeczko nawet dzisiaj juz rozstawiłam,pranko ciuszkow zrobilam i jutro poprasuje a to dlatego wszystko juz przygotowalam bo pogoda jest u mnie blllleeee,pada,wieje a dla mnie to lepiej bo nie puchne i moge w miare normalnie funkcjonowac :tak: a nie wiem czy za dzien lub dwa nie przyjdzie zajeb**** upał i czy bede w stanie cokolwiek zrobic :rofl2:

Od jutra odpoczywam,mam wszystko totalnie w d***,mieszkanko ladnie zrobione wiec wszystko jest git i niech tak zostanie,ufffffffff.....

Pozdrawiam :-):-):-)

Do góry