reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam:happy2:
sorki ale ostatnio znowu jakaś moło piśmienna jestem:zawstydzona/y:
muszę jakieś badania porobić bo często źle się czuję :dry:
uczulenie narazie odpuściło;-)
Dominika jeszcze bardziej wysypana niż była :wściekła/y::dry: do lekarza znowu muszę iść :dry:

Dziewczyny ale zdolniachy macie w domku szkoda że moja nie chodzi do przedszkola no ale jakoś to będzie:sorry2:

Martusiu , Kasiula brzuchatki jak tam zegareczek tyka;-):-D
Joasiu dzięki :-) foteczki obrabiam w photoscape jest prosty fajny i za friiiiiii:tak: Photoscape 3.3 PL - Download - INSTALKI.pl

Wszystkim Dziołchom Miłego Dzionka :tak::-)

reklama
Dzien doberek

U nas wszytsko po staremu :tak:
Nic sie nie dzieje, a mysllam, ze synus w ten weekend zdecyduje sie na wyjscie ;-)a tu cisza. Ja jak zwykle czuje sie dobrze :tak: Dzis mam takiego lenia ze szok, nic mi sie nie chce nawet wstac i do wc isc :-pPogoda do bani, deszcz pada, cisnienie skacze. Z jednej strony dobrze, ze taka pogoda bo przynjamniej nie bede miala wyrzutow sumienia ze z corcia na spacer nie wyszlam ;-)Dzis leze caly dzien do gory brzuchem :tak:;-)

Asiu gratuluje jeszcze raz Julii takiej pamieci i tylu znanych wielszykow :tak:

Jolu zdrowka dla Was :tak:

Milego dnia zycze :tak:

Jolu dziekuje Ci bardzo za linka:-)biedna Dominika:-(a czy domyslasz sie od czego jest wysypana:confused:u Juli jakby mniej za to katar sie pojawil i co i rusz wyplywa,w srode odbieram wynik tego badania wiec okaze sie w jakim kierunku mamy to leczyc:tak:

Jula szczesliwa po przedszkolu...zajada teraz truskaweczki i sie cala wyswinila:wściekła/y:normalnie szlak mnie trafil jak na nia spojrzalam:-(dostalysmy dzis zdjecia z przedszkola..slicznie wyszla i pwoiem Wam ze jak malz porownal z poczatku przedszkola zdjecie to sie nam niunia zmienila..:tak:

Martusia
lez brzuszkiem do gory...odpoczywaj...wspolczuje deszczu za oknem ale moze to i dobrze...odpoczywaj bo nieznasz dnia ani godziny;-)tylko mam nadzieje ze Sandrunia pozwala Ci na leniuchowanie i odpoczywanie:tak:dziekuje Ci za cieple slowa:-):tak::-)

Cześć:-)
Dziś miałam zajęcia, więc niewiele miałam wolnego czasu i raczej już w tym tygodniu nie będę go miała zbyt dużo, bo zostałam wyrózniona razem z koleżanką z kursu. We wtorek będziemy miały 3 godzinny egzamin z języka angielskiego, który da nam certyfikat znajomości języka i określi stopień zaawansowania. Podobno pracodawcy cenią taki papierek. Trochę mnie to zaskoczyło. Właściwie zawsze można spróbować. Po zajęciach odebrałam Sarę i poszłam na działkę. Zerwałyśmy małe wiaderko truskawek. Były pyszne i słodkie:-p:tak:.
Wczoraj do późna mieliśmy naszych fajnych sąsiadów. Zjedliśmy razem pizzę, popijając chłodne piwko. Dziś był problem ze wstaniem
Martusiu odpoczynek Ci się należy i to słodkie leniuchowanie jest jak najbardziej usprawiedliwione:tak:
Joasiu moje dzieciaczki z równie dużym apetytem zajadały truskaweczki:tak:. A co do pracy Sary, teraz to ja nie mam czasu i pewnie jej nie odda. Ona się nie przejmuje, to ja też nie będę. Miała dosyć czasu, ale z jej strony było zero zainteresowania. To jaj ją goniłam, żeby choć okładkę zrobiła i na kompie opisałam jej dwóch literatów. Dzieciaczki rosną nam rosną;-):tak:
Jolu przesyłam Ci jak najwięcej pozytywnych fluidów:tak::-) i dużo zdrówka życzę:tak::-)

e0450d8981.jpeg

Hej
Ano jutro dzień matki :-( już wiecie jaki mam nastrój :sorry2:
Matt nie zaliczył szczepienia bo tatuś musiał pracowac :baffled:
Może w ten czwartek się uda.Bo tylko w czwartki szczepią :sorry2:
Jutro chyba nie będę miała dobrego nastroju :dry: ehhh

dzien dobry:-)

Karioko Gratuluje wyroznienia i trzymam kciuki za egzamin:-):tak::-)i za przyszlego super pracodawce;-):-)zazdroszcze wlasnych truskaweczek:-)
Aniu tulam Cie mocno...dzielna dziewczyno:tak:a ten dzien niech bedzie Twoim swietem,choc pewnie Antos i Matt jeszcze nie stana na "wysokosci"zadania chyba ze Tatus pomoze chlopakom mamusie uszczesliwic;-):-)trzymajsie kochana a szczepienie nie zajac...

Jolu piekne zyczenia:tak::-):tak:

dzis zapowiadaja straszne upaly do 30 stopni..a od jutra pogorszenie pogody:-(

milego dnia:-)

Wszystkiego najlepszego
wszystkim mamom z okazji ich święta:-D

Moja córeczka zrobiła mi rano kawkę do łóżka:-). Obudziła mnie pół godziny przed czasem, ale nie szkodzi. Bała się, żę ja szybciej wstanę;-). Z|robiła mi piękną laurkę w szkole i przyniosła mi uwagę za brak zadania domowego i jedynkę za to dostała. Pani nie ma wyczucia. Wczoraj odrabiała zadania, ale o jakichś zapomniała.
Joasiu dzięki. Wszystko fajnie tylko dlaczego to musi tyle nerwów kosztować, ale w sumie warto choć spróbować;-). Truskaweczki były pyszne, tylko szkoda, że ich tak mało.
Aniu dzięki twoim chłopcom ten dzień będzie szczęśliwy:tak: Buziaczki:-)
Jolu piękne życzenia
Idę robić z okazji naszego święta karpetkę. Już zaczęłam ją robić. Sara zdążyła w tym czasie odkurzyć, a ja się obijam
Miłego dnia:-)​

Kochane wrześniowe mamusie,

Z okazji dzisiejszego święta, chciałabym Wam podarować wiązankę z kwiatów, które aktualnie kwitną w moim ogrodzie :-)
Życzę Wam dużo radości, optymizmu, inwencji w zaspokajaniu potrzeb naszych wrześniaków i jak zwykle miłości ;-)...

Sorki, że ostatnio rzadziej wpadam , ale ogród nie daje mi wolnego. Bez przerwy pielę, opryskuję, przesadzam. Ręce mam takie, że wstyd pokazywać :-p...Hanka tez wolnego mi nie daje :-D. wieczorem, jestem taka zrypana, że sił nie mam , żeby klikać, choć chęci są oczywiście. Obiecuje poprawę ;-)

reklama
Kinus masz przesliczne kwiatki w ogrodzie...pokaz nam wiecej tego zaczarowanego ogrodu plissss...:sorry:

Karioko wredna Pania ma Sara zeby w takim dniu palke stawiac..brak wyczucia:tak:

zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta:-)

Do góry