reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam:happy2:
sorki ale ostatnio znowu jakaś moło piśmienna jestem:zawstydzona/y:
muszę jakieś badania porobić bo często źle się czuję :dry:
uczulenie narazie odpuściło;-)
Dominika jeszcze bardziej wysypana niż była :wściekła/y::dry: do lekarza znowu muszę iść :dry:

Dziewczyny ale zdolniachy macie w domku szkoda że moja nie chodzi do przedszkola no ale jakoś to będzie:sorry2:

Martusiu , Kasiula brzuchatki jak tam zegareczek tyka;-):-D
Joasiu dzięki :-) foteczki obrabiam w photoscape jest prosty fajny i za friiiiiii:tak: Photoscape 3.3 PL - Download - INSTALKI.pl

Wszystkim Dziołchom Miłego Dzionka :tak::-)

reklama
Dzien doberek

U nas wszytsko po staremu :tak:
Nic sie nie dzieje, a mysllam, ze synus w ten weekend zdecyduje sie na wyjscie ;-)a tu cisza. Ja jak zwykle czuje sie dobrze :tak: Dzis mam takiego lenia ze szok, nic mi sie nie chce nawet wstac i do wc isc :-pPogoda do bani, deszcz pada, cisnienie skacze. Z jednej strony dobrze, ze taka pogoda bo przynjamniej nie bede miala wyrzutow sumienia ze z corcia na spacer nie wyszlam ;-)Dzis leze caly dzien do gory brzuchem :tak:;-)

Asiu gratuluje jeszcze raz Julii takiej pamieci i tylu znanych wielszykow :tak:

Jolu zdrowka dla Was :tak:

Milego dnia zycze :tak:

Jolu dziekuje Ci bardzo za linka:-)biedna Dominika:-(a czy domyslasz sie od czego jest wysypana:confused:u Juli jakby mniej za to katar sie pojawil i co i rusz wyplywa,w srode odbieram wynik tego badania wiec okaze sie w jakim kierunku mamy to leczyc:tak:

Jula szczesliwa po przedszkolu...zajada teraz truskaweczki i sie cala wyswinila:wściekła/y:normalnie szlak mnie trafil jak na nia spojrzalam:-(dostalysmy dzis zdjecia z przedszkola..slicznie wyszla i pwoiem Wam ze jak malz porownal z poczatku przedszkola zdjecie to sie nam niunia zmienila..:tak:

Martusia
lez brzuszkiem do gory...odpoczywaj...wspolczuje deszczu za oknem ale moze to i dobrze...odpoczywaj bo nieznasz dnia ani godziny;-)tylko mam nadzieje ze Sandrunia pozwala Ci na leniuchowanie i odpoczywanie:tak:dziekuje Ci za cieple slowa:-):tak::-)

Cześć:-)
Dziś miałam zajęcia, więc niewiele miałam wolnego czasu i raczej już w tym tygodniu nie będę go miała zbyt dużo, bo zostałam wyrózniona razem z koleżanką z kursu. We wtorek będziemy miały 3 godzinny egzamin z języka angielskiego, który da nam certyfikat znajomości języka i określi stopień zaawansowania. Podobno pracodawcy cenią taki papierek. Trochę mnie to zaskoczyło. Właściwie zawsze można spróbować. Po zajęciach odebrałam Sarę i poszłam na działkę. Zerwałyśmy małe wiaderko truskawek. Były pyszne i słodkie:-p:tak:.
Wczoraj do późna mieliśmy naszych fajnych sąsiadów. Zjedliśmy razem pizzę, popijając chłodne piwko. Dziś był problem ze wstaniem
Martusiu odpoczynek Ci się należy i to słodkie leniuchowanie jest jak najbardziej usprawiedliwione:tak:
Joasiu moje dzieciaczki z równie dużym apetytem zajadały truskaweczki:tak:. A co do pracy Sary, teraz to ja nie mam czasu i pewnie jej nie odda. Ona się nie przejmuje, to ja też nie będę. Miała dosyć czasu, ale z jej strony było zero zainteresowania. To jaj ją goniłam, żeby choć okładkę zrobiła i na kompie opisałam jej dwóch literatów. Dzieciaczki rosną nam rosną;-):tak:
Jolu przesyłam Ci jak najwięcej pozytywnych fluidów:tak::-) i dużo zdrówka życzę:tak::-)

e0450d8981.jpeg

Hej
Ano jutro dzień matki :-( już wiecie jaki mam nastrój :sorry2:
Matt nie zaliczył szczepienia bo tatuś musiał pracowac :baffled:
Może w ten czwartek się uda.Bo tylko w czwartki szczepią :sorry2:
Jutro chyba nie będę miała dobrego nastroju :dry: ehhh

dzien dobry:-)

Karioko Gratuluje wyroznienia i trzymam kciuki za egzamin:-):tak::-)i za przyszlego super pracodawce;-):-)zazdroszcze wlasnych truskaweczek:-)
Aniu tulam Cie mocno...dzielna dziewczyno:tak:a ten dzien niech bedzie Twoim swietem,choc pewnie Antos i Matt jeszcze nie stana na "wysokosci"zadania chyba ze Tatus pomoze chlopakom mamusie uszczesliwic;-):-)trzymajsie kochana a szczepienie nie zajac...

Jolu piekne zyczenia:tak::-):tak:

dzis zapowiadaja straszne upaly do 30 stopni..a od jutra pogorszenie pogody:-(

milego dnia:-)

Wszystkiego najlepszego
wszystkim mamom z okazji ich święta:-D

Moja córeczka zrobiła mi rano kawkę do łóżka:-). Obudziła mnie pół godziny przed czasem, ale nie szkodzi. Bała się, żę ja szybciej wstanę;-). Z|robiła mi piękną laurkę w szkole i przyniosła mi uwagę za brak zadania domowego i jedynkę za to dostała. Pani nie ma wyczucia. Wczoraj odrabiała zadania, ale o jakichś zapomniała.
Joasiu dzięki. Wszystko fajnie tylko dlaczego to musi tyle nerwów kosztować, ale w sumie warto choć spróbować;-). Truskaweczki były pyszne, tylko szkoda, że ich tak mało.
Aniu dzięki twoim chłopcom ten dzień będzie szczęśliwy:tak: Buziaczki:-)
Jolu piękne życzenia
Idę robić z okazji naszego święta karpetkę. Już zaczęłam ją robić. Sara zdążyła w tym czasie odkurzyć, a ja się obijam
Miłego dnia:-)​

Kochane wrześniowe mamusie,

Z okazji dzisiejszego święta, chciałabym Wam podarować wiązankę z kwiatów, które aktualnie kwitną w moim ogrodzie :-)
Życzę Wam dużo radości, optymizmu, inwencji w zaspokajaniu potrzeb naszych wrześniaków i jak zwykle miłości ;-)...

Sorki, że ostatnio rzadziej wpadam , ale ogród nie daje mi wolnego. Bez przerwy pielę, opryskuję, przesadzam. Ręce mam takie, że wstyd pokazywać :-p...Hanka tez wolnego mi nie daje :-D. wieczorem, jestem taka zrypana, że sił nie mam , żeby klikać, choć chęci są oczywiście. Obiecuje poprawę ;-)

reklama
Kinus masz przesliczne kwiatki w ogrodzie...pokaz nam wiecej tego zaczarowanego ogrodu plissss...:sorry:

Karioko wredna Pania ma Sara zeby w takim dniu palke stawiac..brak wyczucia:tak:

zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta:-)

Do góry