reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Naszych
Dzieciaczków z Okazjii Dnia Dziecka

2008_dzien_dziecka.JPG

reklama
Kochane dzieciaczki wrzesniowe:-)
(i nie tylko;-))
Wszystkiego najlepszego w dniu Waszego swieta

ale mamy dzis kiepska pogode:-(ja chce zeby juz to minelo i zeby slonko swiecilo:tak:Jula w przedszkolu a ja zaraz jade i co mnie smuci zobacze sie z nia dopiero jutro bo jak wroce to juz spac bedzie..ehhh....

Milego dnia dziewczyny:-)

Martusia mam nadzieje ze synek wstrzyma sie jeszcze troszke bo miec urodziny w dniu dziecka to tak raczej kiepsciuchno:sorry: ale Ty masz powera...zazdroszcze:tak:

Czesc mamusie

Życzę wszystkim dzieciaczkom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!!!

U nas swietna pogoda, goraco, parno i duszno :-D

Calymi dniami na dworku siedzimy :-) trzeba kozystac poki mozna, bo nie wiadomo jak dlugo bedzie taka pogoda ;-)

Dzis ide na wizyte u poloznej. Ciekawe co powie jak mnie zobaczy ;-)Ostatnim razem byla pewna ze dzis mnie nie bedzie bo bede tulic synusia, a tu synus sie nie spieszy na usciski z mamusia ;-)

Mialam Wam napisac, bo zapomne jeszcze :-p Moj net chodzi strasznie makabrycznie i zmieniamy na innego operatora. Teraz mamy na karte i wlasnie karta konczy nam sie jutro albo w srode , a przylaczaja nas do nowej sieci okolo 12 czerwca wiec n ie kupuje nowej karty bo nam sie nie oplaca i te pare dni bede bez netu. A jak tylko mnie podlacza to od razu do Was skrobne :-D:-) A tak to zostana mi smsy jakby cos sie zaczelo dziac :tak::-)

kaasiulka no ja tak juz mam ze na pupie usiedziec nie moge ;-):tak:
Z ciaza mi dobrze nic nigdy nie bolalo problemow nie bylo wiec robie wszystko co sie da piore, prasuje, sprzatam, okna myje, spacerkuje :tak:Wiadomo ze wszystko po kolei zeby sie nie przemeczac.

A czemu tak pozno kochana u mnie ejst godzina do tylu wiec siedziaalm kolo polnocy na necie, a ja tak zawsze chodze spac wiec dla mnie to nie tak pozno zowu ;-) Na necik weszlam bo czekalam az sie maz wykapsa i zdazylam posta skrobnac ;-):-)

Milego dzionka

witam:-)

Martusia w takim razie czekamy na Ciebie i Twojego synka z niecierpliwoscia i koniecznie nas poinformuj kiedy co i jak;-):-)oszczedzaj sie i powodzenia:-)

warszawa znowu mokra i szarobura:-(Jula w przedszkolu ale tylko do poludnia,pozniej jedziemy do lekarza i na urodziny do kolezanki JUli z przedszkola i mam wielki problem bo musze zaraz pojechac i kupic jej jakis prezent a nie mam pomyslu...mamusia tej dziewczynki powiedziala ze najlepiej to jakiegos pluszaka bo ona lalkami sie nie lubi bawic,puzzle tez jej nie ciekawia a modelinowopodobne raczej nie bo brudza:sorry:no i mam problem:eek:

milego dnia:-)

Dzien dobry :-)

U nas kolejny dzien upalow :tak:
Dzis termometr o 8 rano w sloncu pokazywal 40 stopni o rany, ciekawe ile jestw cieniu. Nie nazekam ciesze sie z tej pogoduy oby trwala jak najdluzej :-D:tak:

Irlandczycy sa nienormalni :sorry: jak jest zimno i matka w kurtce chodzi to dzieciatkoz gola glowka, z golymi nozkami i ubrane bardzo cienko, a jak taka pogoda jak teraz to maluchy kocami poprzykrywane a co niektore to normalnie cale dziecko kocem nakryja albo dwoma budkami obstawione. Wspolczuje tym maluszka przeciez tam nie ma czym oddychac :baffled:

Wczoraj u poloznej nie bylo nic szczegolnego :eek:
Zmierzyla cisnienie 110/70 jak zwykle ;-)
Mocz w porzadku,
Brzucho odpowiedniej wielkosci,
Serducho mocne i silne :-D:biggrin2:
I to tyle :baffled:
Powiedziala, ze jak nie urodze to jak chce to moge przyjsc za tydzien czy za dwa :sorry: Myslalam, ze ta wizyta bedzie inaczej wygladala :eek:
I na wizycie u lekarza czyli jutro dowiem sie co dalej robic jak nic sie dalej nie bedzie dzialo. Cosd leniwy ten moj syncio :sorry:

Asiu a moze jakies koniki ponny ??
U nas wszystkie sa na topie i wszystkie sa super fajne :tak:

Anineczko i jak bylo na wypadzie ??
Jak tam dzieciaczki u znajomych ??

Wybawilas sie za mnie :sorry::-D

Milego dzionka

A u mnie jelitówka od wczoraj :szok: młoda cała noc wymiotowała,rozwolnienie.dzisiaj dosłownie caly dzien kima,bardzo duzo pije,zjadła zaledwie trzy biszkopty,ale sen to przeciez najlepsze lekarstwo.....zobaczymy jak minie ta nocka.....nie mam siły :szok::szok::szok:....jurto jade do szpitala,podlacza mnie do ktg i ogolne badania zrobia,mam nadzieje ze mnie nie poloza na patologii,zreszta sie nie dam,ucieknę,brzuch mi twardnieje strasznie i do tego mocne skorcze ale na szczescie w duzych odstepach czasowych....

Wszystkim wrześniowym dzieciaczkom, spóźnione ale prosto z serducha płynące słodkie życzenia
Nie chorujcie, uśmiechajcie się cały czas, róbcie psikusy rodzicom i miejcie szczęśliwe dzieciństwo

nostalgic-candy-gift-basket.jpg

A u mnie od niedzieli burzowo; huragany takie, że co chwila mam problemy z prądem; linie zerwane, drzewa przewrócone...nie pamiętam takiego maja :no:
zimno i ponuro, ale przynajmniej trawka zielona :tak:. Poziomki się czerwienią, tylko trochę kwaskowate od braku słońca, ale Hanka i tak wcina :-D

Kaasiu, współczuję choróbska :baffled:...Oby jak najszybciej przeszło

Joasiu, ale dziwna ta mama :-D; Kup młodej znikopis :sorry:...Z pewnościa sie nie pobrudzi

Martusiu, to jak pewnie się pojawisz, to już z synkiem na kolanach :tak:
moja Hanka tez ostatnio za konikami szaleje . Na dzień dziecka wszyscy jej dawali zestawy Ponyville. Jej marzenie, to mieć wannnę kucyków :-D

No uciekam miłego dniA ;-)

Witam:biggrin2:
pogoda do D....:baffled: ciągle pada.......:confused2:
Dzieci wczoraj wyrkami sie zamieniły więc Domcia w szczebelkowym spała a Korduś w Dominikowym :-D:-D:-D:-D
wczoraj nie brzuchol pobolewał jakbym miała dostać :baffled: ale nie dostałam:eek: zrobiłam zakuuuuuuuupyyyyyy w realu i na dzień dobry poszło 140 zeta:szok: a że bilety sie pozmieniały to w jedną i drugą stronę na piechtę lazłam 5 przystanków:-p zawsze to jakiś wysiłek im kalorie wek ;-)
kupiłam herbatkę Bio-Active , La-Karnitya Spalanie:-p zobaczymyjak na mnie podziała:sorry2:

Kasiula nie zazdroszczę jelitówki :-( szybko zdrowiejta:tak:

Kinuś podrzuc troche pziomek myyyyy:rolleyes2:
co do prądu to nie ciekawie:baffled: a sio wichury:wściekła/y:

Martusiu to może tym razem przenosisz :sorry: byle wszystko było dalej oki;-):tak:

Reszta Dziewuszek hop hop !!!

reklama
Hej
A u nas kolejny dzień upałów :-p:laugh2:
Zmykam szybko zupkę wstawic,odkurzyc,położyc młodego i basen napełnic wodą.
Znów z 10 wiadrami będe latac od kuchni na taras :baffled:
A jak starczy czasu to wpadnę do Was.

Do góry