reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej

U nas dzis lato :-D:tak: Normalnie pogoda zwariowana :-D:-)
Ma byc tak do niedzieli :tak: fajnie lubie jak jest ciepelko choc przyznam szczerze ze dzis juz momentami mialam dosc i paluchy u rak troche napuchly, ale co tam wole ciepelko i w domku siedziec niz deszcze i wiatry ;-)

Dzis przesiedzialysmy 3/4 dnia na dworku na kocyku za domkiem. Malowaysmy :tak: cora kolorowanki a ja pazurki :-) a potem Sandrusia jezdzila na rowerze a ja chodzilam obok niej, ale po 20 rundkach wokolo domku wysiadlam i musialam polezec na sofie bo plecki bolaly jak diabli. Wieczorek tez przyjemny ciepelko zero wiaterku super :-)

Dzisiaj przyszla karuzelka zamowiona dla synusia. Juz tatus zamontowal na lozeczku i wyglada bajerancko :tak::-) Mialam sie wstrzymac ale cos ciotki przygadywaly zebym nie kupowala bo moze dostane i takie tam, ale ja tam wole sama sobie wybrac i sie cieszyc ze mam taka jaka chcialam. I wolalam nie czekac tylk kupic zeby ktos mi nie kupil :-p. Mam nauczke bo przy Sandrusi posluchalam i nie kupilam i musialm miec taka jak dostalam (a byla nakrecana na sprezyne i muzyczka trwala moze minute :sorry:nic nie moglam zrobic tylk latalam do lozeczka co chwile). I takim oto sposobem wszytskie bajerki dla dzidziusia juz sa :-) tylko dzidziusiowi sie nie spieszy ;-)Z jednej strony juz bym chciala sie tulic z maluszkiem, ale z drugiej obawiam sie jak to bedzie i chyba wolalabym sie wstrzymac jeszcze troszke. Dobrze ze nie ode mnie zalezy decyzja wyjscia ;-):-)

Asiu zazdroszcze tych przedstawien dzieciaczkow :-)
Ciekawe czy tutaj tez robia cos takiego.

Asiu jestem pelna podziwu dla mojego dziecka. Z raczka radzi sobie wysmienicie, robi nia poprostu wszystko, w niczym jej gipsik nie przeszkadza. Ciekawa jestem czy za tydzien zdejma jej go calkiem czy nowy zaloza.

Jolu ale ten czas zapierdziela. Starsznie szybko rok minal :tak:
No wsumie moje 9 miesiecy zlecialo tez jak z bicza strzelil ;-)Normalnie jak tydzien no :tak:
Swietne drinki dziekujemy :*
Ale bym sie takich napila :tak:

Anineczko cos wam sie to szczepienie odciaga i odciaga :sorry: moze za tydzien w koncu sie uda ;-)
Fajne plany na weekend macie a pogoda ponoc ma byc superowa :-D (w koncu no nie ;-)) wiec napewno wyjazd Wam sie uda i wybawisz sie ze wszystkie czasy :tak: Pamietaj wybaw sie tez za mnie :tak::tak::tak: Znajomi na pewno dobrze sie zajma dzieciaczkami nie masz co sie martwic ;-):-)

Tatusiowi za skleroze bura sie nalezy :sorry:;-)

Kaaasiula masz racje teraz tylko odpoczywaj :tak::tak::tak:juz sie narobilas ;-)

Kolorwych snow

reklama
No Martusiu ja już byłam rozpakowana w tym czasie z Mattem.
A z Antkiem to jeszcze chodziłam i chodziła i przechodziłam :-D
A pogoda cudowna,to fakt.W końcu!!
Już uzgodniliśmy ,że znajomi zajmą się dzieciakami :tak:
A my sruu odpocząc.
Mąż kupił mi bilet na Halamę.Nie lubię gościa i on dobrze o tym wie,ale na szczęście idę z kumpelami i one osłodzą mi widok tego wieśniaka :sorry::eek:
A później piwko z nimi w pubie.
Czuję się jak wypuszczona z buszu :eek::eek:
Co ja na siebie włożę :-D:-D
Ale fajne dylematy :szok::-D:-D

Jeszcze jest w Galway Volvo Ocean Race i będzie się działo na oceanie :-)
Volvo Ocean Race 2008/2009

A i chce kupic psa :tak:
Ale takiego z włosem.Zastanawiam się nad shih-tzu :sorry:

Mąż kupił mi bilet na Halamę.Nie lubię gościa i on dobrze o tym wie,ale na szczęście idę z kumpelami i one osłodzą mi widok tego wieśniaka :sorry::eek:
Jakos nie w temacie jestem :baffled::sorry:
Zacofalam sie ostatnio w zyciu towarzyskim ;-)

A później piwko z nimi w pubie.
Czuję się jak wypuszczona z buszu :eek::eek:
Tez bym sie pewnie tak czula :-D
Ale po jednym drineczku bym sie rozluznila :-)

Co ja na siebie włożę :-D:-D
Ale fajne dylematy :szok::-D:-D
Odwieczny problem kobiet :-D:-D:-D
Co bys nie wlozyla bedziesz wygladala super :-):tak:

A i chce kupic psa :tak:
Ale takiego z włosem.Zastanawiam się nad shih-tzu :sorry:
A dzieciaki nie maja uczulenia :baffled::sorry:

A wiesz za mna tez ostatnio codzi maly psiaczek :-D Z tym, ze mnie sie podobaja takie pierdulki, poduszkowce ;-) jak york naprzyklad :tak::-)
Ale to tylko marzenia ;-) u mnie nie ma szans na psa. No chyba ze sie przeprowadze, ale nie mam na to najmniejszej ochoty :-)

Martusiu no właśnie shih-tzu jest trochę większym poduszkowcem.:tak:
I ma włos jak człowiek a nie sierśc ,która uczula.
Co więcej jak byłam w Pl to Antek miał non stop kontakt z dwoma psami i nic się nie działo :eek::-)
A piesek wygląda tak:
shi%20tzu.jpg

I wezmę suczkę to będe miała córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:

Yorka odradzam.Mam na wątku listopadowym znawczynie ras i mówi,ze to pies Zosia-Samosia.Nie przepada za dziecmi i jest taka ą ę.
A ja chce psa do zabaw z dziecmi i do pielęgnacji.Może się wyszkole na psią fryzjerkę :-D:-D:-D

A wybawię się za Ciebie koniecznie.W końcu jeszcze jakiś czas nie będziesz mogła pic alkoholu :sorry::eek::-D

A Halamę już Ci puszczam:
[video=youtube;OT7WUS2wswM]http://www.youtube.com/watch?v=OT7WUS2wswM[/video]
Kojarzysz pana z kurczakami?Bllleee

Witam :tak:

U nas dzis fajna pogoda :tak:
Dwa dni z rzedu niesamowite :-p:-D
Dzis popralam posciel i suszy si ena dworku ale bedzie pachnialo :-):-):-)

Martusiu no właśnie shih-tzu jest trochę większym poduszkowcem.:tak:
I ma włos jak człowiek a nie sierśc ,która uczula.

A piesek wygląda tak:
shi%20tzu.jpg
Sliczny ten piesek :tak:
Nie widzialam jeszcze takiego ;-)
Chyba mnie zarazilas :-p ;-):-D:-)
Ale tak jak mowie ja nie moge, nasz landlord sie sprzeciwia.
A mieszkania nie chce zmieniac ;-)
Moze kiedys sobie fundniemy takiego z kucykami :-D jak sie u Ciebie sprawdzi ;-):-)

I wezmę suczkę to będe miała córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:
Koniecznie :tak::-D
Suczki sa o wiele fajniejsze niz pieski ;-)
Mialam i suczke i pieska. Suczka jest jak mala przyjacioleczka trzyma sie domu, a pies powsinoga kazda dziure chce zwiedzic i patrzy jak tu za kobita czmychnac :-p

Co więcej jak byłam w Pl to Antek miał non stop kontakt z dwoma psami i nic się nie działo :eek::-)
Pytalam bo mieliscie kiedys pieska i musieliscie go oddac z powodu alergii no nie :sorry:
Moze juz wyrosl z tego :sorry:
Dobrze, ze moze przebywac z futrzakami :tak:

Yorka odradzam.Mam na wątku listopadowym znawczynie ras i mówi,ze to pies Zosia-Samosia.Nie przepada za dziecmi i jest taka ą ę.
Tez slyszalam takie opinie :baffled::sorry:
i podobno czasami sa wredne i szczekaja na wszytsko co sie rusza :-)
Ale sa takie piekne te cholery no :-)

A ja chce psa do zabaw z dziecmi i do pielęgnacji.Może się wyszkole na psią fryzjerkę :-D:-D:-D
Dokladnie pies ma byc do zabaw z dziecmi :tak:
Trzeba byc pewnym, ze dziecku nic nie zrobi :tak:

A wybawię się za Ciebie koniecznie.
No ja mysle :rofl2::-)

W końcu jeszcze jakiś czas nie będziesz mogła pic alkoholu :sorry::eek::-D
Noooo ale jakos mi go nie brakuje :-)

A Halamę już Ci puszczam:

Kojarzysz pana z kurczakami?Bllleee
Aaaaa juz wiem kto to :eek:
Tez go nie lubie :baffled::-p

Witam :-)

Miałam nic juz nie robic ale siedze dzis w domciu no i jak to w domciu bywa nie da nic nie robic,zawsze cos :tak::-(....pogoda u mnie nadal blllleee ale jak dla mnie to bomba bo nie puchne i sampoczucie nawet,nawet lepsze...ale zaczynam miec powoli totalnego doła,smutno mi i ryczec non stop moge,nie ogladam zadnych filmow bo zara rycze chyba ze sensacja ale nie lubie o !!!!!!

Martucha,synek cosik sie nie spieszy ale niestety z chlopakami to tak jest,ciezko jak cholera ale ja mam tak samo juz bym chciala ale jak pomysle ze to juz to sie troszke boje i se mowie a niech se siedzi a ja jeszcze poczekam :-D:tak:;-),cykora mam strasznego,nadal siedzi mi w głowie poród Wiki a jeszcze moj gin mnie pocieszyl ze młody ma duza głowe,nie zeby mial wodogłowie czy cos,wszystko jak najbardziej oki ale jednak mi wspolczuje bo jakos to trzeba urodzic ale pocieszyl mnie ze mam sie nie stresowac bo jak głowa wyjdzie to reszta juz tylko zrobi plum :rofl2: a waga tez suuuuper bo 3 kilo i stweirdzil ze mam sie dobrze zastanowic czy cosik mi sie nie pomylily daty @ ale mowie mu nie ma innej opcji bo dokladnie wiem kiedy zaszlam no to spojrzal na mnie i powiedzial ze oki ja wiem najlepiej ale komputera nie da sie oszukac i biorac wszystkie za i przeciw to bedzie kawal chlopa no ale jak to chlopaka to musi byc duzy,co niiiee :-D:-D:-D....brzuchol mi sie nadal stawia ale po dzisiejszym ktg nadal cisza,teraz dwa dni przerwy i zobaczymy w poniedzialek.

Aniu,psiak zajefajny,moja Wika teraz siedzi i mowi ze mamy naszego oddac Panu a wziac takiego pluszaka :tak::-).

Witam sie sobotnio:-)ciemno za oknem,pewnie niedlugo zacznie padac:wściekła/y:

strasznie zabiegana jestem,pomagam w pracy mojemu bratu,przy okazji zarabiam podczas gdy JUla w przedszkolu:tak:

Martusia
korzystajcie z pieknej pogody:-)fajnie ze raczka w gipsie Sandruni tak nie przeszkadza:-)fajnie czas spedzacie:-)

Aniu super psiaczek:-)my tez takiego bysmy chcieli miec ale nie w obecnych warunkach:-(Jula ma obiecane ze jak bedziemy miec dom z ogrodem to nawet dwa pieski z nami zamieszkaja;-):-)Fajnie ze Antos dobrze reaguje na taka psia siersc :tak:tylko trzeba pamietac ze nie kazdy alergen odrazu uczula...czasem potrzebuje czasu zeby sie objawic i stad problemy z odkryciem co nas uczula.

No nic milej soboty Wam zycze:-)

Wpadłam na chwileczke zyczyc miłego weekendu..........u mnie leje wiec siedze w domciu i kombinuje co tu zrobic....

Martusia,daj znac czy cosik sie dzieje czy nadal nic.......

Pozdrawiam :-)

Hej

U nas piekne lato :-D:cool2::cool2::cool2:
Zaraz po nsiadnaku wyruszylismy na wycieczke :tak:Pojechalismy do miasta, w ktorym bede rodzila. Chcialam zobaczyc jak wyglada droga, jak dlugo sie jedzie no i jak wyglada sam szpital :tak:Zabaralam torby w razie czego ;-) ale nic sie nie dzieje, cisza nadal :-)Potem pojechalismy pozwiedzac zamek, zalapalismy sie na jakas tam imprezke ;-)nie wiem z jakiej okazji ale bylo pelno szkotow, szkockiej muzyki i jakies pokazy. Bylo sympatycznie i ciepelko :tak: Potem bylismu nad jeziorkiem :tak::-) W drodze powrotnej zachaczylismy o sklep i zakupy jedzeniowe,a pozniej do znajomych znajomych ;-)naprawic komputer. Po wyjsciu od nich jestem w totalnym szoku :szok: malzenstwo z 10-cio letnim stazem lat maja 27 i 6-cioro dzieci :szok::-) Wspolczuje lasce tyle dzieciakow i to rok po roku i zero blizniat ;-) Moja corca za to szczesliwa wocila do domu bo wybawila sie na maksa :tak: Jutro maja komunie jednego z synow wiec trwaly przygotowania no i oczywiscie pelno gosci zpolski tak ze w sumie dzieciakow bylo kolo 14 :szok: nie wiedzaial ktore kogo heehe.

No to by bylo na tyle ;-)
Ide lulu bo jutro tez gdzies sie wybierzemy :-)

Kolorowych :-)

reklama
Marta,Ty zamiast spać i odpoczywać bo dniu pełnym szaleństw masz jeszcze siłę usiaść do kompa o 1-wszej w nocy :szok: jak Ty to robisz kobieto??? Chyba nosi Cie przed rozwiazaniem coooo,dawaj mi tu trochę powera :-D:tak::-D ???...
Poszłam wczoraj na spacer,chodzilismy pół godzinki bo moim zachciało się goferów i lodów wiec trzeba było kawałek na nie iść,to już z powrotem nie czułam pleców,ten brzuchol mnie wykończy....
Potem siedzialam z psiapsółką do pół nocy bo mój M był na żużlu i jak Ona tylko wyszła to już nie miałm siły nawet sie umyć tylko pokulałam sie na boczek i lulu :-) totoalnie wymiekam.U nas dzisiaj piekne lato a wczoraj lało sie z nieba tak że aż żal psa było wypuścić w taka pogodę...z ranka juz oczywiscie napuchłam a tylko wziełam się za snaiadanko bo mój meżulek musiał pojechać do pracki :wściekła/y:a teraz sobie siedze a jeszcze trza sie wziac za jakis obiadek,hmmm....;-)

Miłego.......

Ostatnia edycja:
Do góry