reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam :-)
no i pio ładnej pogodzie pada, leje i grzmi:baffled: a dzis do lekarza z Domcią :confused2:
Wczoraj było ciepuchno i zaliczyliśmy dłuuuugaśny spacerek:tak:

Kinuś śliczne kwiatuszki no pochwal się ogrodem plisss:tak:

Karioka ale fajnie kawusia do wyrka :rolleyes2:

Joasiu niestety nie wiem od czego mała jest wysypana:-( nic nie zmieniałam w proszkach czy płynach do pukania, mydełko to samo szamponik też :confused2:

Wszystkie cmokam i pozdrawiam;-)
Miłego Dzionka:-)

Witam sie laseczki!!!!

Ja na walizkach bo remoncika nadal trwa ale juz dochodzi do konca z czego sie bardzo ciesze!!! Musze nadrobic laseczki Wasza produkcje a teraz w skrocie to widze ze Martusia sie jeszcze kula ja z reszta jeszcze tez,ciezko nam strasznie ale co zrobic!!!

Odezwe sie pozniej bo musze troszke posprzatac pokoik bo chcemy z mezulkiem pozniej powstawiac mebelki a tym czasem pozdrawiam serdecznie dziewczynki kosiane!!!!

Hej

U nas tez dzis leje. Normalka na wyspach :-(Jeden dzien slonce, a na drugi deszcz :confused2:

Wczoraj troszke pospacerowalysmy, bylismy na malych zakupach i jeszcze pare bodziakow dla synusia z dlugim rekawkiem dokupilam, bo stwierdzilam, ze sa w sam raz na taka pogode :baffled: Odwiedzilismy tez mechanika bo dziura w tlumiku sie zrobila, mechanik zrobil na czas i maz do pracki zdazyl, bo juz mysllam, ze urlop bedzie musial wziasc ;-)Corcia zlozyla mamusi sliczne zyczonka, wycalowala mnie za wszystkie czasy no i zerwala piekne kwiatuszki :tak::-D Popoludniu poprzesadzalysmy kwiatuszki do wiekszych doniczek, a potem to juz tylko wycinalysmy, naklejalysmy i malowalysmy. Dzien nam strasznie szybko minal :tak: Mam jeszcze tydzien do terminu a codziennie dopatruje sie czegos oznajmiajacego zblizajacy sie porod, a tu nic cisza jak makiem zasial. Nic nie boli, nic nie kloje wsio ok :tak:Tesciowka wczoraj mowila z emoj maz tez siedzial dluzej i dopiero po terminie sie wydostal ;-) Ja sie pospieszylam tak jak corcia :-D

Dzis nam przyszly pierwsze karty na glosowanie :-D
Glosowanie jest 4 czerwca. Pewnie nie pojdziemy :-p

3 czerwca mamy spotkanie w przedszkolu Sandrusi :-) Powiedza co bedzie potrzebne na wrzesien ;-)i takie tam inne duperelki organizacyjne pewnie.

No i 3 mamy tez pierwsza kontrole z raczka Sandrusi.
Juz nie wspomne, z emam tez wizyte u lekarza prowadzacego. Zwariowany dzien bedzie. Albo dla nas wszystkich albo tylko dla meza i corci :-D:-)

Wiecie, ze u mnie na czerwcowkach juz jest 6 dzieciaczkow :szok:
4 chlopaczkow i 2 dziewczynki :-)

Mialam jeszcze napisac, z emoja corcia uwielbia tanczyc :tak:I tylko teledyski wlacza spiewa i tanczy :-D:-D:-D No i prosi zeby ja zapisac na balet :sorry:

Anineczko bardzo dobrze Ciebie rozumiem :-( Mimo, ze tyle lat minelo to i tak zawsze mi smutno i lezka w Dniu Mamy mi poleci :-(Achhhhh

Karioka fajny pomysl z ta kawka do lozka miala Twoja corcia :tak:
Moja moze tez tak bedzie robic jak troszke podrosnie ;-)

Kinus sliczne kwiatki :-)
Nie dziwie sie, ze siedzisz w ogrodzie calymi dniami, jak tak pieknie wszytsko Ci rosnie :tak:

Kaasiula nie przemeczaj sie tym remoncikiem :tak:
I pochwal sie koniecznie jak juz bedziecie po wszystkim :tak: Strasznie ejstem ciekawa :-)

Jolu moze nie doczytalam ale co z Dominisia ?? ze do lekarza idziecie ??

Asiu co u Was ciekawego ??

Milego dnia :-D

dzien dobry:-)

Wczoraj mielismy wzruszajacy dzien mamy i taty w przedszkolu...bylo super,po przedstawieniu bylo przyjecie,dzieci przejete obecnoscia rodzicow i wogole..rodzice wzruszeni ze uczestniczyli w calym przedsiewzieciu...radocha na maxa:tak::-D

Martusia wspolczuje zmiennej pogody:-(ale u Was to niestety normalka,trzeba sie przyzwyczaic...synus sie nie spieszy bo mu u mamusi dobrze:sorry:a jak Sandrunia sobie radzi z raczka w gipsie:confused:nie przeszkadza w zabawie:sorry:faktycznie zapowiada sie napiety grafik z poczatkiem czerwca:tak:

Jola to widze ze u Dominiki z uczuleniem jest tak samo jak u JUli...biedna.daj znac jak po lekarzu co powiedzial i co przepisal:tak:

Kasia ja tez jestem ciekawa co Wy tak caly czas remontujecie i remontujecie;-):sorry::tak::-)chyba najgorsze co moze byc to koniec ciazy przypadajacy na lato...ale pocieszajace ze to juz niedlugo;-)

Ania hooop hoop co u Was slychac?

milego dnia:-)Wam zycze i uciekam;-):-)

Witam :-)
Dominisia dostała sterydki na 2-3 dni :confused2: i mam jednak na wszelki wypadek jej ciuszków nie płukać w płynie:-( oby pomogło:nerd: cały czas używam teo samego sensitve no ale jak mus to mus:sorry:
Dziewczynki wczoraj minoł Rok jak wpadłam w wir BB :tak::-):-):-)
stawiam :-p
szampan.jpg
duze_drinki2.jpg

kubus_zbiorczo%20do%20vendingu.JPG

14115_318x500.jpg
tartinki.jpg

Joasiu widzę że dzień Mamy w przedszkolu bardzo wzruszajacy był:tak:

Martusiu no napiety grafik sie robi:szok:
jak rączka Sandrusi?

Kasiulka zwoooooooolnijjjjjjj;-)

Hej hej
Normalnie mi ręce opadają z tym szczepieniem Matta.
Dziś kiedy tatus w końcu znalazł chwilę wolnego okazało się,że nie ma szczepień :wściekła/y:
Grrrrr....
Co do dnia mamy.Super Wam.U mnie tego dnia nie było :sorry::-(
Tatuś się wogóle nie wysilił co za tym idzie nie było życzeń,ani głupiego kwiatka :no:
Nie omieszkałam się wyżalic dopiero dziś w nocy tatusiowi...
Co prawda tutaj dzień mamy obchodzi się 22 marca,ale wtedy byłam w Pl.
No cóż....

U nas pogoda do d*** ale ponoc od jutra ma byc pięknie.
W sobotę jedziemy na weekend do znajomych.I mamy zostawic dzieci tutaj u innych znajomych.I się peniam.
Antek bez problemu zostanie,ale boję się o Matta :eek::sorry:

No Jola rok czasu to już coś.Ja wybieram szampanka jeśli można :-D

Jolu ale ten rok szybko minal:tak:szkoda ze spotkac sie nie mozemy i w realu skosztowac tych pysznosci :-(dzieki za wirtualne pysznosci;-):-)na zdrowie aoby za rok wiecej zjesc i wypic;-):-D

nam takze kazali odsatwic plyn do plukania..tam najwiecej chemi u nas troszke to pomoglo,choc Jula nadal wysypana...na razie jakos dajemy bez lekow jedynie smarujemy raczki i nozki mascia robiona w aptece i co najwazniejsze nie kapiemy w wannie jedynie codziennie prysznic szybki:tak:

Aniu wkurzyc sie mozna niezle na taka wiadomosc..mam nadzieje ze uda sie jakos w przyszlym tygodniu....:tak:fajne plany macie...poszalejecie..nalezy Wam sie a chlopcami na pewno dobrze sie zajma...bedzie dobrze:tak:

reklama
Jolka,ale zaszalałaś :-):szok: az mi slinka leci a te drineczki i browarek,brak słów :-):tak:;-)....Duzzzooo zdrowka dla DOMINISI!!!!!!!!!

Marta,ja mam ciagle jakies dziwne objawy co do porodu,szczegolnie denerwuje mnie stawianie sie brzucha i szybkie oddychanie i jakby zaraz mialo sie to skonczyc zejeb**** skorczem :szok::szok::szok: siedze jak na bombie a gin jeszcze mnie zdołowal a w sumie to nawet pocieszyl bo wg wymiarów synusia to moge juz rodzic trzy tyg wczesniej czyli w granicach 21 czerwca i chodze teraz codziennie na zapis ktg i w sumie to mam nadzieje ze skonczy sie to faktycznie szybszym porodem.....chociaz nie chce zapeszac bo znajac moje szczescie bede chodzic do ostatniego dnia :tak::-D:szok:......łózeczko nawet dzisiaj juz rozstawiłam,pranko ciuszkow zrobilam i jutro poprasuje a to dlatego wszystko juz przygotowalam bo pogoda jest u mnie blllleeee,pada,wieje a dla mnie to lepiej bo nie puchne i moge w miare normalnie funkcjonowac :tak: a nie wiem czy za dzien lub dwa nie przyjdzie zajeb**** upał i czy bede w stanie cokolwiek zrobic :rofl2:

Od jutra odpoczywam,mam wszystko totalnie w d***,mieszkanko ladnie zrobione wiec wszystko jest git i niech tak zostanie,ufffffffff.....

Pozdrawiam :-):-):-)

Do góry