Hej
U nas tez dzis leje. Normalka na wyspach :-(Jeden dzien slonce, a na drugi deszcz
Wczoraj troszke pospacerowalysmy, bylismy na malych zakupach i jeszcze pare bodziakow dla synusia z dlugim rekawkiem dokupilam, bo stwierdzilam, ze sa w sam raz na taka pogode
Odwiedzilismy tez mechanika bo dziura w tlumiku sie zrobila, mechanik zrobil na czas i maz do pracki zdazyl, bo juz mysllam, ze urlop bedzie musial wziasc ;-)Corcia zlozyla mamusi sliczne zyczonka, wycalowala mnie za wszystkie czasy no i zerwala piekne kwiatuszki
Popoludniu poprzesadzalysmy kwiatuszki do wiekszych doniczek, a potem to juz tylko wycinalysmy, naklejalysmy i malowalysmy. Dzien nam strasznie szybko minal
Mam jeszcze tydzien do terminu a codziennie dopatruje sie czegos oznajmiajacego zblizajacy sie porod, a tu nic cisza jak makiem zasial. Nic nie boli, nic nie kloje wsio ok
Tesciowka wczoraj mowila z emoj maz tez siedzial dluzej i dopiero po terminie sie wydostal ;-) Ja sie pospieszylam tak jak corcia
Dzis nam przyszly pierwsze karty na glosowanie
Glosowanie jest 4 czerwca. Pewnie nie pojdziemy
3 czerwca mamy spotkanie w przedszkolu Sandrusi :-) Powiedza co bedzie potrzebne na wrzesien ;-)i takie tam inne duperelki organizacyjne pewnie.
No i 3 mamy tez pierwsza kontrole z raczka Sandrusi.
Juz nie wspomne, z emam tez wizyte u lekarza prowadzacego. Zwariowany dzien bedzie. Albo dla nas wszystkich albo tylko dla meza i corci
:-)
Wiecie, ze u mnie na czerwcowkach juz jest 6 dzieciaczkow
4 chlopaczkow i 2 dziewczynki :-)
Mialam jeszcze napisac, z emoja corcia uwielbia tanczyc
I tylko teledyski wlacza spiewa i tanczy
No i prosi zeby ja zapisac na balet
Anineczko bardzo dobrze Ciebie rozumiem :-( Mimo, ze tyle lat minelo to i tak zawsze mi smutno i lezka w Dniu Mamy mi poleci :-(Achhhhh
Karioka fajny pomysl z ta kawka do lozka miala Twoja corcia
Moja moze tez tak bedzie robic jak troszke podrosnie ;-)
Kinus sliczne kwiatki :-)
Nie dziwie sie, ze siedzisz w ogrodzie calymi dniami, jak tak pieknie wszytsko Ci rosnie
Kaasiula nie przemeczaj sie tym remoncikiem
I pochwal sie koniecznie jak juz bedziecie po wszystkim
Strasznie ejstem ciekawa :-)
Jolu moze nie doczytalam ale co z Dominisia ?? ze do lekarza idziecie ??
Asiu co u Was ciekawego ??
Milego dnia