reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam Babeczki i tato Paris ;)

jak Wam minela nocka?

Ptyska, ja specjalnie na potrzeby ogladania zdjec Rysi, zainstalowalam nowa przegladarke - Mozilla Firefox ;)
mysle ze tu tkwi problem

Dzień dobry :)
Kama poszła spać na 15 min. Mogę przywitać się i poczytać :) Już drugi dzień staram się nadrobić Wasze skrobanie i chyba nie dam rady :(.

Witam nowe Mamusie :-* i Dzieciaczki :-* :-*

Ptyska to wal na priva do Taty Paris, bo ja Ci nie pomoge ;)

zmykam pod prysznic, bo musze odtajac przed wyjsciem na dwor
a dzis mamy rehabilitacje...

pozniej sie zamelduje ;)

buzki!

no daj znać koniecznie czy tym razem się udało poćwiczyć z małą i ma nadzieję, że szyby Waszego autka już nie ucierpią więcej ;)

nawiązując do czepialskich mężów - mój to mi nawet zaczął codziennie laptopa przynosić z pracy, żeby mieć spokój i grać sobie o wow'a i żebym ja siedziała spokojnie na forum. nie ma zamiaru się chyba czepiać teraz, bo wcześniej mi mówił "cały dzień siedzisz na forum i jeszcze teraz wieczorem chcesz!" bo ja przecież zupełnie nie mam co robić i siedzę non stop na forum >:D
i tak spędzamy upojne wieczory każde przy swoim ekranie. no ja dodatkowo przed tv i powiem Wam, ze trochę mnie to denerwuje :mad:

Witam kochane :)
ale tęskni mi się za wami ale cholera niemam czasu no :mad:
do popołudnia Kuba jest bardzo absorbujacy a póżniej praca jak wiecie ::)
Kuba mi sie rozchorował jego pierwsze choróbsko :( całe szczęście że poleciałam z nim dzis do lekarza bo jeszcze troche i mogłoby się wdać zapalenie płuc :(
zaraził sie od teściowej a mówiłam jak wychodziłam do pracy żeby cholera jasna mąż nie zanosił go do niej do pokoju a oni jak nieprzytomni jacyś :mad: teraz dzieciak sie męczy :(
mówie wam tak sie wkurzyłam na nich że jak wrócą to oberwą.....a teściową wygonię dziś do roboty za mnie bo nie zostawie Kuby teraz ::)
mam przepisana tonę leków dla niego i obserwować go do wieczora a jak sie nie poprawi dać antybiotyk trochę silniejszy ::)

biedny Kubuś życzę zdrówka :)
a co do zadrości o siedzenie na forum to u mnie nie ma prawa czegoś takiego być bo mezuś sam duzo siedzi w necie :)

reklama
Izis, ucałuj Kubusia. Niech szybko zdrowieje. :)

Co do czepialskich mężów: mój się nie czepia, bo długo pracuje, a w soboty i niedziele raczej nie siedzę ;D. ( ostatnio wogóle nie siedziałam :p i kolezanki o mnie zapomniały :( ) Ale ja się Wam przypomnę ;D ;).
Dostałam za to od męża polecenie usunięcia zdjęć i skwapliwie wykonałam. Mąż pozwolil na zdjęcia jeżeli wątek będzie zamknięty :)

Do góry