reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Mamę odwiedziłam i zaopatrzyła mnie w furę krokietów z kapustą i grzybkami mniam mniam pycha :D jutro tylko odgrzeję i zjem :D

Aniulka pisze:
a mąz to mnie dzisiaj tą zazdrością na łopatki rozłożył... :o :o :o :o on nigdy o nic ani o nikogo nie bywa zazdrosny!!!! Toscie mu Wrzesnóweczki za skóre zalazły hi hi hi ;D ;D ;D ;D ;D

Aniulka a ja sobie tak myślę, że pewnie co innego go gryzło, a na wrześniówkach się wyrzył ;)
no kurcze wydaje mi się, że się nie mylę ::)

dzieki Blanus za przepis

jutro sie pobawie w malego kucharza:p

wlasnie skonczylismy z mezem ogladac pile 2 na kompie-fajna:DDD

nawet Maks nie obudzil sie na kolacje (pewnie w nocy nadrobi...:()

Bosh jak ja obejrzałam piłę2 to taka roztrzęsiona byłam, że nie mogłam zasnąc. Straszny ten film, ale podobał mi się.

Witam miłe Panie :)
Dawno tu nie zaglądałam, bo:
1.byłam odłączona od netu
2.dostałam wstręt komputerowy
3.akcja zęby c.d.
4.zaległości w wieczornym oglądaniu tv
teraz staram sie nadrobić zaległości w czytaniu :)

reklama
Melanie pisze:
Aniulka pisze:
a mąz to mnie dzisiaj tą zazdrością na łopatki rozłożył... :o :o :o :o on nigdy o nic ani o nikogo nie bywa zazdrosny!!!! Toscie mu Wrzesnóweczki za skóre zalazły hi hi hi ;D ;D ;D ;D ;D

Aniulka a ja sobie tak myślę, że pewnie co innego go gryzło, a na wrześniówkach się wyrzył ;)
no kurcze wydaje mi się, że się nie mylę ::)
hmmm podpowiedz mi o co mogło mu chodzic bo tępa jestem jak tabaka w rogu i ni w ząb nie mam zielonego pojęcia ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry