reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
czekamy! miłej pracki >:D
Dziewczyny kiedy kończymy konkurs na mistera, ilu kandydatów zostało?
i jakie robimy głosowanie? tajne czy jawne? może wstawimy ankietę? ::)

Joanka pisze:
Edyta, w jakiej postaci jest ten katarek Maciusia? Może to być rekacja na coś co go uczula ? No i jak on sobie radzie z jedzeniem przy tym katarze ?

Potwornie boję się dnia kiedy w końcu dopadnie choróbsko Majkę albo Krzysia. No ale przy ząbkowaniu łatwo coś łyknąć.

Melanie, sześć osób w kinie w środę o takiej porze to i tak dużo ;) ;D u nas też nie było dzisiaj najgorzej z temperaturą, ale za to wiał zimny wiatr.

Joanko Maćka katar jest gęsty zalegający (myślałam że w zatokach ale okazało się że takie małe dzieci jeszcze nie mają rozwiniętych zatok), bardzo trudno mu czyścić nosek, nie jest to taki rzadki katar. Jeśli chodzi o jedzenie to nie ma problemów, ogólnie nie jest nawet marudny tylko czasem w nocy budzi się z płaczem bo ciężko mu oddychać :( :mad:

Melanie ja byłam w końcu w środę wieczorem na Tylko mnie kochaj i straaasznie mi się podobał :laugh:

woow faktycznie
ja w sumie nic nie zdążyłam zrobić w tym czasie oprócz przeczytania pół forum :p ;D

edyta
serio, nie serio ;D u wrzesniówek nigdy nic nie wiadomo
w filmie było kilka smiesznych tekścików i sytuacji, nie? ten koleś przygrubawy ze szparą w zębach jest fajny ;D fajnie gra

dzis znow bylo slonecznie i cieplej, wiec zaliczylysmy spacerek
mamy potem dobre spanko ;D
Milenka dostala wysypke od pitego przez mame soku jablkowego z kartonu :(
co za cholerstwo dodaja do tego  >:D

Siwasku, ale historia z tymi kaloryferami ;(
u mojej mamy tez tak mieli tydzien temu,
przy malym dziecku to jednak duzy problem
trzymam kciuki za Igusie ;D

Blanus charakterek lepszy niz jego brak ;D indywidualistke sie chyba ciezko wychowuje, ale ile ciekawych historii bedzie pozniej do opowiadania ;D

moj maz jak na razie nie jest zazdrosny o bb, on tez siedzi do pozna przed kompem ;D
to ja sie zawsze wsciekalam za to jego siedzenie do 3ciej ;D

Izis ;D szkoda, ze Kubus padl ofiara jakiegos chorobska :(
mam nadzieje, ze maz i tesciowa oraz wszyscy wokol nastepnym razem pomysla o konsekwencjach i uruchomia wyobraznie...

Melanie pisze:
woow faktycznie
ja w sumie nic nie zdążyłam zrobić w tym czasie oprócz przeczytania pół forum :p ;D

edyta
serio, nie serio ;D u wrzesniówek nigdy nic nie wiadomo
w filmie było kilka smiesznych tekścików i sytuacji, nie? ten koleś przygrubawy ze szparą w zębach jest fajny ;D fajnie gra

No to ja się trochę nie przyłożyłam z tymi Maćkowymi fotkami, a żednych nowych nie mamy (wyrodni rodzice) ;)

A ten koleś ze sparką superancki. I jego niunia też ;D ;D ;D Ach, romantyczna historia ale nie banalna. Dla mnie bomba, idę jeszcze raz do kina :)

reklama
dzień dobry!
u nas wszystko gra i nawet buczy :) byłyśmy na spacerku, i okropnie zmarzłam w uszy, bo jełop ze mnie czapki zapomniałam, niby było -2 ale ten termometr coś chyba kłamie.
dzisiaj dziadek wypuścił się na hurtowe zakupy, i sam kupił laluni różowy dresik :) bardzo ładny i jeszcze komórkę !!! Rozalci bardzo przypadła do gustu, fajnie dzwoni, a poza tym jest mięciutka i kolorowa :)

ja spadam do nauki jutro dwa koła, a w pon. pierwszy egzamin :p ale na samą myśl o postępowaniu administracyjnym i prawie pracy robi mi się mdło!!!

zdrówka i buziaczki dla Kubusia!!

siwasku zostawiłabyś piękny wrocław ??

Do góry