reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
czekamy! miłej pracki >:D
Dziewczyny kiedy kończymy konkurs na mistera, ilu kandydatów zostało?
i jakie robimy głosowanie? tajne czy jawne? może wstawimy ankietę? ::)

Joanka pisze:
Edyta, w jakiej postaci jest ten katarek Maciusia? Może to być rekacja na coś co go uczula ? No i jak on sobie radzie z jedzeniem przy tym katarze ?

Potwornie boję się dnia kiedy w końcu dopadnie choróbsko Majkę albo Krzysia. No ale przy ząbkowaniu łatwo coś łyknąć.

Melanie, sześć osób w kinie w środę o takiej porze to i tak dużo ;) ;D u nas też nie było dzisiaj najgorzej z temperaturą, ale za to wiał zimny wiatr.

Joanko Maćka katar jest gęsty zalegający (myślałam że w zatokach ale okazało się że takie małe dzieci jeszcze nie mają rozwiniętych zatok), bardzo trudno mu czyścić nosek, nie jest to taki rzadki katar. Jeśli chodzi o jedzenie to nie ma problemów, ogólnie nie jest nawet marudny tylko czasem w nocy budzi się z płaczem bo ciężko mu oddychać :( :mad:

Melanie ja byłam w końcu w środę wieczorem na Tylko mnie kochaj i straaasznie mi się podobał :laugh:

woow faktycznie
ja w sumie nic nie zdążyłam zrobić w tym czasie oprócz przeczytania pół forum :p ;D

edyta
serio, nie serio ;D u wrzesniówek nigdy nic nie wiadomo
w filmie było kilka smiesznych tekścików i sytuacji, nie? ten koleś przygrubawy ze szparą w zębach jest fajny ;D fajnie gra

dzis znow bylo slonecznie i cieplej, wiec zaliczylysmy spacerek
mamy potem dobre spanko ;D
Milenka dostala wysypke od pitego przez mame soku jablkowego z kartonu :(
co za cholerstwo dodaja do tego  >:D

Siwasku, ale historia z tymi kaloryferami ;(
u mojej mamy tez tak mieli tydzien temu,
przy malym dziecku to jednak duzy problem
trzymam kciuki za Igusie ;D

Blanus charakterek lepszy niz jego brak ;D indywidualistke sie chyba ciezko wychowuje, ale ile ciekawych historii bedzie pozniej do opowiadania ;D

moj maz jak na razie nie jest zazdrosny o bb, on tez siedzi do pozna przed kompem ;D
to ja sie zawsze wsciekalam za to jego siedzenie do 3ciej ;D

Izis ;D szkoda, ze Kubus padl ofiara jakiegos chorobska :(
mam nadzieje, ze maz i tesciowa oraz wszyscy wokol nastepnym razem pomysla o konsekwencjach i uruchomia wyobraznie...

Melanie pisze:
woow faktycznie
ja w sumie nic nie zdążyłam zrobić w tym czasie oprócz przeczytania pół forum :p ;D

edyta
serio, nie serio ;D u wrzesniówek nigdy nic nie wiadomo
w filmie było kilka smiesznych tekścików i sytuacji, nie? ten koleś przygrubawy ze szparą w zębach jest fajny ;D fajnie gra

No to ja się trochę nie przyłożyłam z tymi Maćkowymi fotkami, a żednych nowych nie mamy (wyrodni rodzice) ;)

A ten koleś ze sparką superancki. I jego niunia też ;D ;D ;D Ach, romantyczna historia ale nie banalna. Dla mnie bomba, idę jeszcze raz do kina :)

reklama
dzień dobry!
u nas wszystko gra i nawet buczy :) byłyśmy na spacerku, i okropnie zmarzłam w uszy, bo jełop ze mnie czapki zapomniałam, niby było -2 ale ten termometr coś chyba kłamie.
dzisiaj dziadek wypuścił się na hurtowe zakupy, i sam kupił laluni różowy dresik :) bardzo ładny i jeszcze komórkę !!! Rozalci bardzo przypadła do gustu, fajnie dzwoni, a poza tym jest mięciutka i kolorowa :)

ja spadam do nauki jutro dwa koła, a w pon. pierwszy egzamin :p ale na samą myśl o postępowaniu administracyjnym i prawie pracy robi mi się mdło!!!

zdrówka i buziaczki dla Kubusia!!

siwasku zostawiłabyś piękny wrocław ??

Do góry