reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam Babeczki i tato Paris ;)

jak Wam minela nocka?

Ptyska, ja specjalnie na potrzeby ogladania zdjec Rysi, zainstalowalam nowa przegladarke - Mozilla Firefox ;)
mysle ze tu tkwi problem

Dzień dobry :)
Kama poszła spać na 15 min. Mogę przywitać się i poczytać :) Już drugi dzień staram się nadrobić Wasze skrobanie i chyba nie dam rady :(.

Witam nowe Mamusie :-* i Dzieciaczki :-* :-*

Ptyska to wal na priva do Taty Paris, bo ja Ci nie pomoge ;)

zmykam pod prysznic, bo musze odtajac przed wyjsciem na dwor
a dzis mamy rehabilitacje...

pozniej sie zamelduje ;)

buzki!

no daj znać koniecznie czy tym razem się udało poćwiczyć z małą i ma nadzieję, że szyby Waszego autka już nie ucierpią więcej ;)

nawiązując do czepialskich mężów - mój to mi nawet zaczął codziennie laptopa przynosić z pracy, żeby mieć spokój i grać sobie o wow'a i żebym ja siedziała spokojnie na forum. nie ma zamiaru się chyba czepiać teraz, bo wcześniej mi mówił "cały dzień siedzisz na forum i jeszcze teraz wieczorem chcesz!" bo ja przecież zupełnie nie mam co robić i siedzę non stop na forum >:D
i tak spędzamy upojne wieczory każde przy swoim ekranie. no ja dodatkowo przed tv i powiem Wam, ze trochę mnie to denerwuje :mad:

Witam kochane :)
ale tęskni mi się za wami ale cholera niemam czasu no :mad:
do popołudnia Kuba jest bardzo absorbujacy a póżniej praca jak wiecie ::)
Kuba mi sie rozchorował jego pierwsze choróbsko :( całe szczęście że poleciałam z nim dzis do lekarza bo jeszcze troche i mogłoby się wdać zapalenie płuc :(
zaraził sie od teściowej a mówiłam jak wychodziłam do pracy żeby cholera jasna mąż nie zanosił go do niej do pokoju a oni jak nieprzytomni jacyś :mad: teraz dzieciak sie męczy :(
mówie wam tak sie wkurzyłam na nich że jak wrócą to oberwą.....a teściową wygonię dziś do roboty za mnie bo nie zostawie Kuby teraz ::)
mam przepisana tonę leków dla niego i obserwować go do wieczora a jak sie nie poprawi dać antybiotyk trochę silniejszy ::)

biedny Kubuś życzę zdrówka :)
a co do zadrości o siedzenie na forum to u mnie nie ma prawa czegoś takiego być bo mezuś sam duzo siedzi w necie :)

reklama
Izis, ucałuj Kubusia. Niech szybko zdrowieje. :)

Co do czepialskich mężów: mój się nie czepia, bo długo pracuje, a w soboty i niedziele raczej nie siedzę ;D. ( ostatnio wogóle nie siedziałam :p i kolezanki o mnie zapomniały :( ) Ale ja się Wam przypomnę ;D ;).
Dostałam za to od męża polecenie usunięcia zdjęć i skwapliwie wykonałam. Mąż pozwolil na zdjęcia jeżeli wątek będzie zamknięty :)

Do góry