reklama
siwasek
Fanka BB :)
Kubulka zdrówka życzymy!!!!Biedactwo.
A ja musze sie wam pochwalic, ba co ja pisze wyżalić, co sie u mnei wczoraj stało. Mąż chory Iga zaczyan kaszleć, a tu wieczorem dotykam kaloryfery i co ...zimne ??? ??? sprawdzam wszystkie i wszystkie zimne, dzwonie do śąsaidów u nich jeszcze ciepłe, dzwonie po konserwatora a tu sie oakzuje że rura pękła i naprawią dopiero jutro ( a to była 22.00 ) masakra a w domu coraz zimniej i całe szczeście ze mam kuchenkę elektryczną, i spaliśmy przez cąłą noc z włączoną kuchenką, i na szczęscie nie zamarzliśmy a juz teraz ciepełko wróciło, mam nadzieje ze iga sie nie rozchoruje, na razie jest jak było, wiec moze nie
A ja musze sie wam pochwalic, ba co ja pisze wyżalić, co sie u mnei wczoraj stało. Mąż chory Iga zaczyan kaszleć, a tu wieczorem dotykam kaloryfery i co ...zimne ??? ??? sprawdzam wszystkie i wszystkie zimne, dzwonie do śąsaidów u nich jeszcze ciepłe, dzwonie po konserwatora a tu sie oakzuje że rura pękła i naprawią dopiero jutro ( a to była 22.00 ) masakra a w domu coraz zimniej i całe szczeście ze mam kuchenkę elektryczną, i spaliśmy przez cąłą noc z włączoną kuchenką, i na szczęscie nie zamarzliśmy a juz teraz ciepełko wróciło, mam nadzieje ze iga sie nie rozchoruje, na razie jest jak było, wiec moze nie
melduje sie!
wrocilismy z rehabilitacji, wszystko idzie ku lepszemu
oczywiscie nie obylo sie bez lez, ale to bardziej ze zlosci
w ogole pani rehabilitantka powiedziala, ze bedziemy mieli wesolo, bo Arisa ma temperament!
Izis trzymam kciuki za Kubulka, zeby ten mocniejszy antybiotyk nie byl potrzebny! Ucalowania od Ariski :-* :-* :-*
wrocilismy z rehabilitacji, wszystko idzie ku lepszemu
oczywiscie nie obylo sie bez lez, ale to bardziej ze zlosci
w ogole pani rehabilitantka powiedziala, ze bedziemy mieli wesolo, bo Arisa ma temperament!
Izis trzymam kciuki za Kubulka, zeby ten mocniejszy antybiotyk nie byl potrzebny! Ucalowania od Ariski :-* :-* :-*
M
Melanie
Gość
Blanus pisze:Witam Babeczki i tato Paris
jak Wam minela nocka?
do 2 posiedzielismy przy kompach pobudka na karmienie o 2.30 potem o 5 a o 7 pobódka
czyli wiadomo
jestem wypoczęta jak za czasów balangowych
siwasek
Fanka BB :)
Blanus cieszymy sie razem z tobą z dobrych wieści a temperament Ariski przypadkiem chyba po kimś odziedziczomy?? hmm ..hehehe...Blanus, ja jak zwylke opóźniona , ale prześlij mi też prosze filmik ten jak Ariskan siada, plisss,dziekuje
A wiecie co dzis powiedzialm mężowi ze jakby dostał awans do warszawy to z nim moge jechac bo mam tam juz koleżanki ;D ;D ;D ;D a wczesniejn mówiłam ze jakby co to wykluczone.
A wiecie co dzis powiedzialm mężowi ze jakby dostał awans do warszawy to z nim moge jechac bo mam tam juz koleżanki ;D ;D ;D ;D a wczesniejn mówiłam ze jakby co to wykluczone.
M
Melanie
Gość
beatka pisze:no daj znać koniecznie czy tym razem się udało poćwiczyć z małą i ma nadzieję, że szyby Waszego autka już nie ucierpią więcej
nawiązując do czepialskich mężów - mój to mi nawet zaczął codziennie laptopa przynosić z pracy, żeby mieć spokój i grać sobie o wow'a i żebym ja siedziała spokojnie na forum. nie ma zamiaru się chyba czepiać teraz, bo wcześniej mi mówił "cały dzień siedzisz na forum i jeszcze teraz wieczorem chcesz!" bo ja przecież zupełnie nie mam co robić i siedzę non stop na forum >
i tak spędzamy upojne wieczory każde przy swoim ekranie. no ja dodatkowo przed tv i powiem Wam, ze trochę mnie to denerwuje
;D ;D ;D ;D ;D u nas jest tak od daaaawna
ja tez kiedyś nie potrzebowałam kompa do zyca a teraz jakby mąz postawił mi ultimatum - komputer albo on - to bym się ani chwili nie zastanawiała ;D
M
Melanie
Gość
siwasek dobrze, że sobie JAKOŚ poradziliście :
Izis to dla męża > za zaprowadzenie Kuby to chorej teściowej
monia - mam nadzieje, że niebawem będziesz mogła pokazać nam fotki
Blanus ach ! temperamentna laska to dopero wabik na chłopaków
Izis to dla męża > za zaprowadzenie Kuby to chorej teściowej
monia - mam nadzieje, że niebawem będziesz mogła pokazać nam fotki
Blanus ach ! temperamentna laska to dopero wabik na chłopaków
Mel ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Siwasek przyjezdzaj
czekam na adres
dobrze, ze macie juz cieplo!!!
moj malzon smial sie dzisiaj, ze juz sie cieszy na mysl o tym, jak w lato wyjde z Mala z domu na spacer z kolezankami z forum i przepadniemy na kilka godzin
juz sie boje, co to bedzie pozniej... jak do temperamentu dojdzie jeszcze ciekawy charakterek
Siwasek przyjezdzaj
czekam na adres
dobrze, ze macie juz cieplo!!!
moj malzon smial sie dzisiaj, ze juz sie cieszy na mysl o tym, jak w lato wyjde z Mala z domu na spacer z kolezankami z forum i przepadniemy na kilka godzin
juz sie boje, co to bedzie pozniej... jak do temperamentu dojdzie jeszcze ciekawy charakterek
Blanusku powiedz mężowi, niech sie lepiej martwi co to będzie, jak wieczorem zostawisz go z dzieckiem i przepadniesz na balandze na kilka godzin! ;D ;D ;D
ale fajnie, że tak blisko siebie mieszkamy : : :
siwasek pakujcie manele i przyjeżdżajcie do nas!
Mel - ładne rzeczy ja póki co się wkurzam na to osobne siedzenie w necie > >
ale fajnie, że tak blisko siebie mieszkamy : : :
siwasek pakujcie manele i przyjeżdżajcie do nas!
Mel - ładne rzeczy ja póki co się wkurzam na to osobne siedzenie w necie > >
reklama