reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kubulka zdrówka życzymy!!!!Biedactwo.
A ja musze sie wam pochwalic, ba co ja pisze wyżalić, co sie u mnei wczoraj stało. Mąż chory Iga zaczyan kaszleć, a tu wieczorem dotykam kaloryfery i co ...zimne ??? ??? sprawdzam wszystkie i wszystkie zimne, dzwonie do śąsaidów u nich jeszcze ciepłe, dzwonie po konserwatora a tu sie oakzuje że rura pękła i naprawią dopiero jutro :p :p ( a to była 22.00 ) masakra a w domu coraz zimniej :p i całe szczeście ze mam kuchenkę elektryczną, i spaliśmy przez cąłą noc z włączoną kuchenką, i na szczęscie nie zamarzliśmy a juz teraz ciepełko wróciło, mam nadzieje ze iga sie nie rozchoruje, na razie jest jak było, wiec moze nie

melduje sie!

wrocilismy z rehabilitacji, wszystko idzie ku lepszemu :)
oczywiscie nie obylo sie bez lez, ale to bardziej ze zlosci
w ogole pani rehabilitantka powiedziala, ze bedziemy mieli wesolo, bo Arisa ma temperament!

Izis trzymam kciuki za Kubulka, zeby ten mocniejszy antybiotyk nie byl potrzebny! Ucalowania od Ariski :-* :-* :-*

Blanus cieszymy sie razem z tobą z dobrych wieści :) a temperament Ariski przypadkiem chyba po kimś odziedziczomy?? hmm ..hehehe...Blanus, ja jak zwylke opóźniona :p, ale prześlij mi też prosze filmik ten jak Ariskan siada, plisss,dziekuje
A wiecie co dzis powiedzialm mężowi ze jakby dostał awans do warszawy to z nim moge jechac bo mam tam juz koleżanki ;D ;D ;D ;D a wczesniejn mówiłam ze jakby co to wykluczone.

beatka pisze:
no daj znać koniecznie czy tym razem się udało poćwiczyć z małą i ma nadzieję, że szyby Waszego autka już nie ucierpią więcej ;)

nawiązując do czepialskich mężów - mój to mi nawet zaczął codziennie laptopa przynosić z pracy, żeby mieć spokój i grać sobie o wow'a i żebym ja siedziała spokojnie na forum. nie ma zamiaru się chyba czepiać teraz, bo wcześniej mi mówił "cały dzień siedzisz na forum i jeszcze teraz wieczorem chcesz!" bo ja przecież zupełnie nie mam co robić i siedzę non stop na forum >:D
i tak spędzamy upojne wieczory każde przy swoim ekranie. no ja dodatkowo przed tv i powiem Wam, ze trochę mnie to denerwuje :mad:

;D ;D ;D ;D ;D u nas jest tak od daaaawna
ja tez kiedyś nie potrzebowałam kompa do zyca a teraz jakby mąz postawił mi ultimatum - komputer albo on - to bym się ani chwili nie zastanawiała ;D

siwasek dobrze, że sobie JAKOŚ poradziliście ::)

Izis
to dla męża >:D :p za zaprowadzenie Kuby to chorej teściowej :p

monia :) - mam nadzieje, że niebawem będziesz mogła pokazać nam fotki :)

Blanus
ach ! temperamentna laska to dopero wabik na chłopaków ;)

Mel ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Siwasek przyjezdzaj :)
czekam na adres ;)
dobrze, ze macie juz cieplo!!!

moj malzon smial sie dzisiaj, ze juz sie cieszy na mysl o tym, jak w lato wyjde z Mala z domu na spacer z kolezankami z forum i przepadniemy na kilka godzin :p ;)

juz sie boje, co to bedzie pozniej... jak do temperamentu dojdzie jeszcze ciekawy charakterek

Blanusku powiedz mężowi, niech sie lepiej martwi co to będzie, jak wieczorem zostawisz go z dzieckiem i przepadniesz na balandze na kilka godzin! ;D ;D ;D
ale fajnie, że tak blisko siebie mieszkamy ::) ::) ::)

siwasek pakujcie manele i przyjeżdżajcie do nas!

Mel - ładne rzeczy :) ja póki co się wkurzam na to osobne siedzenie w necie :mad: >:D >:D

reklama
Beatko o tym na razie nie pomyslal ;)
zdziwi sie jeszcze, oj zdziwi!
tez sie ciesze z tej bliskosci - dzis kolo Ciebie przejezdzalismy ;)

ja w lutym ide na koncert - zobaczymy, jak to przezyje
malzon i Arisa

Do góry