reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melduje że wszystko poprasowane, poczytałam co naskrobałyscie podczas mojej nieobecności.

Tak jak obiecałam przyszłam powiedzieć DOBRANOC i spadam do łóżeczka. Pa pa mamuski, do juterka

reklama
Aniulka pisze:
Melanie pisze:
Aniulka pisze:
a mąz to mnie dzisiaj tą zazdrością na łopatki rozłożył... :o :o :o :o on nigdy o nic ani o nikogo nie bywa zazdrosny!!!! Toscie mu Wrzesnóweczki za skóre zalazły hi hi hi ;D ;D ;D ;D ;D

Aniulka a ja sobie tak myślę, że pewnie co innego go gryzło, a na wrześniówkach się wyrzył ;)
no kurcze wydaje mi się, że się nie mylę ::)
hmmm podpowiedz mi o co mogło mu chodzic bo tępa jestem jak tabaka w rogu i ni w ząb nie mam zielonego pojęcia ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

no ja tymbardziej Aniulka nie wiem ::)
skomplikowane są te chłopy no

może zupa była za słona ??? ;)

brawo za prasowanie
dobranoc - chyba ja tu dzisiaj gaszę światła ::) ;)

Aniulka, mój stos, który stopniowo rósł juz od ponad tygdonia też w końcu zniknął ładnie poporasowany i poukładany w szafach czterech właścicieli. Czwórka ludzi i jedna ręka do prasowania :p :p :p

No a od dzisiaj znowu mam trzydniowy ciąg sesjowy więc znów będę sobie nucić pod nosem dziub dziub dziubaaaaaj itd, więc robię wam kochane papatki na czas weekendu i pamiętajcie o galerii dzieciaczków!!! dzisiaj kolej babeczek, nie dajcie plamy, bo ciotka Joaśka się rozzłości jak belferka z reklamy i ...Izis mnie wyklnie ;) ;D no , to do zdjęć robienia marsz , a ja do zakuwania, :-* :-* :-*

Melanie pisze:
kochaniutka a zarejestrowałaś sie jako kto ?

a z tymi fotkami Darii to normalnie szok
jak Twój brat to zrobił ??????????????????????????????????

foramtował dysk niby c a przy okazji pzrez przypadek sformatował tez d gdzie były zdjecia

zarejestrowana jestem jako koreczek83

reklama
Do góry