reklama
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:hmmm podpowiedz mi o co mogło mu chodzic bo tępa jestem jak tabaka w rogu i ni w ząb nie mam zielonego pojęcia : : : ;D ;D ;D ;D ;D ;DMelanie pisze:Aniulka pisze:a mąz to mnie dzisiaj tą zazdrością na łopatki rozłożył... on nigdy o nic ani o nikogo nie bywa zazdrosny!!!! Toscie mu Wrzesnóweczki za skóre zalazły hi hi hi ;D ;D ;D ;D ;D
Aniulka a ja sobie tak myślę, że pewnie co innego go gryzło, a na wrześniówkach się wyrzył
no kurcze wydaje mi się, że się nie mylę :
no ja tymbardziej Aniulka nie wiem :
skomplikowane są te chłopy no
może zupa była za słona ???
brawo za prasowanie
dobranoc - chyba ja tu dzisiaj gaszę światła :
No a od dzisiaj znowu mam trzydniowy ciąg sesjowy więc znów będę sobie nucić pod nosem dziub dziub dziubaaaaaj itd, więc robię wam kochane papatki na czas weekendu i pamiętajcie o galerii dzieciaczków!!! dzisiaj kolej babeczek, nie dajcie plamy, bo ciotka Joaśka się rozzłości jak belferka z reklamy i ...Izis mnie wyklnie ;D no , to do zdjęć robienia marsz , a ja do zakuwania, :-* :-* :-*
M
Melanie
Gość
Niech Ci się zakówa przyjemnie Joanka :-*
do napisania niebawem
do napisania niebawem
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Melanie pisze:kochaniutka a zarejestrowałaś sie jako kto ?
a z tymi fotkami Darii to normalnie szok
jak Twój brat to zrobił ??????????????????????????????????
foramtował dysk niby c a przy okazji pzrez przypadek sformatował tez d gdzie były zdjecia
zarejestrowana jestem jako koreczek83
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
ptyska ja też a musze powiedzieć że sie steskniłam za Pariski zdjęciami
no wlasnie Mel czy mozemy prosic o zrobienie cos z tymkoreczek83 pisze:ptyska ja też a musze powiedzieć że sie steskniłam za Pariski zdjęciami
chcemy ogladac Pariske!!!!!!!
reklama
P
Paris
Gość
koreczek83, ptyska - myślę, że w takich sprawach mozna napisać PM a nie zaśmiecać forum sprawami z nim nie związanymi.