reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja sie bardzo znecam nad bankami, wspolczuje tym ktorzy tam pracuja, bo bywam wredna  >:D >:D >:D
ale wkoncu oni powinni byc przede wszystkim dla kienta

a klient moze nie wiedziec
i taki niewiedzacy klient moze sie powyzywac, a potem moze ewentualnie po polgodzinnej terapii krzykiem powiedziec slowko 'acha' ;D
biedni sa Ci w bankach
oczywiscie oprucz tych z dzialow odzyskiwania dlugow, bo to fucha pozwalajaca zadzwonic do klienta i go z...ac za niezaplacona rate  >:D

Beatko, ale Ty masz jeszcze jeden powod do zadowolenia, bo ksiegujac operacje po tylu dniach zawsze cos zarobilas na odsetkach  ;)

Baasiu podziwiam, ze zdecydowalas sie wyjechac w 6 m-cu
nie wiem, czy mialas juz tam duzo zorganizowane, ale zawsze to dodatkowy stres
mam nadzieje ze warto ;D
synek sliczny i bardzo uchachany ;D

reklama
tatus jest po prostu zakrecony

i czasem niedoslyszacy
ale ogolnie jest ok:D

lepiej by kobieta wibrator kupila niz taki malutki telefonik:D :D

heloł!!!!
u nas dzisiaj cieplutko, bo tylko-1 :) byłyśmy na spacerku.i jestem w szkou jak zobaczyłam ilu nowych maluchów jest w naszym mieście.

później poszłam do rybnego bo tak coś mnie naszło i chciałm kupić filety pangi, ale niestety nie było i pani poleciła mi tusze pangi.więc uradowana kupiłam i do tej pory nie wiem co z tym zrobić :) skórę ściągnęłam i chyba poczekam aż się rozmrozi, bo przecież muszę wyjąć ości. będzie więc kolacja a nie obiad ;D

Inaczko, chyba wszystkie Justyny lubią robić czasem małe awanturki, lubię w banku, no i w jakiś urzędzie :laugh:

witam basię i martusię!

Tuniu, wkoncu trzeba sie gdzies odstresowac ;D
na kotletach sie nie lubie wyladowywac, a awanturki na miescie preferuje bezkrwawe ;D

Ja juz kiedyś z GeHą rozmawiałam na ten temat
bo my obie mamy "szczęście" na ludzi, którzy potrafią wku... człowieka niemiłosiernie :p

i często Łapiemy takich za gadrełko i do ziemi O0

oj ja tez z tych co sie wyzywaja na ludziach jak ich wkurza!
a z tym bankiem to ja bym sie wkurzyla bardzo

witam nowe wrzesnioweczki!

Wiecie co? Ja mam to nieszczęście do zupełnie obcych mi ludzi, którzy wiedzą lepiej jak wychowywać moje dziecko i jak ma się zachowywać >:D Przyciagam ich jak cholerny magnesik.
Tak jak Mel napisała, nie mam litości, zabijam wzrokiem O0 , który często nie skutkuje.., więc muszę powyzywać.
Rodziny bronię jak lwica!!

reklama
Witam baasie i podziwiam ::), a z martusia tosmy się wczoraj przywitały ;)

Oj ja tez lubie wyciągnąć czasem pazurki jak mi cos nie pasi. A dzisiaj poszłam w końcu do banku coby mi uaktywnili dostęp do konta przez internet io byłam baaardzo mil;e zaskoczona. Bardzo miła pani i załatwiła wszystko super szybko bez problemów. Tak to ja lubię. :)

Za to z mężem miałam na dowidzenia jak wychodził do pracy jazdeczkę... >:D >:D >:D >:D >:D chyba zrobił się o Was kolezanki zazdrosny :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry