reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
no i mój dołancza do grona wsciekłych mężów, już nie raz byłąa jazdeczka o BB, no ale nie ch spada na drzewao, ja tu uwięziona w czterech ścianach już od 3 miesięcy mam chyba prawo zawrzeć wirtualne przyjaźnie, nie ? no .

Hej, hej :)
az sie dziwnie czuje, tak dawno mnie nie bylo na BB :(
korzystam z nieobecnosci mojego malzona, zeby mi pozniej nie gadal, ze zamiast pracowac siedze na BB
a potem placze, ze nie mam czasu
i jestem zmeczona...

Witam nowe Wrzesnioweczki!

znowu makabryczna ilosc stron stworzylyscie
tzn. dla mnie makabryczna, bo nie jestem wstanie ich przejrzec :(

od poczatku mrozow kwitniemy w domu
jakos boje sie z Mala wychodzic jak jest mniej niz -10
chyba, ze jedziemy do lekarza albo na rehabilitacje ;)

a poza tym wszystko w normie
pracy mam po nos, uszy, pachy itd
ale ciesze sie, ze mam :)

zerkne chociaz na nowe watki
i koniecznie do galeryjki
a na razie
CALUJE MOCNO!

Joanka pisze:
no i mój dołancza do grona sciekłych mężów, już nie raz byłą jazdeczka o BB, no ale nie ch spada na drzewao, ja tu uwięziona w czterech ścianach już od 3 miesięcy mam chyba prawo zawrzeć wirtualne przyjaźnie, nie ? no .
podpisuje sie pod tym obiema lapami

Joanka pisze:
no i mój dołancza do grona wsciekłych mężów, już nie raz byłąa jazdeczka o BB, no ale nie ch spada na drzewao, ja tu uwięziona w czterech ścianach już od 3 miesięcy mam chyba prawo zawrzeć wirtualne przyjaźnie, nie ? no .
O właśnie!!!! To samo mu powiedziałam!!! On szkolenia, integracje, pracowe imprezki, wycieczki integracyjne i szkoleniowe... ble ble ble a ja??? pranie sprzatanie, pieluchy... no cholerka jasna!!!!

Blanusek buziaczki dla Ciebie kochaniutka, najbardziej zapracowana wrzesnióweczko!!!!

kangurki ja ma przepis na makaron
ale mocno kaloryczny ;)
na kolacje sie nie nadaje ::)

makaron chili (czasem mozna taki smakowy dostac, jest naprawde ostry i ma piekny ciemno-pomaranczowy kolor)
+ zwykly makaron (dla zlagodzenia smaku tego ostrego)
obydwa po 1/4 paczki, najlepiej swiderki
nastawiamy wode
i w tzw. miedzyczasie
otwieramy puszke pomidorow - moga byc pokrojone w czasteczki albo rozgniecione
wrzucamy do garnuszka i podgrzewamy, zeby zaczelo bulgotac
wtedy solimy, dosypujemy bazylie (wszystko do smaku)
na koniec dodajemy smietane (najlepiej kremowke, bo pieknie zgestnieje)
ugotowany makaron polewamy tymze sosem i palce lizac!!!
jesli ktos lubi (a ja uwielbiam) mozna do sosu, ktory pyka na malym ogniu dodac ser plesniowy np. lazur i dopiero potem smietane

zrobilam sie glodna...

Ineczko szczerze mowiac to prawie nic nie mielismy zorganizowane ale poszlo dosyc latwo bo wiedzielismy co i gdzie, napewno warto bylo. Teraz juz nie wyobrazam sobie zycia w Polsce. A co do bankow i urzedow to tu ludzie sa raczej mili i maja inne podejscie do czlowieka , tylko ostatnio wkurzyla mnie babka z konsulatu-zalatwiam teraz paszport dla naszego maluszka- ignorantka nic nie mozna sie dowiedziec i oczywiscie przyslali mi formularze nie te co chcialam.

Aniulka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
spoznione ale najlepsze zyczonka dla Lukaszka z okazji miesiecznicy!

btw wyslalam Ci dzisiaj filmik, udalo Ci sie otworzyc?

reklama
baasia pisze:
Ineczko szczerze mowiac to prawie nic nie mielismy zorganizowane ale poszlo dosyc latwo bo wiedzielismy co i gdzie, napewno warto bylo. Teraz juz nie wyobrazam sobie zycia w Polsce. A co do bankow i urzedow to tu ludzie sa raczej mili i maja inne podejscie do czlowieka , tylko ostatnio wkurzyla mnie babka z konsulatu-zalatwiam teraz paszport dla naszego maluszka- ignorantka nic nie mozna sie dowiedziec i oczywiscie przyslali mi formularze nie te co chcialam.
no czyli biurokracja i ignorancja jak w Polsce... za słodko byś miała kochaniutka :D :D ;)

Do góry