ja rozmawiałam z chirurgiem, krzysia onkologiem, lekarzem od USg nerek itd i wszyscy powtarzali to samo, z tym się żyje, natomiast same badanie dodatkowe typu cystografia, nie jest może zbyt przyjemne ale święty spokój mamusi zapewnia, jak będziesz miała cień wątpliwości, zrób je marcelkowi.
reklama
dziękuje dziewczyny
sama moznośc wygadania się przed kimś pomaga
zobaczymy jak wyjdzie USG w lutym
może poszukam jakiegos innego lekarza, nefrologa
ale uspokoiłaś mnie troche Joanka
może ta nasza lekarka zbyt pesymistyczny obraz nam przedstawiła
dziękujemy za buziaka
i dobranoc
sama moznośc wygadania się przed kimś pomaga
zobaczymy jak wyjdzie USG w lutym
może poszukam jakiegos innego lekarza, nefrologa
ale uspokoiłaś mnie troche Joanka
może ta nasza lekarka zbyt pesymistyczny obraz nam przedstawiła
dziękujemy za buziaka
i dobranoc
Mamy dzisiaj wielkie plany. Krzysiek diabluczek mały nauczył się skubany rozkopywać, a ja lubię jak w sypialni mamy chłodno, więc jedziemy do H& M kupić mu łańcuch do spania, czyli śpiworek, z tego co pamiętam były tam spiworki" przecudnej urody" ;D
No a że po sąsiedzku, zahaczymy i IKEA, dokupię małemu kocyk, bo bardzo mi odpowiadają ich kocyki, są takie lekkie a przy tym mięciutkie.
Buziaki moje gadulińskie i miłego słonecznego dnia, piękny jest prawda ?
No a że po sąsiedzku, zahaczymy i IKEA, dokupię małemu kocyk, bo bardzo mi odpowiadają ich kocyki, są takie lekkie a przy tym mięciutkie.
Buziaki moje gadulińskie i miłego słonecznego dnia, piękny jest prawda ?
kurcze, muszę sie wybrać na jakieś zakupy, mam ochotę coś małej kupić a nic nie muszę więc nie mogę się zdecydować... śpi spokojnie i nie rozkopuje się póki co :
marta przesyłamy dużego buziaka i pozytywną energię dla Marcelka :-* na pewno wszystko będzie dobrze
jutro idziemy do neurologa i zobaczymy co powie o moim Skarbeńku
mam pytanie, czy jak jest -9st to mam wyjść na spacer z Majką???
a wogóle to się wkurzyłam, bo mnie inteligo załatwiło, bo po ponad miesiącu nagle mi ściągnęli z konta 360 zł za transakcję w początku grudnia! cholera, po co mam ten serwis sms, skoro źle działa? człowiek myśli, że ma dużo kasy a tu dupa
marta przesyłamy dużego buziaka i pozytywną energię dla Marcelka :-* na pewno wszystko będzie dobrze
a wogóle to się wkurzyłam, bo mnie inteligo załatwiło, bo po ponad miesiącu nagle mi ściągnęli z konta 360 zł za transakcję w początku grudnia! cholera, po co mam ten serwis sms, skoro źle działa? człowiek myśli, że ma dużo kasy a tu dupa
anineczka
królowa mrówek :P
Dobra, czas do pracy Hieh ... gyby czlowiek nie musial pracowac ;D ;DAle by bylo zycie
I gdyby pieniazki rosly na drzewach ;D ;D
Ale sie rozmarzylam :
I gdyby pieniazki rosly na drzewach ;D ;D
Ale sie rozmarzylam :
Czesc jestem nowa na tym forum ale takze jestem mama wrzesniowego dzieciaczka- wlasciwie mial byc sierpniowy ale mu sie nie spieszylo i przedluzyl swoj pobyt w brzusiu o 10 dni. Nicholas urodzil sie 3-09-2005 o godz 6:57 w Leeds, UK wazyl 4400g i miezyl 58 cm . Mamy nadzieje ze znajdzie sie tu dla nas miejce
M
Melanie
Gość
beatka pisze:kurcze, muszę sie wybrać na jakieś zakupy, mam ochotę coś małej kupić a nic nie muszę więc nie mogę się zdecydować... śpi spokojnie i nie rozkopuje się póki co :
ja tam na spacerek przy minus 9 mie wychodze ale ze względu na to , że mi zimno ;D
jednak wczoraj przu minus 14 byliśmy w kinie no ale to nie spacerek
a co do inteligo, to czemu nie sprawdzasz sobie w niecie??
reklama
M
Melanie
Gość
Witaj Basiu
pokaż nam swojego synka
może napiszesz nam cos ciekawego o sobie ?
pokaż nam swojego synka
może napiszesz nam cos ciekawego o sobie ?