reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja sie bardzo znecam nad bankami, wspolczuje tym ktorzy tam pracuja, bo bywam wredna  >:D >:D >:D
ale wkoncu oni powinni byc przede wszystkim dla kienta

a klient moze nie wiedziec
i taki niewiedzacy klient moze sie powyzywac, a potem moze ewentualnie po polgodzinnej terapii krzykiem powiedziec slowko 'acha' ;D
biedni sa Ci w bankach
oczywiscie oprucz tych z dzialow odzyskiwania dlugow, bo to fucha pozwalajaca zadzwonic do klienta i go z...ac za niezaplacona rate  >:D

Beatko, ale Ty masz jeszcze jeden powod do zadowolenia, bo ksiegujac operacje po tylu dniach zawsze cos zarobilas na odsetkach  ;)

Baasiu podziwiam, ze zdecydowalas sie wyjechac w 6 m-cu
nie wiem, czy mialas juz tam duzo zorganizowane, ale zawsze to dodatkowy stres
mam nadzieje ze warto ;D
synek sliczny i bardzo uchachany ;D

reklama
tatus jest po prostu zakrecony

i czasem niedoslyszacy
ale ogolnie jest ok:D

lepiej by kobieta wibrator kupila niz taki malutki telefonik:D :D

heloł!!!!
u nas dzisiaj cieplutko, bo tylko-1 :) byłyśmy na spacerku.i jestem w szkou jak zobaczyłam ilu nowych maluchów jest w naszym mieście.

później poszłam do rybnego bo tak coś mnie naszło i chciałm kupić filety pangi, ale niestety nie było i pani poleciła mi tusze pangi.więc uradowana kupiłam i do tej pory nie wiem co z tym zrobić :) skórę ściągnęłam i chyba poczekam aż się rozmrozi, bo przecież muszę wyjąć ości. będzie więc kolacja a nie obiad ;D

Inaczko, chyba wszystkie Justyny lubią robić czasem małe awanturki, lubię w banku, no i w jakiś urzędzie :laugh:

witam basię i martusię!

Tuniu, wkoncu trzeba sie gdzies odstresowac ;D
na kotletach sie nie lubie wyladowywac, a awanturki na miescie preferuje bezkrwawe ;D

Ja juz kiedyś z GeHą rozmawiałam na ten temat
bo my obie mamy "szczęście" na ludzi, którzy potrafią wku... człowieka niemiłosiernie :p

i często Łapiemy takich za gadrełko i do ziemi O0

oj ja tez z tych co sie wyzywaja na ludziach jak ich wkurza!
a z tym bankiem to ja bym sie wkurzyla bardzo

witam nowe wrzesnioweczki!

Wiecie co? Ja mam to nieszczęście do zupełnie obcych mi ludzi, którzy wiedzą lepiej jak wychowywać moje dziecko i jak ma się zachowywać >:D Przyciagam ich jak cholerny magnesik.
Tak jak Mel napisała, nie mam litości, zabijam wzrokiem O0 , który często nie skutkuje.., więc muszę powyzywać.
Rodziny bronię jak lwica!!

reklama
Witam baasie i podziwiam ::), a z martusia tosmy się wczoraj przywitały ;)

Oj ja tez lubie wyciągnąć czasem pazurki jak mi cos nie pasi. A dzisiaj poszłam w końcu do banku coby mi uaktywnili dostęp do konta przez internet io byłam baaardzo mil;e zaskoczona. Bardzo miła pani i załatwiła wszystko super szybko bez problemów. Tak to ja lubię. :)

Za to z mężem miałam na dowidzenia jak wychodził do pracy jazdeczkę... >:D >:D >:D >:D >:D chyba zrobił się o Was kolezanki zazdrosny :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry