reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam nowe wrześnióweczki.
Mnie wczoraj od świata odcięli...neta wyłączyli. Dopiero po mojej dzisiejszej interwencji znów jestem obecna.
Co do tych banków i Pań w nich pracujących ...to tak różnie bywa. Zazwyczaj kobitki obrywają za złe funkcjonowanie systemu bul głupie procedury bankowe....wiem z własnego doświadczenia ;D ;D

Joanka pisze:
no i mój dołancza do grona wsciekłych mężów, już nie raz byłąa jazdeczka o BB, no ale nie ch spada na drzewao, ja tu uwięziona w czterech ścianach już od 3 miesięcy mam chyba prawo zawrzeć wirtualne przyjaźnie, nie ? no .
no ;D

Aniulka pisze:
Joanka pisze:
no i mój dołancza do grona wsciekłych mężów, już nie raz byłąa jazdeczka o BB, no ale nie ch spada na drzewao, ja tu uwięziona w czterech ścianach już od 3 miesięcy mam chyba prawo zawrzeć wirtualne przyjaźnie, nie ? no .
O właśnie!!!! To samo mu powiedziałam!!! On szkolenia, integracje, pracowe imprezki, wycieczki integracyjne i szkoleniowe... ble ble ble a ja??? pranie sprzatanie, pieluchy... no cholerka jasna!!!!

no co oni sobie myślą :p pępki świata kurka wodna !
ale to tylko faceci ::) z nimi źle, bez nich też :p

Melanie pisze:
Aniulka pisze:
Joanka pisze:
O właśnie!!!! To samo mu powiedziałam!!! On szkolenia, integracje, pracowe imprezki, wycieczki integracyjne i szkoleniowe... ble ble ble a ja??? pranie sprzatanie, pieluchy... no cholerka jasna!!!!

no co oni sobie myślą :p pępki świata kurka wodna !
ale to tylko faceci ::) z nimi źle, bez nich też :p
Mój jeszcze jakiś wyrozumiały jest...nie trzeszczy za bardzo... ;D ;D

reklama
Do góry