reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam nowe wrześnióweczki.
Mnie wczoraj od świata odcięli...neta wyłączyli. Dopiero po mojej dzisiejszej interwencji znów jestem obecna.
Co do tych banków i Pań w nich pracujących ...to tak różnie bywa. Zazwyczaj kobitki obrywają za złe funkcjonowanie systemu bul głupie procedury bankowe....wiem z własnego doświadczenia ;D ;D

Joanka pisze:
no i mój dołancza do grona wsciekłych mężów, już nie raz byłąa jazdeczka o BB, no ale nie ch spada na drzewao, ja tu uwięziona w czterech ścianach już od 3 miesięcy mam chyba prawo zawrzeć wirtualne przyjaźnie, nie ? no .
no ;D

Aniulka pisze:
Joanka pisze:
no i mój dołancza do grona wsciekłych mężów, już nie raz byłąa jazdeczka o BB, no ale nie ch spada na drzewao, ja tu uwięziona w czterech ścianach już od 3 miesięcy mam chyba prawo zawrzeć wirtualne przyjaźnie, nie ? no .
O właśnie!!!! To samo mu powiedziałam!!! On szkolenia, integracje, pracowe imprezki, wycieczki integracyjne i szkoleniowe... ble ble ble a ja??? pranie sprzatanie, pieluchy... no cholerka jasna!!!!

no co oni sobie myślą :p pępki świata kurka wodna !
ale to tylko faceci ::) z nimi źle, bez nich też :p

Melanie pisze:
Aniulka pisze:
Joanka pisze:
O właśnie!!!! To samo mu powiedziałam!!! On szkolenia, integracje, pracowe imprezki, wycieczki integracyjne i szkoleniowe... ble ble ble a ja??? pranie sprzatanie, pieluchy... no cholerka jasna!!!!

no co oni sobie myślą :p pępki świata kurka wodna !
ale to tylko faceci ::) z nimi źle, bez nich też :p
Mój jeszcze jakiś wyrozumiały jest...nie trzeszczy za bardzo... ;D ;D

reklama
Do góry