reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

byłam na spacerku ok. godziny, trochę zmarzłam, ale było super, posiedziałam na słoneczku iwłaściwie dopiero jak z niego zeszłam to zimno się zrobiło ::)
Mel, sęk w tym, że tej transakcji wogóle nie ujęli wtedy, gdy została zrealizowana! traz sobie dopisali z datą 23 grudnia, data księgowania 25 stycznia. a nie zapisuje sobie oddzielnie co i kiedy kupowałam, bo po to mam w koncu te smsy z saldem. wkurza mnie to :mad:

witam serdecznie nowe wrześniówki :)

reklama
duzo zdrowka dla Marcelka ;D

Beacia my tez dzis bylysmy na spacerku
bylo super, ale u nas -4 jest, sloneczko prazy 8)
odzylam po 5 dniach bez spacerowania z mala
co prawda wyskakiwalam z domku tu i owdzie, ale teraz to relaksikowo bylo ;D

a z tym inteligo to troche przesadzili, nie lubie serwisow sms, bo mi zawalaja tel. :p

czesc Basiu
daleko Cie zagnalo ::) gdzie mieszkalas w Polsce?

Cos o sobie hmmm...
Mieszkam sobie z moimi dwoma mezczyznami jak juz pisalam w UK- wyjechalam z Polski -z Gdyni-w 6-tym miesiacu ciazy do meza gdyz postanowilismy zmienic miejsce swojego pobytu glownie ze wzgledow materialnych. Na poczatku bylo dosyc ciezko gdyz musielismy zalatwic opieke medyczna no i przygotowac wszystko na przyjscie naszego dzidziusia i oczywiscie tesknota -ale wszystko potoczylo sie pozytywnie- spotkalismy takze duzo zyczliwych ludzi.Obecnie nasz synek ma prawie 5 miesiecy i jestesmy bardzo szczesliwi- ja nie pracuje jak narazie zajmuje sie wychowaniem nikusia i oczywiscie domem. To tyle o sobie jak cos to odpowiem na pytania :) a co co zdjec to nie nauczylam sie jeszcze wklejac ale mozna kliknac link pod suwaczkiem tam sa zdjecia naszego skarba.

beatka pisze:
byłam na spacerku ok. godziny, trochę zmarzłam, ale było super, posiedziałam na słoneczku iwłaściwie dopiero jak z niego zeszłam to zimno się zrobiło ::)
Mel, sęk w tym, że tej transakcji wogóle nie ujęli wtedy, gdy została zrealizowana! traz sobie dopisali z datą 23 grudnia, data księgowania 25 stycznia. a nie zapisuje sobie oddzielnie co i kiedy kupowałam, bo po to mam w koncu te smsy z saldem. wkurza mnie to :mad:

witam serdecznie nowe wrześniówki :)

eeee no to do dupy zrobili :(
zadzwoń i zj... kogo trzeba >:D :police:

no wlasnie beatka-tel i do dziela:D
my mielismy podobna historie z bankiem, chcielismy zamknac konto (bo bylo na meza) i otworzyc nasze wspolne wiec poszlismy do banku, zniszczyli nam karte itd a 2 dni pozniej pokazala sie jakas platnosc karta, ktora nie istniala. Okazalo sie ze naliczyli platnosc ktora kiedys juz reklamowalismy (bo babka w sklepie przejechala karta przez czytnik a okazalo sie ze jest awaria systemu wiec zaplacilismy kasa, ale z konta tez nam odjeli!) i przez 2 miesiace rozpatrywali sprawe. A babki w banku (PKO) mowily ze najlepiej jak my wplacimy ta kase to nam od razu konto zamkna. Szczyt chamstwa. A po rozpatrzeniu reklamacji jeszcze chcieli opate za prowadzenie konta.
Ja tam nie lubie sie wyklucac o pare zlotych ale to juz bylo przegiecie
a pozatym bylam wtedy w ciazy i wszystko mnie wkurzalo, zwlaszcza glupie baby

ale sie rozpisalam!

znacie jakis przepis na makaron?bo spaghetti jemy srednio raz na tydzien a poza pomidorowka to nie znam zastosowan:p

a ja uwielbiam makaron i moge jesc go samego

tylko moj maz tego nie toleruje:p

zadzwoniłam od razu - to było tak - poszłam na zakupy, wydałam 70 zł, patrzę, a tu kurde 400 zł mniej, to zaraz do netu i szukam, patrzę, transakcja z wczoraj a ja nie wychodziłam nawet z domu! i zadzwoniłam z awanturą, a ona, że to z grudnia... tylko wczoraj dopisali :p i że bank ma prawo tak zrobić...
w regulaminie jest faktycznie, że w dniu transakcji dopiszą, albo w najbliższym możliwym... czyli w tym przypadku ten najbliższy możliwy był po miesiącu.
23116212jp.gif

dobrze, że mi akurat przysłali z roboty dodatek za 2005, to trochę mi lepiej już...

kangurki ja nie znam sie na makaronach, bo z makaronów lubię lasgne ;D

beatka...ja i tak bym tych w banku opier...

moj maz przyszedl z pracy i sie podnieca ze maly sam trzyma butleke z sokiem

a Maks to robi od miesiaca 8) :p

reklama
Do góry