reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej Babeczki u nas słoneczko dzisiaj :tak: lubie taką pogodę, nie jest za gorąco, w sam raz :tak:

Jolu na szczęście kataru po deszczu nie ma, mam nadzieje że teraz długo nie bedzie żadnego kataru ;-)
Jak wysypka? wapno cos zadziałało? mam nadzieje że tak :tak:

Edziu, Aniu pamiętacie jak pisałąm Wam że zaczęłam popalać:confused:, teraz nawet sobie fajki z PL przywiozłam, bo w PL tańsze mimo tego ze podrożały bardzo :szok:, i nie mam zamiaru na razie przestać popalać :-p mam tylko nadzieje że nie zaczne kopcić jak lokomotywa,:dry: ;-) (tak jak przed ciażą), ale fajeczki mi smakują :-p:sorry2:

Aniu współczuje tego przeziabieia, biedna chłopaki, biedna Ty :-( moze M nie mógł wziac urlopu, i dlatego tak wyszło u Was :-(
Kurujcie sie i do zdrówka wracajcie szybciutko :tak:
Mam nadzieje ze uda Wam sie przeprowadzić wcześniej, i bedziecie w lepszym miejscu :tak::tak:
- co do tego co miałam napisać, jeszcze mysle nad tym, i rozważam za i przeciw... ale niedługo napisze ;-)

Martusia: Sto lat, Sto lat, niech żyje żyje Nam!!! Wszystkiego Najlepszego :tak: :*

Edziu wiesz Podziwiam CIe , na pewno bedzie ciężko z powrotem do pracy, bo w sumie bedziesz miaął 2 etaty - praca i dom, ale mysle że to że wracasz do pracy też bedzie miało pozytywne skutki :tak: taka odskocznia prawda?
A co bedzie z Olą? Opiekunke bedziesz miała? czy złobek? jak pisałaś już to przepraszam , nie doczytałam :zawstydzona/y:

idziemy za chwile z Julą na spacer do parku i do sklepu po zakupki

nie wem czy wam pisałam w pn do sklepu poszłam bo nic w chacie nie miałam po urlopie nawet wody do picia mineralnej, ani ziemniaków czy innych warzyw, i normalnie poszłam do naszego jedynego sklepu w okolicy a tu remont :wściekła/y: :no:ale sie wściekłam, musiałam w aptece kupic mineralna i sok dla julii... a na obiad odmroziłam gołąbki do chleba, bo nic innego nie miałam :dry: dzisiaj podobno sklep ma byc juz czynny, ide za chwile zobaczyc :dry:

no to sie wygadałam ;-)

reklama
no to strzeliłąm gafe

Edzia czytałam Twojego posta i zaćmienia dostałam :zawstydzona/y::sorry2:

Ola z Babcią...czyli cofam pytanie w sprawie opiekunki ;-):sorry2:

Dobrze że Babcia jest, i chce pomóc i sie podejmie opieki nad małą, zawsze to bezpieczniej niż nawet z najlepszą opiekunka :tak::tak:

Helloo ;-)

Nie mam pojecia co dzis na obiad zrobic :dry:A po drugie to nie chce mi sie przy garach stac :-pZaraz idziemy spacerek tylko musze sie umyc ;-)bo dopiero kawke dopijam i w pizamce siedze ;-)

Jolu dziekuje za zyczonka :*:*

Anineczko jak matt spac nie moze przez katarek to moze postaw mu kolo lozeczka wode z sola i rumiankiem bedzie parowalo i ulatwi oddychanie.

Luleczko dziekuje za zyczenia :*:*:**:*:

Do potem paaaaaa

Witam!

Wlaśnie moje dzieci usnęly....a niech śpią do wieczora, potem kolacja i znowu spac;-)

Kurde! Nie mam "Ł" malego no i "Ć" też malego...:angry:

Ledwo dziś żyję, jakaś slaba jestem, do tego leb mnie boli.
Humor też nie do pozazdroszczenia.

Aniu super, że Antonio się z mową rozkręcil!!! A co do zmiany miejsca to podziwiam, że Ci się chce...No al wiadomo - wygoda ponad wszystko.

Luleczko fajki są masakrycznie drogie! Mój mąż pali marlboro i kosztują one 9,20:angry:. Twierdzi, że jak cena dobije do 10 to rzuci, ale pewnie zatrzyma się na 9,99:-D

Marlboro 9.20 ? :szok::szok::szok:
Ło dzizessss.
Jak wyjeżdzałam z Polski były po 5 zeta :baffled::szok::-D
No ale u nas to dopiero cena.Wszystkie fajki w jednej cenie 7.45 euro :angry::szok:
Do tej pory paliliśmy lewe z przemytu i były conajmniej o połowe tańsze,ale chyba skończyło się źródełko i obliczyliśmy,że za sklepowe musielibyśmy dać 420 euro miesięcznie :sorry2:

U mnie Mateuszek śpi.Obiad mam z wczoraj.dół chatki posprzątany.
Pije kawusie :tak:

420 euro!!!!?????

A u mnie już Ola nie śpi.
Ta to ma z tym spaniem.

Słyszałyście piosenkę Madcon "Beggin"? Jaka cudowna! Aż mi się chce do ludzi na imprezę!!!

Edziu, Aniu Ceny papierosów są straszne, teraz jak byłam w PL na początku urlopu L&M kupowałam po 6.45, a jak wyjeżdzalismy były już po 8.05, teraz chyba była taka podwyzka na fajkach :confused::zawstydzona/y:

tutaj kupowałam marlboro 20 sztuk za 5,80 Ł, a 10 sztuk za 3,20 Ł...wiec mimo wszystko i tak sie opłaca przewozić:sorry2:
a u Ciapatego polskie Marlboro było za 4 Ł, ciekawe ile teraz bedzie kosztowało jak w PL tak zdrożały papierosy :dry::dry::dry:

aha dałam troche fotek z urlopu naszego na:

http://karinka794.bobasy.pl

chciałam wrzucić na galerie ale zaba mi nie działą:confused:, wiec tam wrzuciłam :sorry2:

ide obiad robić

Buziaki

Ostatnia edycja:
Tak Edzia 420 euro :szok:
Skutecznie odstrasza od fajek.Ale rządowi o to chodziło.To on ustala cene fajek by była wysoka bo tak walczy z nałogowcami.

Lulka co ty mówisz :szok:
Aż o 1,6 zł podwyżka?
Co to się dzieje na tym świecie i co z nami biednymi smakoszami dymka :-D
Oj moi rodzice pewnie są zdruzgotani ;-):-D:-D

Hieh zachciało mi się jeszcze karpatke zrobić.Oczywiście z opakowania no ale przy niej też troche roboty jest :sorry2::-p:-D
Aż dziwie się,że mam jeszcze powera.Zazwyczaj o tej porze marzyłam już by mąż urwał się z pracy i mnie zmienił a dziś normalnie robota pali mi się w rękach. :-D:-D

Cześć wieczorkiem:-)
urodzinki udane wszyscy zadowoleni no...
Korduś nie podeptał roczku no trudno poczekamy :tak::-)
macie po ciachu z 1 i 2 roczku :-D

Korduś dziękuje baldzio za życzonka:tak:

Aniu och te katar to jedo z najgorszych rzeczy przy chorowaniu a maluszki to najbardziej odczuwają :-( oby szybko przeszedł..
a widzę że rano byłaś w kiepskim stanie a tu proszę jaka rozruszana,,,, to chyba stan przed @ .. ja kurde w nocy wcześniej dostałam:baffled:

Luleczko foty super zdolna Julcia jest i pikna :tak:
wapno słabo działaa lub wogóle :baffled: ale jutro do lekarza idę więc napewno zyrtec przepisze czy cuś:tak:

Edytko współczuje bólu głowy i złego nastroju .... przytulaczek pocieszaczek odemnie Ci daję :tak:

Martusiu o tej godzince jescze w w śpioszkach jesteś no ładnie to Ci zazdroszcze :tak::-D

Załączniki

• DSC00194.JPG
    DSC00194.JPG
    584,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00193.JPG
    DSC00193.JPG
    494,8 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC00158.JPG
    DSC00158.JPG
    299,2 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00157.JPG
    DSC00157.JPG
    329,8 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC00155.JPG
    DSC00155.JPG
    522,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
dzien dobry:-)
Mam nadzieje ze od jutra wiecej czasu uda nam sie troche zwolnic...sil juz mi brak..do tego piekna pogoda a my w blokowisku:wściekła/y:zamiast wylegiwania sie na plazy gdzies w super miejscu:-(

Martusia spoznione od serca zyczenia imieninowe:-)

co do tematu papierosowego to we mnie sprzymierzenca nie znajdziecie;-):tak:..nienawidze dymu papierosowego...pewnie przez to ze moi rodzice palili...ani ja ani moje rodzenstwo nie palimy...do tego tata zmarl na nowotwor pluc i zbyt duzo sie naogladalam...w szpitalu na Plockiej w gablotach sa rekwizyty i fotorelacja zdrowych pluc i palacza a takze nowotworowe zmiany plucne....straszny widok mowie Wam:-(a jak pomysle ze jeszcze tyle kaski trzeba by wydawac na fajki to tym bardziej przemawia za mna ze dobra droge obralam z moim melzem:tak::-)pewnie palaczkom wrzesniowym podpadlam;-):-D
Edytko karmienie i palenie to nie brzmi zdrowo i dobrze:-(..ale to Twoj wybor

zaraz zbieram sie na bazartek..musze sloiki kupic..wczoraj przygotowalam sok z malin i zrobilam mus truskawkowy i chcialabym zawekowac a do tego zaczne chyba dzis lub jutro ogoraski robic:-)weekend malz ma wolny ale zapowiadaja jakies skoki pogodowe...zobaczymy co bedziemy robic..

Jolu Najlepsze zyczenia urodzinowe dla Kordianka:-)

chorowitkom zdrowka:-)mam nadzieje ze katar juz mniej przeszkadza maluchom:tak:
Edytko czy robicie jakies posiewy kupki przed przedszkolem:confused:

a na razie mowie pa,pa...

Do góry