reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej Babeczki u nas słoneczko dzisiaj :tak: lubie taką pogodę, nie jest za gorąco, w sam raz :tak:

Jolu na szczęście kataru po deszczu nie ma, mam nadzieje że teraz długo nie bedzie żadnego kataru ;-)
Jak wysypka? wapno cos zadziałało? mam nadzieje że tak :tak:

Edziu, Aniu pamiętacie jak pisałąm Wam że zaczęłam popalać:confused:, teraz nawet sobie fajki z PL przywiozłam, bo w PL tańsze mimo tego ze podrożały bardzo :szok:, i nie mam zamiaru na razie przestać popalać :-p mam tylko nadzieje że nie zaczne kopcić jak lokomotywa,:dry: ;-) (tak jak przed ciażą), ale fajeczki mi smakują :-p:sorry2:

Aniu współczuje tego przeziabieia, biedna chłopaki, biedna Ty :-( moze M nie mógł wziac urlopu, i dlatego tak wyszło u Was :-(
Kurujcie sie i do zdrówka wracajcie szybciutko :tak:
Mam nadzieje ze uda Wam sie przeprowadzić wcześniej, i bedziecie w lepszym miejscu :tak::tak:
- co do tego co miałam napisać, jeszcze mysle nad tym, i rozważam za i przeciw... ale niedługo napisze ;-)

Martusia: Sto lat, Sto lat, niech żyje żyje Nam!!! Wszystkiego Najlepszego :tak: :*

Edziu wiesz Podziwiam CIe , na pewno bedzie ciężko z powrotem do pracy, bo w sumie bedziesz miaął 2 etaty - praca i dom, ale mysle że to że wracasz do pracy też bedzie miało pozytywne skutki :tak: taka odskocznia prawda?
A co bedzie z Olą? Opiekunke bedziesz miała? czy złobek? jak pisałaś już to przepraszam , nie doczytałam :zawstydzona/y:

idziemy za chwile z Julą na spacer do parku i do sklepu po zakupki

nie wem czy wam pisałam w pn do sklepu poszłam bo nic w chacie nie miałam po urlopie nawet wody do picia mineralnej, ani ziemniaków czy innych warzyw, i normalnie poszłam do naszego jedynego sklepu w okolicy a tu remont :wściekła/y: :no:ale sie wściekłam, musiałam w aptece kupic mineralna i sok dla julii... a na obiad odmroziłam gołąbki do chleba, bo nic innego nie miałam :dry: dzisiaj podobno sklep ma byc juz czynny, ide za chwile zobaczyc :dry:

no to sie wygadałam ;-)

reklama
no to strzeliłąm gafe

Edzia czytałam Twojego posta i zaćmienia dostałam :zawstydzona/y::sorry2:

Ola z Babcią...czyli cofam pytanie w sprawie opiekunki ;-):sorry2:

Dobrze że Babcia jest, i chce pomóc i sie podejmie opieki nad małą, zawsze to bezpieczniej niż nawet z najlepszą opiekunka :tak::tak:

Helloo ;-)

Nie mam pojecia co dzis na obiad zrobic :dry:A po drugie to nie chce mi sie przy garach stac :-pZaraz idziemy spacerek tylko musze sie umyc ;-)bo dopiero kawke dopijam i w pizamce siedze ;-)

Jolu dziekuje za zyczonka :*:*

Anineczko jak matt spac nie moze przez katarek to moze postaw mu kolo lozeczka wode z sola i rumiankiem bedzie parowalo i ulatwi oddychanie.

Luleczko dziekuje za zyczenia :*:*:**:*:

Do potem paaaaaa

Witam!

Wlaśnie moje dzieci usnęly....a niech śpią do wieczora, potem kolacja i znowu spac;-)

Kurde! Nie mam "Ł" malego no i "Ć" też malego...:angry:

Ledwo dziś żyję, jakaś slaba jestem, do tego leb mnie boli.
Humor też nie do pozazdroszczenia.

Aniu super, że Antonio się z mową rozkręcil!!! A co do zmiany miejsca to podziwiam, że Ci się chce...No al wiadomo - wygoda ponad wszystko.

Luleczko fajki są masakrycznie drogie! Mój mąż pali marlboro i kosztują one 9,20:angry:. Twierdzi, że jak cena dobije do 10 to rzuci, ale pewnie zatrzyma się na 9,99:-D

Marlboro 9.20 ? :szok::szok::szok:
Ło dzizessss.
Jak wyjeżdzałam z Polski były po 5 zeta :baffled::szok::-D
No ale u nas to dopiero cena.Wszystkie fajki w jednej cenie 7.45 euro :angry::szok:
Do tej pory paliliśmy lewe z przemytu i były conajmniej o połowe tańsze,ale chyba skończyło się źródełko i obliczyliśmy,że za sklepowe musielibyśmy dać 420 euro miesięcznie :sorry2:

U mnie Mateuszek śpi.Obiad mam z wczoraj.dół chatki posprzątany.
Pije kawusie :tak:

420 euro!!!!?????

A u mnie już Ola nie śpi.
Ta to ma z tym spaniem.

Słyszałyście piosenkę Madcon "Beggin"? Jaka cudowna! Aż mi się chce do ludzi na imprezę!!!

Edziu, Aniu Ceny papierosów są straszne, teraz jak byłam w PL na początku urlopu L&M kupowałam po 6.45, a jak wyjeżdzalismy były już po 8.05, teraz chyba była taka podwyzka na fajkach :confused::zawstydzona/y:

tutaj kupowałam marlboro 20 sztuk za 5,80 Ł, a 10 sztuk za 3,20 Ł...wiec mimo wszystko i tak sie opłaca przewozić:sorry2:
a u Ciapatego polskie Marlboro było za 4 Ł, ciekawe ile teraz bedzie kosztowało jak w PL tak zdrożały papierosy :dry::dry::dry:

aha dałam troche fotek z urlopu naszego na:

http://karinka794.bobasy.pl

chciałam wrzucić na galerie ale zaba mi nie działą:confused:, wiec tam wrzuciłam :sorry2:

ide obiad robić

Buziaki

Ostatnia edycja:
Tak Edzia 420 euro :szok:
Skutecznie odstrasza od fajek.Ale rządowi o to chodziło.To on ustala cene fajek by była wysoka bo tak walczy z nałogowcami.

Lulka co ty mówisz :szok:
Aż o 1,6 zł podwyżka?
Co to się dzieje na tym świecie i co z nami biednymi smakoszami dymka :-D
Oj moi rodzice pewnie są zdruzgotani ;-):-D:-D

Hieh zachciało mi się jeszcze karpatke zrobić.Oczywiście z opakowania no ale przy niej też troche roboty jest :sorry2::-p:-D
Aż dziwie się,że mam jeszcze powera.Zazwyczaj o tej porze marzyłam już by mąż urwał się z pracy i mnie zmienił a dziś normalnie robota pali mi się w rękach. :-D:-D

Cześć wieczorkiem:-)
urodzinki udane wszyscy zadowoleni no...
Korduś nie podeptał roczku no trudno poczekamy :tak::-)
macie po ciachu z 1 i 2 roczku :-D

Korduś dziękuje baldzio za życzonka:tak:

Aniu och te katar to jedo z najgorszych rzeczy przy chorowaniu a maluszki to najbardziej odczuwają :-( oby szybko przeszedł..
a widzę że rano byłaś w kiepskim stanie a tu proszę jaka rozruszana,,,, to chyba stan przed @ .. ja kurde w nocy wcześniej dostałam:baffled:

Luleczko foty super zdolna Julcia jest i pikna :tak:
wapno słabo działaa lub wogóle :baffled: ale jutro do lekarza idę więc napewno zyrtec przepisze czy cuś:tak:

Edytko współczuje bólu głowy i złego nastroju .... przytulaczek pocieszaczek odemnie Ci daję :tak:

Martusiu o tej godzince jescze w w śpioszkach jesteś no ładnie to Ci zazdroszcze :tak::-D

Załączniki

• DSC00194.JPG
    DSC00194.JPG
    584,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00193.JPG
    DSC00193.JPG
    494,8 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00158.JPG
    DSC00158.JPG
    299,2 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00157.JPG
    DSC00157.JPG
    329,8 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00155.JPG
    DSC00155.JPG
    522,7 KB · Wyświetleń: 30
reklama
dzien dobry:-)
Mam nadzieje ze od jutra wiecej czasu uda nam sie troche zwolnic...sil juz mi brak..do tego piekna pogoda a my w blokowisku:wściekła/y:zamiast wylegiwania sie na plazy gdzies w super miejscu:-(

Martusia spoznione od serca zyczenia imieninowe:-)

co do tematu papierosowego to we mnie sprzymierzenca nie znajdziecie;-):tak:..nienawidze dymu papierosowego...pewnie przez to ze moi rodzice palili...ani ja ani moje rodzenstwo nie palimy...do tego tata zmarl na nowotwor pluc i zbyt duzo sie naogladalam...w szpitalu na Plockiej w gablotach sa rekwizyty i fotorelacja zdrowych pluc i palacza a takze nowotworowe zmiany plucne....straszny widok mowie Wam:-(a jak pomysle ze jeszcze tyle kaski trzeba by wydawac na fajki to tym bardziej przemawia za mna ze dobra droge obralam z moim melzem:tak::-)pewnie palaczkom wrzesniowym podpadlam;-):-D
Edytko karmienie i palenie to nie brzmi zdrowo i dobrze:-(..ale to Twoj wybor

zaraz zbieram sie na bazartek..musze sloiki kupic..wczoraj przygotowalam sok z malin i zrobilam mus truskawkowy i chcialabym zawekowac a do tego zaczne chyba dzis lub jutro ogoraski robic:-)weekend malz ma wolny ale zapowiadaja jakies skoki pogodowe...zobaczymy co bedziemy robic..

Jolu Najlepsze zyczenia urodzinowe dla Kordianka:-)

chorowitkom zdrowka:-)mam nadzieje ze katar juz mniej przeszkadza maluchom:tak:
Edytko czy robicie jakies posiewy kupki przed przedszkolem:confused:

a na razie mowie pa,pa...

Do góry