reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dziewczyny gdzie jesteście ??????????? :szok:
wczoraj oprucz odwiedzin kumpeli ... wieczorkiem wybraliśmy się z mężusiem na urodzinki innej kumpeli 3 godzinki poza domkiem :tak:
dawno nie piłam drinów więc skorzystałam wynik jeden ululana byłam że ho ho :zawstydzona/y::szok::baffled:
dobrze że Korduś oprucz cyca inne rzeczy jada :tak:

pogoda taka se chmurkowato..:-(

reklama
Cześć :-)
Kawka wypita, a mnie dalej nic się nie chce. Dzieci wygłupiają się przy piosenkach MINI MINI:-D. W sobotę zawieżlismy mamę do domu, a sami w niedzielę wróciliśmy, bo przez to, że zdałam ten egzamin, musiałam osobiście udać się do Wydziału Komunikacji. Oczywiście swoje sprawy załatwiam w towarzystwie moich dzieci. A że nie lubie korzystać z komunikacji miejskiej, wolę na piechotę, wzięłam ze sobą wózek. W drodze na miasto wyobrażałam siebie, jak wnoszę ten wózek na drugie piętro. Weszłam do urzędu, a tu miła niespodzianka- winda oszklona:tak:. Ostatnio byłam w tym budynku ze 3 lata temu i windy nie było. Dzieci miały frajdę, bo w takiej windzie nie jechały. Na sczęście moje papiery z WORDu dotarły i odbiór najwcześniej w przyszłym tygodniu, więc prawko będę mieć po wczasach. Miałam cichą nadzieję, że przed wyjazdem, no niestety Jacek nie będzie miał zmiennika;-). Potem poszłam do Sądu Rejonowego i tam z dziećmi przechodziliśmy przez bramkę i moja torebka też została prześwietlona. Pierwszy raz przechodziłam przez taką bramkę, bo samolotem jeszcze nie leciałam;-).
Dużo chciałam napisac, ale w trakcie pisania miałam dwa telefony i tematy mi uciekły, a teraz pogoda w miarę i wybieram się na plac zabaw
W niedzielę rano wyjeżdżamy, więc mam nadzieję, że jeszcze uda mi się wejśc na bb. Od jutro Jacek ma urlop:tak:
Miłego dnia

dzien dobry:-)
witam sie po urlopowo:tak:szybko nam czas minal:-(i wracac musielismy niestety:-(pogode mielismy fajna..cieplutko,troche chmur ale i sloneczko opalalo.oj duzo by pisac bylo super..:tak::-)

Karioko Gratulacje ...wielkie Gratulacje...super ze za pierwszym podejsciem zdalas:tak::-):tak:udanego urlopiku Wam zycze....

na razie to na nic czasu nie mam wiec co u Was poczytam pozniej o ile Jula mi na to pozwoli...

pozdrawiam

Hej
A ja własnie właczyłam komputer, bo przed wyjazdem na wakcje muszę pozrzucać fotki z aparatu. Na dysku to mam jeszcze z marca, więc trzeba je poobrabiać i na płytki zrzucić. mam co robić, ale wcześniej chciałam zajrzeć do Was
Joasiu cieszę się, że wakacje udane:tak::-) i dziękuję. Miałam szczęście, że natrafiłam na normalnego egzaminatora:tak:. Czekam na fotki, może jeszcze przed wyjazdem zobaczę jak odpoczywałaś z rodzinką:-).
Jkrzymka super, że wieczór u koleżanki był fajny;-):tak:. Oj jak ma się przerwę w pciu to i po jednym można mieć niezły humorek:-D
Anineczko fajna ta plaża. Dużo atrakcji:tak::-)
Kinek ja teraz też dużo piorę, bo przed wyjazdem;-). Zabawna jest Haneczka:-D
Edytko wróciłaś do domku i teraz czasu nie masz, ale ja się nie dziwię;-).
Pozdrowiam Was gorąco:tak:

Karioko wspanialych wakacji i super pogody:-)

Jolu jak tam katarek Kordianka:confused:
czytac tego co napisalyscie w ciagu tych dwoch tygodni zabardzo niemam jak wiec odpisywac nie moge..mam nadzieje ze wkoncu nadrobie a co do pustki tutaj to czasem tak bywa...:-(czasem brak checi,czasem czasu...niemartw sie kochana;-):-)wakacje sa wiec i pogoda za oknem sprzyja spacerowaniu.

Hello

No u mnie weny twórczej brak.
Zamiast się cieszyć latem,słońcem to mam lenia i jakoś takoś :sorry2:
Asiu welcom back.
Czekamy na fotorelacje z wakacji :cool2:
Opowiadaj co zwiedziliście i gdzie byliście no i jak było.

Karioko
ale super,że jedziecie na wakacje.A gdzie?
Kurcze też musze zdjęcia obrobić i zrzucić na płytki.

Jolu
hello :cool2:
Jak katarek u Kordianka?

U mnie nic nowego.No może pozatym,że Mateusza już z oczu nie moge spuścić.
Wspina się,wstaje przy wszystkim.
Zaczynają się z Antkiem dogadywać.Dziś rano jak kimałam jeszcze Antek wszedł do jego łóżeczka i się razem bawili;-)

reklama
Hej!

Przechwaliłam spanie Macka i dziś wstał o 3.30 i chciał siku, pic, samochód jeden, drugi, piąt, poczytać:wściekła/y:

Teraz mam chwilke bo spią.

No własnie Karioko udanych wakacji gdziekolwiek jedziecie.

Asiu fajnie, że już wróciłaś!

Aniu haha! dzis Maciek też wlazł do Oli do łóżeczka i było im razem chyba dobrze.

Jolu zazdroszczę ulalania:-D, mam ciężki okres z M i najchętniej zalałbym się dokumentnie:-p

Do góry