reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

no co za cholerna pogoda tak długo czychałam na luke między deszczykami żeby się dotlenić a i tak mnie dorwał deszcz :wściekła/y:
mały w domku spał a ja z Dominką sobie chodziłyśmy..
Korduś jeszcze ma katarek a teraz jeszcze Domcia dołączyła :shocked2:

poprawię Wam humorek
tak wyglądam po paru drinkach :-D

reklama
no co za cholerna pogoda tak długo czychałam na luke między deszczykami żeby się dotlenić a i tak mnie dorwał deszcz :wściekła/y:
mały w domku spał a ja z Dominką sobie chodziłyśmy..
Korduś jeszcze ma katarek a teraz jeszcze Domcia dołączyła :shocked2:

poprawię Wam humorek
tak wyglądam po paru drinkach :-D

Jolu wspolczuje pogody...mam nadzieje ze szybko katarek da spokoj dzieciom....co za pogoda...a fotka wesola...nie ma co...;-):-D:-D:-D

ja mam kiepski dzien:-(fajnie ze juz sie konczy....

Edytko wspolczuje wczesnych i nocnych pobudek:-:)tak:

Anineczko super fotorelacja z balu...normalnie jak bym tam byla..rewelacja:tak:

Monia wracaj:tak:niewyglupiaj sie;-):tak:

dobra znikam bo pisac sama ze soba :-(z moim kiepskim nastrojem to kiepko wrozy:sorry::tak:dobranoc:tak:

Witajcie Dziewuszki :-)
mam nadzieję że dziś takie pustki niebędą :tak:
ja jak zwykle od ranuśka na nogach:-p
widzę że chyba dziś pogoda będzie ładna bo tak pięknie słoneczko świeci :tak:.... spacerek w końcu porządny spacerek bedzie a nie krążenie koło domu z oczami w chmurach....

Edytko to dle Ciebie na humorek

a dla Wszystkich

Hej dziewczynki.
U nas pada,tak więc chyba ze spaceru nici.
Mateuszek śpi a Antek wsuwa selek ;-)

Dziś nie mamy żadnych planów.Pewnie jakieś sprzątanko jak tatuś wróci z pracy.
Niewiem czy jutro pojedziemy do Galway bo w niedziele jakaś firma organizuje tutaj w hotelu jakieś wyprzedaże i można kupić np.telewizor za 25 euro.laptopy za 75 euro itp.Chce podjechać i zobaczyć czy to nie ściema :dry:

Cześć Dziewczyny:-)
ja już po spacerku , pogoda się ćut spaprała i chyba lunie :confused:
obiadek szybki zrrobie i kawkę dupnę bo przed spacerkiem jakoś zapomniałam :sorry2: a oczka się lepią :tak:

Anineczka widzę, że jestes super zorientowaną mamą :-) gratuluję!
Podziel się informacją gdzie się szykuje taka wyprzedaż, bo nie ukrywam, że sama chętnie bym się wybrała.
Pozdrawiam ;-)
Hej
He he he zorientowana z nudów siedzenia w domu :baffled::sorry2::-D
A wyprzedaż w Celbridge w Setanta House Hotel na Clane Road.
Mam przed sobą ulotke :cool2:
I nic na niej nie pisze,że to aukcje :-)

Aha wejście 2 euro i otwarte:
1st sale 11-14
2nd sale 14-17
3rd sale 18-21

Jolu ja czekam aż Matt pójdzie spać bo kawki ciepłej nie da wypić :dry:
A co do spacerków zazdroszcze bo ja nie mam zbytnio gdzie w tej dziurze spacerować,tylko na plac zabaw :angry: gdzie są ślizgawka i huśtawka :baffled:
Chyba zmienie ta dziure bo załamka :-(

Z pocieszających wieści to to,że Antek sam mi każe dać Matta na podłoge bo on będzie się z nim bawił.Widze,że Matt "dorasta" do Antka :tak::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry