reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no co za cholerna pogoda tak długo czychałam na luke między deszczykami żeby się dotlenić a i tak mnie dorwał deszcz :wściekła/y:
mały w domku spał a ja z Dominką sobie chodziłyśmy..
Korduś jeszcze ma katarek a teraz jeszcze Domcia dołączyła :shocked2:

poprawię Wam humorek
tak wyglądam po paru drinkach :-D

reklama
no co za cholerna pogoda tak długo czychałam na luke między deszczykami żeby się dotlenić a i tak mnie dorwał deszcz :wściekła/y:
mały w domku spał a ja z Dominką sobie chodziłyśmy..
Korduś jeszcze ma katarek a teraz jeszcze Domcia dołączyła :shocked2:

poprawię Wam humorek
tak wyglądam po paru drinkach :-D

Jolu wspolczuje pogody...mam nadzieje ze szybko katarek da spokoj dzieciom....co za pogoda...a fotka wesola...nie ma co...;-):-D:-D:-D

ja mam kiepski dzien:-(fajnie ze juz sie konczy....

Edytko wspolczuje wczesnych i nocnych pobudek:-:)tak:

Anineczko super fotorelacja z balu...normalnie jak bym tam byla..rewelacja:tak:

Monia wracaj:tak:niewyglupiaj sie;-):tak:

dobra znikam bo pisac sama ze soba :-(z moim kiepskim nastrojem to kiepko wrozy:sorry::tak:dobranoc:tak:

Witajcie Dziewuszki :-)
mam nadzieję że dziś takie pustki niebędą :tak:
ja jak zwykle od ranuśka na nogach:-p
widzę że chyba dziś pogoda będzie ładna bo tak pięknie słoneczko świeci :tak:.... spacerek w końcu porządny spacerek bedzie a nie krążenie koło domu z oczami w chmurach....

Edytko to dle Ciebie na humorek

a dla Wszystkich

Hej dziewczynki.
U nas pada,tak więc chyba ze spaceru nici.
Mateuszek śpi a Antek wsuwa selek ;-)

Dziś nie mamy żadnych planów.Pewnie jakieś sprzątanko jak tatuś wróci z pracy.
Niewiem czy jutro pojedziemy do Galway bo w niedziele jakaś firma organizuje tutaj w hotelu jakieś wyprzedaże i można kupić np.telewizor za 25 euro.laptopy za 75 euro itp.Chce podjechać i zobaczyć czy to nie ściema :dry:

Cześć Dziewczyny:-)
ja już po spacerku , pogoda się ćut spaprała i chyba lunie :confused:
obiadek szybki zrrobie i kawkę dupnę bo przed spacerkiem jakoś zapomniałam :sorry2: a oczka się lepią :tak:

Anineczka widzę, że jestes super zorientowaną mamą :-) gratuluję!
Podziel się informacją gdzie się szykuje taka wyprzedaż, bo nie ukrywam, że sama chętnie bym się wybrała.
Pozdrawiam ;-)
Hej
He he he zorientowana z nudów siedzenia w domu :baffled::sorry2::-D
A wyprzedaż w Celbridge w Setanta House Hotel na Clane Road.
Mam przed sobą ulotke :cool2:
I nic na niej nie pisze,że to aukcje :-)

Aha wejście 2 euro i otwarte:
1st sale 11-14
2nd sale 14-17
3rd sale 18-21

Jolu ja czekam aż Matt pójdzie spać bo kawki ciepłej nie da wypić :dry:
A co do spacerków zazdroszcze bo ja nie mam zbytnio gdzie w tej dziurze spacerować,tylko na plac zabaw :angry: gdzie są ślizgawka i huśtawka :baffled:
Chyba zmienie ta dziure bo załamka :-(

Z pocieszających wieści to to,że Antek sam mi każe dać Matta na podłoge bo on będzie się z nim bawił.Widze,że Matt "dorasta" do Antka :tak::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry