reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama

Tańcujemy z rana o banana :-D

a Antek nie dokucza Mateuszkowi? bo Domka jak tylko nikt nie patrzy to ojej :szok: to szturchnie to szczypnie a zabawki ciągle mu zabiera :angry:.... ale często to taka kochana jest dla niego że nie poznaję jej normalnie, wycałuje wygłaszcze itd. :tak:

Hello
Antek pojechał z tatem a Matt śpi to zrobie sobie kawke i pobuszuje na BB ;-)

Jolu
zdaża się,że Antek dokuczy,a może bardziej odsunie Matta,ale tylko jak młody weźmie Antka zabawke,którą on się akurat bawi.
Nie dokucza jak ja nie widze.
A teraz to już coraz bardziej się dogadują,bo Matt potrafi sie już ładnie bawić.
Jak Antka poprosze by popilnował Mateuszka bo ja musze wyjść na sekunde z pokoju to trzyma go za nogi :-D:-D:-D
Nie no musze powiedzieć,że jest bardzo dobrze między nimi.
Antek pierwszy leci do Matta jak się obudzi i się cieszy do niego.Podaje mi pampersy,wyrzuca je do kosza,umyje smoczka małemu itp.
Ciesze sie ogromnie z tego,że go lubi,ale nie kocha.
Jak go pytam kogo kocha to wymienia wszystkich tylko nie Matta :-D:-D
Ale i na miłość przyjdzie czas.

Dobra,lece po kawke :cool2:

Aniu to masz fajnie mojej już się znudziło podawanie pieluszek :-(
a braciszka to Antoś kocha tylko tak się droczy :tak::-D

gdzie inne dziewczyny do jasnej ciasnej

no tak nioedziela i pustki :-(
no to trochę zapełnię miejsca by było kolorowej :-)

women112lq2.gif
frauen31so7.gif
hausfrauen100ze7.gif
vrouw224wa2.gif
women51lq8.gif

vrouw4cq7.gif
menschenfrauen047yj2.gif

mieniacy20sie20motylol7.gif
papillon042he9.gif
papi1gm0.gif
animpapil05dz3.gif
newinsecte8oq9.gif

cóż...chyba trzeba krzyżyk postawić nad wrześniem :sorry2:
Jakoś nie chce mi się podtrzymywać frekwencji :-p
Asia w domku ale się nie odzwywa/.Edzia chyba też.
Monia jakimś dziwnym sposobem nie może się dostać na bb a Kinek szaleje w ogrodzie.
Lula wytłumaczona bo na wakacjach w Pl a Marta?

Ide po kawke :cool2:

reklama
Jolu to na pewno nie przez to,ze ty dołączyłaś.Nawet tak nie myśl :no::no:
Kiedyś tutaj to były tłumy :-( Było bombowo :tak:
A tego co się dzieje teraz jakoś nie umiem wytłumaczyć.Ale wiesz co ja też tak czasem mam,że za cholere nie chce mi się pisać :dry:
Ot taki leń siedzi w środku i każe leniuchować.Ale to mija.I dziewczynkom pewnie też minie...oby :baffled::sorry2:

Do góry