reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dziewczyny gdzie jesteście ??????????? :szok:
wczoraj oprucz odwiedzin kumpeli ... wieczorkiem wybraliśmy się z mężusiem na urodzinki innej kumpeli 3 godzinki poza domkiem :tak:
dawno nie piłam drinów więc skorzystałam wynik jeden ululana byłam że ho ho :zawstydzona/y::szok::baffled:
dobrze że Korduś oprucz cyca inne rzeczy jada :tak:

pogoda taka se chmurkowato..:-(

reklama
Cześć :-)
Kawka wypita, a mnie dalej nic się nie chce. Dzieci wygłupiają się przy piosenkach MINI MINI:-D. W sobotę zawieżlismy mamę do domu, a sami w niedzielę wróciliśmy, bo przez to, że zdałam ten egzamin, musiałam osobiście udać się do Wydziału Komunikacji. Oczywiście swoje sprawy załatwiam w towarzystwie moich dzieci. A że nie lubie korzystać z komunikacji miejskiej, wolę na piechotę, wzięłam ze sobą wózek. W drodze na miasto wyobrażałam siebie, jak wnoszę ten wózek na drugie piętro. Weszłam do urzędu, a tu miła niespodzianka- winda oszklona:tak:. Ostatnio byłam w tym budynku ze 3 lata temu i windy nie było. Dzieci miały frajdę, bo w takiej windzie nie jechały. Na sczęście moje papiery z WORDu dotarły i odbiór najwcześniej w przyszłym tygodniu, więc prawko będę mieć po wczasach. Miałam cichą nadzieję, że przed wyjazdem, no niestety Jacek nie będzie miał zmiennika;-). Potem poszłam do Sądu Rejonowego i tam z dziećmi przechodziliśmy przez bramkę i moja torebka też została prześwietlona. Pierwszy raz przechodziłam przez taką bramkę, bo samolotem jeszcze nie leciałam;-).
Dużo chciałam napisac, ale w trakcie pisania miałam dwa telefony i tematy mi uciekły, a teraz pogoda w miarę i wybieram się na plac zabaw
W niedzielę rano wyjeżdżamy, więc mam nadzieję, że jeszcze uda mi się wejśc na bb. Od jutro Jacek ma urlop:tak:
Miłego dnia

dzien dobry:-)
witam sie po urlopowo:tak:szybko nam czas minal:-(i wracac musielismy niestety:-(pogode mielismy fajna..cieplutko,troche chmur ale i sloneczko opalalo.oj duzo by pisac bylo super..:tak::-)

Karioko Gratulacje ...wielkie Gratulacje...super ze za pierwszym podejsciem zdalas:tak::-):tak:udanego urlopiku Wam zycze....

na razie to na nic czasu nie mam wiec co u Was poczytam pozniej o ile Jula mi na to pozwoli...

pozdrawiam

Hej
A ja własnie właczyłam komputer, bo przed wyjazdem na wakcje muszę pozrzucać fotki z aparatu. Na dysku to mam jeszcze z marca, więc trzeba je poobrabiać i na płytki zrzucić. mam co robić, ale wcześniej chciałam zajrzeć do Was
Joasiu cieszę się, że wakacje udane:tak::-) i dziękuję. Miałam szczęście, że natrafiłam na normalnego egzaminatora:tak:. Czekam na fotki, może jeszcze przed wyjazdem zobaczę jak odpoczywałaś z rodzinką:-).
Jkrzymka super, że wieczór u koleżanki był fajny;-):tak:. Oj jak ma się przerwę w pciu to i po jednym można mieć niezły humorek:-D
Anineczko fajna ta plaża. Dużo atrakcji:tak::-)
Kinek ja teraz też dużo piorę, bo przed wyjazdem;-). Zabawna jest Haneczka:-D
Edytko wróciłaś do domku i teraz czasu nie masz, ale ja się nie dziwię;-).
Pozdrowiam Was gorąco:tak:

Karioko wspanialych wakacji i super pogody:-)

Jolu jak tam katarek Kordianka:confused:
czytac tego co napisalyscie w ciagu tych dwoch tygodni zabardzo niemam jak wiec odpisywac nie moge..mam nadzieje ze wkoncu nadrobie a co do pustki tutaj to czasem tak bywa...:-(czasem brak checi,czasem czasu...niemartw sie kochana;-):-)wakacje sa wiec i pogoda za oknem sprzyja spacerowaniu.

Hello

No u mnie weny twórczej brak.
Zamiast się cieszyć latem,słońcem to mam lenia i jakoś takoś :sorry2:
Asiu welcom back.
Czekamy na fotorelacje z wakacji :cool2:
Opowiadaj co zwiedziliście i gdzie byliście no i jak było.

Karioko
ale super,że jedziecie na wakacje.A gdzie?
Kurcze też musze zdjęcia obrobić i zrzucić na płytki.

Jolu
hello :cool2:
Jak katarek u Kordianka?

U mnie nic nowego.No może pozatym,że Mateusza już z oczu nie moge spuścić.
Wspina się,wstaje przy wszystkim.
Zaczynają się z Antkiem dogadywać.Dziś rano jak kimałam jeszcze Antek wszedł do jego łóżeczka i się razem bawili;-)

reklama
Hej!

Przechwaliłam spanie Macka i dziś wstał o 3.30 i chciał siku, pic, samochód jeden, drugi, piąt, poczytać:wściekła/y:

Teraz mam chwilke bo spią.

No własnie Karioko udanych wakacji gdziekolwiek jedziecie.

Asiu fajnie, że już wróciłaś!

Aniu haha! dzis Maciek też wlazł do Oli do łóżeczka i było im razem chyba dobrze.

Jolu zazdroszczę ulalania:-D, mam ciężki okres z M i najchętniej zalałbym się dokumentnie:-p

Do góry