reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Edytko bardzo rozgadany Maciek :tak:
Oj a co dopiero będzie jak pójdzie do przedszkola :szok::szok::-D
Ciekawe czy jest jakaś rada na takie szczerości.Dziecko przecież niewie,że palnie głupote.
Pamiętam,że też byłam taka.Zawsze wyciągałam przy gościach jakieś domowe historyjki o których moja mama nie chciała mówić i chwalić się :eek::dry::sorry2:
Na mnie rada jedna była-wyrosnąć z tego,dla Maćka pewnie innej też nie ma ;-)

Oj a ja nie zapeszam tych nocek choć mam nadzieje,że już będzie sypiał a nie budził się co 4 godziny na mleko.

Zaraz się zbieramy jak Matt wstanie na zakupki :tak:

reklama
Witajcie Kobiety :-)
Luleczko spokojnego lutu no i udanego wypoczynku :tak:

Aniu dobrze że Mateuszek wrca do zdrowia, kurcze ja nie pamiętam kiedy przespałam całą noc hmm może 3 lata temu? bo jak Dominika zaczeła przesypiać noc to Kordian się urodził i wszystko od nowa :szok::tak:

Edytko no to Maciek szczery do bólu :szok::-D:sorry2:...
Domka czasem się skarży a właściwie opowiada że ją za coś skrzyczałam czy mówiłam że w dupsko dostanie :szok: dziwnie się tego słucha :szok::zawstydzona/y: o ja niedobra...:eek:

wczoraj pod wieczór była taka parówa że wziełam się i zabrałam dzieciaki na spacer.... pochodziłam troche i widziałam jak zbliżają się chmurzyska no i poma nas dopadła :szok::-D ale ubaw dawno tak nie zmokłam ..:-D:tak:. Dominkia zaliczyła każdą kałuże zadowolona, Korduś podziwiał krople suuuuperrrr:-p:-D

Dzieńdoberek :-)
co słychować?
ja na nogach jak zwykle prawie od 5 :dry:
zaraz pranko nastawie i takie tam ...
Dzieciaczki zdrowe? Kordek ma katarek mam nadzieją że minie...

Cześć dziewczyny...

W weekend znowu miałam gości. Przyjechał brat z familią na koncert Nelly Furtado.Póki co nikt więcej się nie zapowiada, więc powoli będę dochodziła do siebie :blink:...czekają na mnie stosy pościeli i ręczników do prania . Jak sie tylko obrobię , zagoszczę na u Was na dobre...i wkleję te foty...obiecane :zawstydzona/y:;-)

:-D:-D:-D:-D
Hanka właśnie przyszła do mnie w zimowych butach i powiedziała, że wyjeżdża na Hawaje. Wsiadła na swoją zebrę , wcisnęła na głowę kartonik i wiśta :-D:-D:-D

Dzieci są niesamowite :-D i super szczere...
Żona mojego brata włożyła fioletowe spodnie i bluzkę w tym kolorze firmy D&G. Lubi dobre i markowe ciuchy...Hanka do niej przy śniadaniu :
- Ciociu, a dlaczego Ty jesteś jeszcze w piżamie :szok: ?
Myślałam, że umrę ze śmiechu :-D:-D:-D

Całuje Was mocno :happy2:...

Hej hej

Kinuś masz prania jak w hotelu-pościel i ręczniki :-D
Mam nadzieje,że szybciutko się obrobisz i już będziesz z nami.
A Hanka bombowa.Jaką mine miała bratowa? :eek::-D:-D

Jolu zdróweczka dla Kordka :tak:
Współczuje wstawania po 5.Toż to środek nocy :sorry:

Ja pół nocy nie spałam,tak mnie ząb bolał :dry:
Ale dziś ide go wyrwać bo już ruina z niego.
Tylko mąż musi wrócić z pracy bo niema z kim dzieci zostawić.

Od czwartku miałam gości a wczoraj byliśy na plaży w centrum Dublina
Urban Beach - 4-20 July 2008 George's Dock, IFSC - Urban Beach - Event Photos
Antek był w swoim żywiole bo były tam maszyny dla dzieci Boba Budowniczego :cool2:
Było fajnie.Później pizza i jakoś tak zleciała niedziela.

A dziś koniecznie musze posprzątać bo mam taki syfek,że ho ho :shocked2:
Miłego :cool2:

Witam!

Wczoraj po 2 tygodniach spędzonych na wsi wróciliśmy do domu i oczywiście nie mogę się przestawić. Ola praktycznie w dzien nie spała, a tam zaliczała 3 godzinne drzemki w ciągu dnia, Maciek też nie śpi. Właśnie wróciliśmy ze spaceru bo u nas pogoda ok, pochmurno ale parno.

Nawet zupy dla małego nie zrobiłam jeszcze, dopiero wstawiłam jakiegoś gnata. Do tego mąż dziś będzie późno.
Ja chcę do mamy!;-):-)

Ania współczuje zeba:-(

Kinek a może otworzysz hotelik???

Jolu ja ostatnio mam łaskawe dzieci - śpimy do 7:confused:

no jak się nie rozpada to na spacerek śmignę z dzieciaczkami .
sprawy pozałatwiałm tz. skarbówke :confused::shocked2: ach te papierzyska :szok: no ale juz z głowy.
czekam na Remcia jak z biedronki wróci ..... jejku jak on mi pomaga

Kinuś to może jakiś pensjonacik otworzysz? :-)
och te dziewczynki widzę że Twoja Hanka też lubi buty :-) Domka często zakłada różne buciorki od swoich po tatusiowe ... i ta wyobraźnia :-D

Aniu współczuję ząbka wiem jak to jest mi czasem też jeden dokucza tylko jakoś niemogę się do sadysty doczłapac ..:zawstydzona/y:
ale frajde miał Antek juz to widzę :-)

Edytko niema to jak wiocha u teściów też dzieciaki jakoś w dzień ślicznie spały to chyba powietrze...:tak: a tak to Domka co pare dni w dzień klapnie...

Moje dzieci już spią.
Maciek od 2 godzin - znowu:eek:, obawiam się, że tym razem może nie przespać 14 godzin:wściekła/y: a Ola od pół godziny.Miała dziś okropny dzień, nie chciała spać ani na dworze ani w domu. Nie wiem, może zęby??? W sumie spała w dzień może z 30 minut.
A ja jestem wymęczona, ale fajnie mieć fajrant o 19.30:tak:

u mnie jeszcze dzieciaki szaleją kurcze myślałam że spacer wyczerpie ich bateryjki .... to se jeszcze poczekam :-D
zaraz mężulek bedzie w domku ...:-)

reklama
Witam w jeszcze słoneczny poranek :-)
noc miałam w kratkę bo Korduś się budził przez katarek :-(
tylko dlaczego on jest wyspany a ja nie?:szok:
no wreście ma przyjechać moja stara kumpela , kope czasu mineło od ostatniego razu ... byłam chyba w 6 czy 7m ciąży :szok::-)
to se dziś pogadamy ...:-) bez ciacha się nie obejdzie :-p

Do góry