anineczka
królowa mrówek :P
A widziałaś Szymona Majewskiego odwet ?Ten co im Polacy samochód buchnęli???
Hahaha mnie to nawet on rozsmieszył, ale chamany, fakt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widziałaś Szymona Majewskiego odwet ?Ten co im Polacy samochód buchnęli???
Hahaha mnie to nawet on rozsmieszył, ale chamany, fakt
A widziałaś Szymona Majewskiego odwet ?
ło matkonapisała edzia :
Kupiłam sobie dziś lakier do paznokci o kolorze fuchsia provoc' genialny kolor.
Mąż sie mnie zapytał czy do paznokci u nóg są jakieś inne lakiery niż do rąk
no nareszcie, juz myslalam ze zaginelas w akcji...
a u nas skwar niemilosierny.
pomalowalam sobie dzis paznokcie moim nowym lakierem, Maciek podsumowal mnie krotko...Mamusiu, ale masz pieknie paznokcie, jak małpa
Mnie juz boli zoladek z nerwow przed niedzielnym meczem
Monia, wyrodna matko kup dziecku zielone butki !!! ze słonikiem :-)...
A ja jeszcze sandałów Hance nie kupiłam. Żadne mi dostatecznie w oko nie wpadły
. Na spacery biega w nike'ach z zeszłego roku, a po podwórku na bosaka, ewentualnie w Croksach. W sobotę idę na zakupy, w roli doradcy mojej siorki ( musi sobie kupić coś na absolutorium), to może przy okazji znajde cos fajnego dla Hanelki.
Edzia, super teksty ma twój Maćko
Hanka, też wygadana
Jechała ostatnio autobusem z ciocią i jak facet stawał na przystanku, to wołała na cały autobus :- No jedź, człowieku !!!!!
Ciocia była cała w stresie
Ostatnio przepychając się koło babci, zamiast "przepraszam", wypaliła : Babciu, rusz tyłek ......
W piaskownicy, babcia prosiła ją po raz kolejny, żeby nie wysypywała piasku, a ona w końcu wypaliła: -wysypuję, bo chcę...kulde mać
Jakiś chuligan mi rośnie ...
ło matko