reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam,

U mnie to samo :baffled:. Kamieniarze kończą, ogrodników niet :angry:. Przyjdę ponoć w sobotę i niedzielę silną ekipą...No, chcę to widzieć :oo2:. Dzisiaj zakładają nam drzwi zewnętrzne. Mimo, że większość prac odbywa się na zewnątrz, to w domu mam centymetrowa warstwę kurzu ...Ech...

Joasiu, ja mieszkam kilkanaście kilometrów od centrum, więc żaden chlor mi nie straszny;-)
Biedna ta twoja Julcia :-(...Oby lekarze coś zaradzili i już więcej nie cierpiała...
a czemu chcesz kupować wózek dla Julki :unsure:i to jeszcze głęboki :confused:...
Julka już chyba za dużo w wózku nie jeździ, co ?

Monia, wyrodna matko :-D:-D:-D kup dziecku zielone butki !!! ze słonikiem :-)...
A ja jeszcze sandałów Hance nie kupiłam. Żadne mi dostatecznie w oko nie wpadły
. Na spacery biega w nike'ach z zeszłego roku, a po podwórku na bosaka, ewentualnie w Croksach. W sobotę idę na zakupy, w roli doradcy mojej siorki ( musi sobie kupić coś na absolutorium), to może przy okazji znajde cos fajnego dla Hanelki.

Edzia, super teksty ma twój Maćko :-D
Hanka, też wygadana :baffled:
Jechała ostatnio autobusem z ciocią i jak facet stawał na przystanku, to wołała na cały autobus :- No jedź, człowieku !!!!! :szok:
Ciocia była cała w stresie :-D

Ostatnio przepychając się koło babci, zamiast "przepraszam", wypaliła : Babciu, rusz tyłek :zawstydzona/y:...:-D...

W piaskownicy, babcia prosiła ją po raz kolejny, żeby nie wysypywała piasku, a ona w końcu wypaliła: -wysypuję, bo chcę...kulde mać :szok::szok::szok:

Jakiś chuligan mi rośnie :angry:...

napisała edzia :

Kupiłam sobie dziś lakier do paznokci o kolorze fuchsia provoc' genialny kolor.
Mąż sie mnie zapytał czy do paznokci u nóg są jakieś inne lakiery niż do rąk:baffled:
:-D:-D:-D:-D:-D ło matko :-D:-D:-D:-D

ania, no kręcę się od czasu do czasu...wpadnę , czytnę i spadam :-p:ninja2:...Ale tęsknię za Wami :tak:

Blanuś, wielkie gratulacje z okazji narodzin synka :-) !!!!

diaper_cake_itsaboy_LRG.jpg

Haha...ale mi dziś wesoło.
Kinek teksty Hani zawsze mnie bawia. "Rusz tyłek" i "kulde mać"...To "kulde mac" na pewno wkrótce ewoluuje...:-D:-D:-D

Maciek lubi słowo "cholelny"...cholelny pieś, cholelny dziadek itp...

Właśnie przemeblowuje sama living room :szok::-D:-D
Edzia ale patriotyczny avatar :-D:tak::tak:

Kinek Hanka jest the best.
:-D:-D:-D:-D
Antka ulubione słowo to też kulde :zawstydzona/y:;-)

Lece dalej robic.
tylko Matt mi za bardzo nie pomaga bo marudzi :angry::baffled::-)

no nareszcie, juz myslalam ze zaginelas w akcji...

a u nas skwar niemilosierny.

pomalowalam sobie dzis paznokcie moim nowym lakierem, Maciek podsumowal mnie krotko...Mamusiu, ale masz pieknie paznokcie, jak małpa:baffled:

Mnie juz boli zoladek z nerwow przed niedzielnym meczem:confused2:

Małpa:laugh2:. Nie mogę:rofl2:, sikam ze śmiechu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:. Maciek, ciotka Cię kocha:tak:

Co do meczu to kombinujemy z mężem czym zająć Kamę, żeby w niedzielę zobaczyć i F1 i mecz:baffled:. Chciałabym, żeby dokopali niemcom:tak:, ale to raczej nierealne:no:

Monia, wyrodna matko :-D:-D:-D kup dziecku zielone butki !!! ze słonikiem :-)...
A ja jeszcze sandałów Hance nie kupiłam. Żadne mi dostatecznie w oko nie wpadły
. Na spacery biega w nike'ach z zeszłego roku, a po podwórku na bosaka, ewentualnie w Croksach. W sobotę idę na zakupy, w roli doradcy mojej siorki ( musi sobie kupić coś na absolutorium), to może przy okazji znajde cos fajnego dla Hanelki.

Edzia, super teksty ma twój Maćko :-D
Hanka, też wygadana :baffled:
Jechała ostatnio autobusem z ciocią i jak facet stawał na przystanku, to wołała na cały autobus :- No jedź, człowieku !!!!! :szok:
Ciocia była cała w stresie :-D

Ostatnio przepychając się koło babci, zamiast "przepraszam", wypaliła : Babciu, rusz tyłek :zawstydzona/y:...:-D...

W piaskownicy, babcia prosiła ją po raz kolejny, żeby nie wysypywała piasku, a ona w końcu wypaliła: -wysypuję, bo chcę...kulde mać :szok::szok::szok:

Jakiś chuligan mi rośnie :angry:...

:-D:-D:-D:-D:-D ło matko :-D:-D:-D:-D

Eh, mam to samo:tak:. Ale w nowym miejscu i wśród obcych Kama to aniołek:tak:. W domu jej ulubione słowo to kurde nooo:szok: - zawsze kiedy coś jej nie wychodzi:szok:. To jedyne brzydkie słowo używane przez mojego meża i córa kopiuje:-D. Szczęście, ze nie słyszała nigdy mamusi w akcji:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
kurecze mały mi się tak zesrół że go musiałam wykąpać a jak Dominka zobaczyła że mały kompany to też zechciała do wody tak więc mam wykompane dzieci :-) :tak:
Polska biało-czerwoni!!! żart nie lubie meczy za to mój kochany zaklepał sobie telewizor na ten czas :szok: dobrze że podwórko zostało i komp ewentualnie..
Dominka jak coś jej nie wychodzi to pod nosem "kulwa no" więc ja wkraczam i mówie kurcze felek elemelek a ona kulcze melek

Do góry