reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

ufff przeczytałam... trochę napisalyście :tak::tak::tak:

Martusiu zdrówka dla Sandruni zycze. Jak widać, jeszcze sa lekarze z prawdziwego zdarzenia na tym swiecie. (my tez mamy taka panią doktor)

Ineczko teskniłam za Tobą strasznie:eek:

Kinus Twój opis zachowania Haniulki w nocy, żywcem zdjęty z mojego zyciorysu. jakiś miesiąc czy półtorej temu to samo przechodziłam z Łukaszem. Karniłam go w nocy trzy razy po 240 m kaszki, i nie dało się go oszukac ani woda ani herbatką. Zmieniło się to odkąd zwiększyłam mu częstotliwośc dziennego karmienia. Je posiłki co 3 godziny, a nie co 4.I na godzinkę przed wieczorną kaszką, dostaje skibeczkę chleba z jakims pysznym obkładzikiem. W łóżeczku 240 ml kaszki i obowiązkowo herbatka do popicia. Łukasz spi wtedy (chyba że go męczą zeby) całą noc od 19 do 6 rano. Piszesz że dajesz Hani mleczko, a może zaciągnij jej kaszką? albo daj normalną kolacyjkę przed mleczkiem:confused:

Beatko no i jak tam????? Pewnie teraz swiętujesz obronę co???? Można już składac gratulacje???

hmmmmmmm co ja jeszcze miałam napisać:confused::confused::confused::confused:

reklama
Koreczku no to fajnie, że już znasz termin obrony:tak: Czyli 11-stego trzymamy za Ciebie kciuki:-)
Beatka pewnie teraz imprezuje na calego;-) :-D
Edytko to Maciuś ma niezłe spanko;-) . To ciekawe o której wam usnął na noc?;-)

reklama
no więc Kochane obroniłam się, z oceną z pracy 5 oceną z obrony 5, niestety miałam za niską średnią ze studiów :wściekła/y: :elvis: żeby awansować na cokolwiek więcej niż dobry na dyplomie:baffled: ale jestem generalnie wniebowzięta i nadaję sie na drugi Ciechocinek :-):-):-)

tak więc buziam Was mocno i do zgadania jak najszybciej jak ogarnę wreszcie gospodarstwo ;-) i wrócę do funkcjonowania normalnego - patrz: z Majką pod ręką i próbującą pogodzić sprzątanie z gotowaniem obiadu dla męża :eek:
bo chyba od nowa muszę się tego uczyć po wakacjach:szok:

Do góry