reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ufff przeczytałam... trochę napisalyście :tak::tak::tak:

Martusiu zdrówka dla Sandruni zycze. Jak widać, jeszcze sa lekarze z prawdziwego zdarzenia na tym swiecie. (my tez mamy taka panią doktor)

Ineczko teskniłam za Tobą strasznie:eek:

Kinus Twój opis zachowania Haniulki w nocy, żywcem zdjęty z mojego zyciorysu. jakiś miesiąc czy półtorej temu to samo przechodziłam z Łukaszem. Karniłam go w nocy trzy razy po 240 m kaszki, i nie dało się go oszukac ani woda ani herbatką. Zmieniło się to odkąd zwiększyłam mu częstotliwośc dziennego karmienia. Je posiłki co 3 godziny, a nie co 4.I na godzinkę przed wieczorną kaszką, dostaje skibeczkę chleba z jakims pysznym obkładzikiem. W łóżeczku 240 ml kaszki i obowiązkowo herbatka do popicia. Łukasz spi wtedy (chyba że go męczą zeby) całą noc od 19 do 6 rano. Piszesz że dajesz Hani mleczko, a może zaciągnij jej kaszką? albo daj normalną kolacyjkę przed mleczkiem:confused:

Beatko no i jak tam????? Pewnie teraz swiętujesz obronę co???? Można już składac gratulacje???

hmmmmmmm co ja jeszcze miałam napisać:confused::confused::confused::confused:

reklama
Koreczku no to fajnie, że już znasz termin obrony:tak: Czyli 11-stego trzymamy za Ciebie kciuki:-)
Beatka pewnie teraz imprezuje na calego;-) :-D
Edytko to Maciuś ma niezłe spanko;-) . To ciekawe o której wam usnął na noc?;-)

reklama
no więc Kochane obroniłam się, z oceną z pracy 5 oceną z obrony 5, niestety miałam za niską średnią ze studiów :wściekła/y: :elvis: żeby awansować na cokolwiek więcej niż dobry na dyplomie:baffled: ale jestem generalnie wniebowzięta i nadaję sie na drugi Ciechocinek :-):-):-)

tak więc buziam Was mocno i do zgadania jak najszybciej jak ogarnę wreszcie gospodarstwo ;-) i wrócę do funkcjonowania normalnego - patrz: z Majką pod ręką i próbującą pogodzić sprzątanie z gotowaniem obiadu dla męża :eek:
bo chyba od nowa muszę się tego uczyć po wakacjach:szok:

Do góry